معرفی بازی level devil (اندروید و IOS) + دانلود «بله» دچار اختلال شد نسخه‌ ARM کروم منتشر شد آیفون ۱۶ پرو در یک رنگ جدید عرضه خواهد شد انتقاد هیات نظارت متا از ممنوعیت استفاده از واژه «شهید» در فیسبوک و اینستاگرام از گلکسی‌واچ‌های آینده چه می‌دانیم؟ | انتشار جزئیاتی جدید GTA دیرتر بیاید، Xbox بیشتر می‌فروشد! سقوط آزاد بوئینگ! | مدیرعامل شرکت استعفا می‌دهد سم آلتمن سراغ هالیوود رفت | «از Sora استفاده کنید» قیمت گوشی جدید و اقتصادی شیائومی در بازار | A3 چقدر معامله می‌شود؟ + جدول چین مایکروسافت و اینتل را دور می‌اندازد! تأثیر تاکتیک‌های اپل در ناکامی رقبا | آیفون کاربران خود را وابسته می‌کند صفحه اصلی آیفون تغییر می‌کند | در انتظار به‌روزرسانی بزرگ ارتقای ۶ پله‌ای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات از کنسول دستی ایکس باکس چه می‌دانیم؟ از نسخهٔ جدید زمین رونمایی شد! | Earth-2 چیست؟ دانشمندان موفق به حذف ویروس HIV از سلول های آلوده شده‌اند سفره هفت‌سین یاسمین مقبلی در فضا + تصاویر لوگوی گوگل نوروزی شد سه‌شنبه ۲۹ اسفند آخرین مهلت ثبت نام اینترنت رایگان دولت امکان ردیابی گوشی‌های خاموش فراهم شد | جزئیاتی درباره یک سیستم‌عامل جدید
سرخط خبرها

شاید شواهد لازم برای موثر بودن واکسن کرونا وجود نداشته باشد

  • کد خبر: ۲۷۹۲۱
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
شاید شواهد لازم برای موثر بودن واکسن کرونا وجود نداشته باشد
کاهش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس چالشی برای توسعه واکسن به وجود آورده است. محققان معتقدند با توجه به این امر احتمال موفقیت واکسن توسعه یافته در آکسفورد فقط ۵۰ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از اسکای نیوز، یکی از محققان توسعه دهنده واکسن ویروس کرونا در دانشگاه آکسفورد معتقد است شانس موفقیت واکسن فقط ۵۰ درصد است زیرا تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس در حال کاهش است.

 

محققان انستیتوجنر متعلق به دانشگاه آکسفورد در ژانویه ۲۰۲۰ فعالیت برای ساخت واکسن کووید ۱۹ را آغاز کردند. اما آدرین هیل مدیر این انستیتو با توجه به کاهش تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در این اواخر، معتقد است بیماران کافی برای آزمایش واکسن وجود نخواهد داشت.

 

او در مصاحبه ای با روزنامه ساندی تلگراف گفت: این مسابقه ای علیه ویروسی در حال ناپدید شدن و زمان است. ما قبلاً اعلام کردیم احتمال تولید یک واکسن موثر تا ماه سپتامبر ۸۰ درصد است. اما در حال حاضر شانس دستیابی به نتیجه فقط ۵۰ درصد است.

 

آزمایش اولیه این واکسن که ChAdOx۱ nCoV-۱۹ نام دارد با حضور ۱۶۰ داوطلب ۱۸ تا ۵۵ ساله انجام شده است. اکنون قرار است فاز دوم و سوم آزمایش واکسن با حضور ۱۰ هزار و ۲۶۰ نفر انجام شود. همچنین در مراحل جدید آزمایش، بازه سنی شرکت کنندگان شامل کودکان و سالمندان نیز می شود.

 

اما به گفته محققان اگر تعداد افرادی که به ویروس مبتلا می شوند، کافی نباشد، شواهد لازم برای موثر بودن واکسن و استفاده گسترده از آن فراهم نمی شود.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->