دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان ورود وزارت آموزش و پرورش به ماجرای مدرسه شهر ری بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران‌کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن‌وشوهر موادفروش با ۴۶ کیلوگرم مواد روان‌گردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید خراسان رضوی ۳۴ مدرسه سنگی دارد گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات! آنچه باید درباره خرید و نگهداری جوجه رنگی‌ها بدانیم راه‌اندازی سامانه جدید قیمت‌گذاری دارو از اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اجرای عملیات تکمیلی سالانه واکسیناسیون فلج اطفال بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی سه بیمار شد  (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) تلخی این قند | آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بی‌خطرند؟ دعوای مالک و مستأجر به نزاعی هولناک در مشهد منجر شد | مالک تبربه‌دست داروخانه را  آتش زد تذکر نماینده مجلس به دلیل وجود مدارس کانکسی طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش‌آموزان در جنوب تهران نگاهی به واکنش‌ها نسبت به تصمیمات جدید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور ۱۴۰۴ جزئیاتی از معادن نویافتۀ هخامنشی‌ها در آبدانان ایلام جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: مشهد، الگوی مدیریت و خدمات‌رسانی برای سایر شهر‌های کشور است ۱۵ درصد ایرانی‌ها مسواک نمی‌زنند خبر ناخوش برای یازدهمی‌ها | امتحان نهایی تمام دروس در خرداد ۱۴۰۴
سرخط خبرها

۹۶ ساعت، عمر ویروس کرونا روی صفحه موبایل!

  • کد خبر: ۲۷۸۸۹
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
۹۶ ساعت، عمر ویروس کرونا روی صفحه موبایل!
ویروس کرونا می‌تواند روی سطوحی همچون صفحه نمایش موبایل‌ها تا ۹۶ ساعت یا ۴ روز در دمای طبیعی اتاق زنده بماند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرعت شیوع ویروس کرونا بسیار بالاست، خوشبختانه بهترین راه جلوگیری از شیوع این ویروس انجام دادن اقدامات ساده بهداشتی است که عبارتند از رعایت بهداشت عمومی، شستن دست‌ها به مدت ۲۰ ثانیه، هنگام سرفه و عطسه جلوی بینی و دهان را پوشاندن و همچنین خودداری کردن از تماس با افراد مشکوک و مبتلا به کووید ۱۹.

ررودرا چاناپاناور، ایمنولوژیست و پژوهشگر در مرکز علم سلامت در دانشگاه تنسی آمریکا که درباره ویروس کرونا تحقیق کرده، می‌گوید: این ویروس می‌تواند روی سطوحی همچون صفحه نمایش موبایل‌ها تا ۹۶ ساعت یا ۴ روز در دمای طبیعی اتاق زنده بماند.

این یافته‌ها با اطلاعات ویروس سارس سال  ۲۰۰۳ نیز شباهت دارد و سازمان جهانی بهداشت نیز صحت این مطلب را تایید کرده است.

این دو ویروس که از خانواده کروناویروس‌ها هستند از لحاظ ژنتیکی بسیار شبیه به هم‌ هستند، هر دو از راه تنفس منتقل می‌شوند و دارای یک رشته ماده ژنتیکی به نام RNA بوده و همچنین پروتئین‌هایی از پوست‌شان بیرون زده است.

مترو و کرونا

در مکان‌های عمومی از تلفن همراه استفاده نکنید

در هنگام استفاده از تلفن‌های همراه باید بسیار دقت کنید، چون اگر فردی هنگام رفت و آمد از طریق وسایل حمل ونقل عمومی اجتماعی، در نزدیکی شما عطسه یا سرفه کند ویروس کرونا به راحتی می‌تواند بر روی تلفن همراه شما بنشیند و شما سهواً این ویروس را لمس کنید و سپس دهان یا بینی خود را لمس کرده، در نتیجه بیمار شوید.

افراد روزانه ۲۶۰۰ بار گوشی خود را لمس می‌کنند

بیشتر افراد در طول روز چندین بار صفحه نمایش گوشی و صورت خود را لمس می‌کنند. براساس مطالعه‌ای که شرکت تحقیقاتی داسکوت Dscout بر روی ۹۴ فرد انجام داد، مشخص شد که یک فرد متوسط روزانه ۲ هزار و ۶۰۰ بار گوشی تلفن همراه خود را لمس می‌کند، همچنین به طور متوسط افراد ۷۶ مرتبه در روز وقت برای انجام کار‌های مختلف با تلفن‌های همراه خود برای آن وقت صرف می‌کنند.

در مطالعه دیگری از محققان دانشگاه نیو ساوت ولز در استرالیا که بر روی ۲۶ دانشجوی دانشگاه تحقیق کردند، نشان داد که افراد در طول ساعت بیداری حدود ۲۳ بار در ساعت (۳۶۸ بار) به صورت خود دست می‌زنند.

وجود ویروس‌ها و باکتری بر روی صفحه نمایش تلفن‌های همراه و سایر سطوح به مدت چند ساعت الی چند روز موضوع جدیدی نیست، اما دانستن این موضوع که این ویروس‌ها در کجا زندگی می‌کنند، لازم است.

ضدعفونی کردن گوشی همراه

چگونه صفحه نمایش تلفن همراه خود را ضدعفونی کنیم؟

بنابر توصیه شرکت اپل، خوشبختانه یک راه حل آسان برای از بین بردن ویروس و باکتری‌ها موجود روی صفحه نمایش تلفن‌های همراه وجود دارد، آن هم ضدعفونی کردن سطوح تلفن با پارچه میکروفیبرکمی مرطوب و یا آغشته به آب صابون است.

همچنین برای ضدعفونی کردن صفحه نمایش تلفن‌های همراه خود می‌توانید از دستمال مرطوب آرایشی، دستمال مرطوب کودکان و یا محلول نصف آب نصف الکل استفاده کنید، اما در ضدعفونی کردن تلفن‌های همراه خود باید مراقب لامپ‌های آن‌ها باشید.

به یاد داشته که با ضدعفونی کردن تلفن‌های همراه می‌توان ویروس‌های موجود بر روی آن‌ها را از بین برد و جای هیچ نگرانی نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->