دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار سازمان تجارت جهانی درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت‌وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران، در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد!
سرخط خبرها

حاجی بابایی جایگاهی برای ریاست مجلس ندارد/قالیباف گزینه مناسب و رأی میرسلیم انگشت‌شمار است

  • کد خبر: ۲۷۸۹۲
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷
حاجی بابایی جایگاهی برای ریاست مجلس ندارد/قالیباف گزینه مناسب و رأی میرسلیم انگشت‌شمار است
سلیمی نمین معتقد است طیف زیادی از اصولگرایان قالیباف را گزینه مناسب ریاست می‌دانند.

به گزارش شهرآرانیوز، فقط چند روز تا آغاز‌به‌کار مجلس یازدهم باقی مانده است، مجلسی که مدعیان زیادی برای کرسی ریاستش داشت و حالا تا اینجای کار ۳ چهره شناخته شده در وسط میدان هستند؛ قالیباف، حاجی بابایی و میرسلیم. مدعی اصلی اما همچنان قالیباف است. آنچنان که عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا و از چهره‌های نزدیک به او، معتقد است طیف زیادی از اصولگرایان قالیباف را گزینه مناسب ریاست می‌دانند.

او تأکید می‌کند رأی میرسلیم انگشت‌شمار است و حاجی بابایی هم جایگاهی برای ریاست مجلس ندارد. سلیمی نمین که با خبرآنلاین گفت‌وگو می‌کرد به افشاگری‌ها و حملات اخیر آقاتهرانی نیز گریزی زد و با تأکید بر اینکه آقاتهرانی چهره سیاسی شناخته شده‌ای نیست، گفت: او نظرهای پخته سیاسی ندارد و حتی کسی تمایلی به حضور او در سرلیستی لیست تهران نداشت.

مشروح گفت‌وگوی عباس سلیمی‌نمین، تحلیلگر سیاسی اصولگرا، را در ادامه بخوانید:

آقای سلیمی نمین! بعد از جلسات اخیر اصولگرایان و کاهش تعداد کاندیداهای ریاست مجلس، بحث دوگانه قالیباف - حاجی بابایی دوباره پررنگ شده است، نگاه و تحلیل شما به جایگاه رأی و توانایی چند کاندیدای باقی‌مانده چیست و شانس کدام را بیشتر می‌دانید؟

آقای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش و نماینده مجلس بوده است و رزومه و کارنامه مشخصی دارد. از طرفی هم قطعا اصولگرایان خصوصا عناصر دارای نگاه وسیع، از ابتدای انتخابات توجه ویژه‌ای به آقای قالیباف داشتند. قطعا آقای قالیباف فردی است که می‌تواند در ارتباط با قوه مقننه منشأ اثر باشد و دارای کارنامه‌ای است که هر فرد منصف با هر گرایشی به کارآمدی او اذعان دارد.

تلاش احمدی نژاد برای تخریب قالیباف

به همین دلیل برخی افراد که نمی‌خواهند امور کشور در مسیر صحیح خود پیش برود، مثل آقای احمدی نژاد که نمی‌خواهد کارنامه و مدیریت اصولگرایان نمودی داشته باشد، در تلاش است با تکیه به کارنامه مجلس نهم که همه اصولگرایان برای آن تلاش کرده‌اند، آن کارنامه را به نام خودش ثبت کند. به همین دلیل می‌کوشد بیشترین تخریب را نسبت به آقای قالیباف داشته باشد.

تندروهای اصلاح‌طلب دنبال ایجاد بحران در کشورند

از طرفی نیروهای تندروی اصلاح‌طلب هم نمی‌خواهند امور کشور از راه توسعه پیش برود، بلکه می‌کوشند بحران ایجاد کنند. بنابراین هر دو گروه قصد دارند آقای قالیباف را تخریب کنند، ولی خوشبختانه نتوانستند چنین امری را محقق کنند. پس چنین رفتارهایی نشانگر این است که آقای قالیباف می‌تواند منشأ خیر بوده و اثرات مثبتی داشته باشد. دراین‌باره نه‌تنها من، بلکه همه نیروها و جریانات سیاسی که سلایق مختلف دارند، آقای قالیباف را به عنوان یک نیروی توانمند و عنصر شایسته می‌شناسند.

نظرتان درباره کناره‌گیری نیکزاد و شمس‌الدین حسینی از نامزدی ریاست مجلس به نفع حاجی بابایی چیست؟

این اقدام نشان می‌دهد آقای حاجی بابایی جایگاه جدی برای این کرسی ندارد و به دنبال تقویت جایگاه خود است. پس آن‌ها با این کار سعی کرده‌اند جایگاه او را تقویت کنند. ولی اینکه تا چه حد قادر به تقویت جایگاه او شوند، بحث دیگری است. بنابراین طبیعی است کسانی که نمی‌خواهند قالیباف در جایگاهی قرار بگیرد که منشأ اثر باشد، ائتلافاتی بین آن‌ها شکل بگیرد.

شانس آقای میرسلیم را چقدر می‌دانید؟ خصوصا بعد از نشست و برخواست و زمزمه‌های ائتلافش با دو طیف دولتمردان احمدی نژاد و پایداری‌ها؟

اعلام کاندیداتوری آقای میرسلیم در صحن برای ریاست مجلس مسئله مهمی نیست و آقای میرسلیم خیلی محل توجه نیست.حالا آقای میرسلیم خودش را نامزد ریاست کند، شاید به تعداد انگشتان یک دست رأی داشته باشد.

بعد از صحبت‌ها و افشاگری اخیر آقاتهرانی علیه قالیباف، به نظرتان ممکن است فضای تخریب و افشاگری بین نامزدهای ریاست مجلس شکل بگیرد؟ این فضای تخریبی چقدر می‌تواند آسیب زا باشد؟

آقای آقاتهرانی به عنوان یک سیاست‌مدار شناخته شده نیست. فردی است که از نظر سیاسی برجسته نیست و صحبت‌های او خیلی تأثیرگذار و تعیین‌کننده نخواهد بود. قبل از انتخابات درباره آقای قالیباف لیست اصولگرایان اتفاق نظر داشتند که در جایگاه برجسته‌ای قرار بگیرد. این حرف معنا داشت و امروز هم که کارنامه‌ها را بررسی می‌کنیم و منافع عموم را می‌سنجیم، به این نتیجه می‌رسیم که قالیباف چه مدنظر آقاتهرانی باشد یا نباشد، تأثیر خاصی ندارد و این نظر چیزی را عوض نمی‌کند.

همچنان که در لیست ائتلاف اصولگرایان، آقاتهرانی هم حضور داشت، ولی هیچ کسی علاقه‌مند نبود و دفاعی نکرد که ایشان هم در کنار آقای قالیباف سرلیست باشد و کسی به آن پیشنهاد رأی نداد. بنابراین ضمن احترامی که برای ایشان قائل هستم، آقای آقاتهرانی خیلی نظرهای سیاسی پخته‌ای ندارند.

به نظر می‌رسد رقابت اصلی در کرسی ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌های مهم است، حتی کاندیداهای ریاست که این روزها اسمشان مطرح بود وارد گود رقابت نایب رئیسی مجلس هم نشده‌اند و...

حتما علاقه‌مندی‌هایی هم درباره کرسی‌های نواب رئیسی مجلس وجود دارد و قطعا در‌این‌باره هم بحث شده است، ولی مثل کرسی ریاست مجلس درباره آن خبررسانی نشده است.

منبع: خبرآنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->