پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند
سرخط خبرها

شاید شواهد لازم برای موثر بودن واکسن کرونا وجود نداشته باشد

  • کد خبر: ۲۷۹۲۱
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
شاید شواهد لازم برای موثر بودن واکسن کرونا وجود نداشته باشد
کاهش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس چالشی برای توسعه واکسن به وجود آورده است. محققان معتقدند با توجه به این امر احتمال موفقیت واکسن توسعه یافته در آکسفورد فقط ۵۰ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از اسکای نیوز، یکی از محققان توسعه دهنده واکسن ویروس کرونا در دانشگاه آکسفورد معتقد است شانس موفقیت واکسن فقط ۵۰ درصد است زیرا تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس در حال کاهش است.

 

محققان انستیتوجنر متعلق به دانشگاه آکسفورد در ژانویه ۲۰۲۰ فعالیت برای ساخت واکسن کووید ۱۹ را آغاز کردند. اما آدرین هیل مدیر این انستیتو با توجه به کاهش تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در این اواخر، معتقد است بیماران کافی برای آزمایش واکسن وجود نخواهد داشت.

 

او در مصاحبه ای با روزنامه ساندی تلگراف گفت: این مسابقه ای علیه ویروسی در حال ناپدید شدن و زمان است. ما قبلاً اعلام کردیم احتمال تولید یک واکسن موثر تا ماه سپتامبر ۸۰ درصد است. اما در حال حاضر شانس دستیابی به نتیجه فقط ۵۰ درصد است.

 

آزمایش اولیه این واکسن که ChAdOx۱ nCoV-۱۹ نام دارد با حضور ۱۶۰ داوطلب ۱۸ تا ۵۵ ساله انجام شده است. اکنون قرار است فاز دوم و سوم آزمایش واکسن با حضور ۱۰ هزار و ۲۶۰ نفر انجام شود. همچنین در مراحل جدید آزمایش، بازه سنی شرکت کنندگان شامل کودکان و سالمندان نیز می شود.

 

اما به گفته محققان اگر تعداد افرادی که به ویروس مبتلا می شوند، کافی نباشد، شواهد لازم برای موثر بودن واکسن و استفاده گسترده از آن فراهم نمی شود.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->