مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ واریز شد(۷ آذر ۱۴۰۳) هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟
سرخط خبرها

احتمال مرگ بیماران ام اس در اثر عوامل مختلف، ۳.۵ برابر دیگران است

  • کد خبر: ۲۷۶۹۷
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۸
  • ۲
احتمال مرگ بیماران ام اس در اثر عوامل مختلف، ۳.۵ برابر دیگران است
محققان انگلیسی دریافتند ابتلا به بیماری ام اس می‌تواند موجب افزایش احتمال بروز مشکلات قلبی و سکته مغزی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان انگلیسی دریافتند ابتلا به بیماری ام اس می‌تواند موجب افزایش احتمال بروز مشکلات قلبی و سکته مغزی شود.

این تحقیقات با مطالعه روی بیش از ۱۲ هزار بیمار مبتلا به ام اس ساکن انگلیس با میانگین سنی ۴۵ سال  انجام گرفت. حدود ۶۷ درصد از این بیماران زن و بقیه مرد بودند. محققان اطلاعات به دست آمده از این بیماران را با اطلاعات مربوط به بیش از ۷۲ هزار شهروند سالم مقایسه کردند.


بر اساس این تحقیقات احتمال بروز بیماری‌های شریان‌های اصلی در افراد مبتلا به ام اس تقریبا به میزان یک سوم بیشتر از سایرین است. این بیماری‌ رگ‌های خونی بزرگ را در بدن تحت تاثیر قرار می‌دهند و فرد را معرض خطراتی مانند حمله قلبی، بیماری سرخرگ کرونری، بیماری سرخرگ محیطی و بیماری‌های مغزی عروقی قرار می‌دهد.


بر اساس این تحقیقات احتمال مرگ افراد مبتلا به ام اس در اثر بیماری‌های قلبی، ۱.۵ برابر افراد سالم است. همچنین به طور کلی احتمال مرگ این بیماران در اثر عوامل مختلف، ۳.۵ برابر احتمال مرگ سایرین است. این تفاوت‌ها در بین زنان شدیدتر از مردان است.


همچنین در این تحقیقات مشخص شد داروهای کاهش دهنده کلسترول و به ویژه استاتین‌ها موجب کاهش خطر مرگ افراد مبتلا به ام اس می‌شوند.
مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی پاسخ غیر متعارفی به سیستم عصبی مرکزی‌ (CNS ) می‌دهد. سیستم عصبی مرکزی شامل مغز، نخاع و اعصاب بینایی است. سیستم ایمنی بدن به طور معمول عوامل خارجی مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها را مورد هدف قرار می‌دهد؛ ولی در بیماری‌های خود ایمنی، به اشتباه بافت‌های نرمال از بین می‌روند. در بیماری ام اس ، سیستم ایمنی به میلین حمله می‌کند. میلین به غلاف چربی اطراف سلول‌های عصبی گفته می‌شود. میلین آسیب دیده سبب بوجود آمدن تصلب بافت (sclerosis) می‌شود که نام بیماری نیز از همین واژه گرفته شده است.
زمانی که پوشش میلین یا بافت‌های عصبی آسیب می‌بینند، ارسال پیام‌های عصبی مختل می‌شود که عوارض مختلفی دارد. بیماری MS انواع مختلفی دارد که عبارتند از:


 ام اس پیشرونده مقدماتی
در این نوع، نشانه‌های بیماری به طور پیوسته از زمان تشخیص بیماری سیر صعودی دارند. حمله‌ها مشخص نیستند و هیچ علامت بهبودی وجود ندارد. حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از بیماران، به این نوع از بیماری مبتلا می‌شوند. معمولا بیماری ام اس در افرادی که این مرحله را تجربه می‌کنند، دیر و در حدود ۴۰ سالگی تشخیص داده می‌شود.


نوع عودکننده – فروکش کننده
حدود ۹۰ درصد از بیماران، به این نوع مبتلا هستند. معمولا نشانه‌های اولیه بیماری در این افراد، در اوایل بیست سالگی دیده می‌شود. پس از آن در دوره‌های مختلف، بیماری عود می‌کند و در بین دوره‌ها، بیمار بهبودی نسبی دارد. معمولا بیمارانی که به این نوع مبتلا هستند، وارد مرحله دیگری از بیماری به نام پیشرونده ثانویه می‌شوند.


ام اس پیشرونده ثانویه
در این نوع، علایم بیماری به طور پیوسته سال‌ها وجود دارد و هیچ عود یا بهبودی حاصل نمی‌شود. معمولا این حالت ۱۰ تا ۲۰ سال پس از تشخیص بیماری اتفاق می‌افتد. این نوع از بیماری معمولا منجر به از کار افتادگی بیماران می‌شود.


نوع پیشرونده عودکننده
این نوع از بیماری بسیار نادر است و در آن بیماری در دوره‌های مشخص عود می‌کند و از یک حمله تا حمله بعدی، نشانه‌های بیماری شدیدتر می‌شود. حدود ۵ درصد از افراد به این نوع از بیماری مبتلا هستند.
در حال حاضر حدود ۲.۵ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Neurology منتشر شده است.

منبع: پایگاه خبری یونایتدپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاووس کیانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۲
0
0
باعرض سلام وخسته نباشیدوهمچنین تبریک سال نو خدمت کلیه دست دنکاران ومسولین این شبکه که واقعا مشخص است که کلیه محتویات جمع آوری شده دراین شبکه توسط متخصصین این بیماری مزمن جمع آوری شده واکنون مورد استفاده عموم قرار گرفته است. من خودم با توجه به راهنمایی ها ونشاته های ارائه شده توسط شبکه به این نتیجه رسیدم که به این بیماری دچار شده ام به این دلیل که تمامی نشانه ها وویژگی های ارائه شده. کاملا با شرایط اینجانب یکی بوده واز بیماری خود اطمینان کامل دارم. تنها چیزی که احساس میکنم دراین برنامه کمتر مورد توجه مسولین قرار گرفته. چگونگی طی کردن مراحل درمانی و مراجعه به کدام واحد درمانی محل زندگی جهت درمان بیماری. از لحاظ روحی در وضعیت اسف باری قرار گرفته ام بعد از پی بردن به بیماری خود.
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
0
0
این بیماری واقعا خیلی زجرآوره
یک لحظه آدمو رها نمیکنه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->