گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

۵ نامزد نهایی کرسی ریاست مجلس

  • کد خبر: ۲۷۶۲۵
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۹
  • ۲
۵ نامزد نهایی کرسی ریاست مجلس
تصمیم بر این شده بود که در دو مرحله بحث ریاست مجلس و نواب رئیسه را داشته باشیم که مرحله اول امروز بود

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نادری منتخب تهران در مجلس یازدهم و دبیر کارگروه اجرایی فراکسیون انقلاب اسلامی درباره جزئیات جلسه استماعی فراکسیون انقلاب اسلامی که صبح امروز پنجشنبه به منظور شنیدن برنامه‌های نامزد‌های صندلی ریاست مجلس برگزار شد، اظهار کرد: جلسه استماع برنامه‌های نامزد‌های ریاست مجلس که از صبح آغاز شده بود، دقایقی پیش به پایان رسید و بعد از ظهر نیز جلسه با استماع برنامه نامزد‌های نواب رئیسه پیگیری می‌شود.

او افزود: تصمیم بر این شده بود که در دو مرحله بحث ریاست مجلس و نواب رئیسه را داشته باشیم که مرحله اول امروز بود و جلسه اصلی که در آن کاندیدای نهایی فراکسیون برای ریاست و نواب رئیسه مجلس یازدهم مشخص می‌شود، در هفتم خرداد ماه خواهد بود.

نامزدهای نهایی ریاست مجلس یازدهم مشخص شدند

دبیر کارگروه اجرایی فراکسیون در جلسه امروز که با حضور ۶۲ نفر از نمایندگان مجلس یازدهم که در واقع منتخبان مجامع استانی سراسر کشور بودند، برگزار شد، آقایان قالیباف، حاج بابایی، نیکزاد و میرسلیم، حسینی به شکل رسمی نامزدی خود را برای تصدی ریاست مجلس یازدهم به فراکسیون انقلاب اسلامی اعلام کردند و در جلسه صبح امروز نیز هر یک به مدت ۲۰ دقیقه به بیان برنامه و نقطه نظرات خود پرداختند. البته با توجه به اینکه وقت کافی برای پرسش و پاسخ از نامزد‌های ریاست مجلس از سوی ۶۲ منتخب حاضر در جلسه نبود، قرار شد که سوالاتی که نمایندگان از این عزیزان دارند به شکل مکتوب نوشته شده و در اختیار آن‌ها قرار گیرد و کاندیدا‌های ریاست به شکل تلفنی یا در قالب صحبت نهایی در جلسه نهایی فراکسیون که در هفتم خرداد ماه برگزار می‌شود به سوالات مطرح شده پاسخ دهند.

نادری در پاسخ به این سوال که آیا هیچ یک از ۵ کاندیدای تصدی ریاست مجلس در جلسه امروز انصراف ندادند، گفت: خیر؛ هر ۵ نامزد ریاست مجلس با حضور در جلسه امروز و در زمان ۲۰ دقیقه‌ای که در اختیار داشتند، برنامه جامع، کامل و مدون خود برای هدایت مجلس یازدهم را ارائه کردند.

او همچنین در ارتباط با چهره‌هایی که برای تصدی صندلی نواب رئیسه مجلس یازدهم خود را کاندیدا کرده اند، گفت: برای نواب رئیسه مجلس جدید ۸ نفر اعلام کاندیداتوری رسمی کردند که عبارت اند از آقایان امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محمدمهدی زاهدی، محمدرضا میرتاج الدینی، مصری، نادری، منادی و فرهنگی.

منتخب تهران در مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که آیا اسامی اعلام شده برای ریاست و نائب رئیسی مجلس یازدهم قطعی شده یا خیر و در روز‌های آینده دیگر شخص دیگری برای تصدی این سمت‌ها اعلام آمادگی نخواهد کرد، گفت: قاعدتا کسانی دیگری برای این سمت‌ها مطرح نیستند. چراکه این اشخاصی که نامش اعلام شد مدتی است در حال رایزنی با دیگر منتخبان مجلس یازدهم و اعلام برنامه‌های خود هستند؛ بنابراین تا آنجا که بنده اطلاع دارم شخصی دیگری برای تصدی ریاست و نواب رئیسه مطرح نیست.

نامزدهای نهایی ریاست مجلس یازدهم مشخص شدند

همچنین ولی اسماعیلی عضو هیات اجرایی شورای مرکزی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر این خبر را تایید کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
0
0
ای کاش من رییس مجلس بودم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
0
0
ای کاش من رییس مجلس بودم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->