تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد فیفا پنجره نقل و انتقالات استقلال را باز کرد! + عکس
سرخط خبرها

آغاز فعالیت ۳۰۸ باشگاه بدنسازی از امروز

  • کد خبر: ۲۸۰۰۴
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹
آغاز فعالیت ۳۰۸ باشگاه بدنسازی از امروز
رئیس هیأت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی گفت: تاکنون ۳۰۸ باشگاه بدنسازی در سطح مشهد مدارک خود را به اداره ورزش وجوانان این شهر تحویل دادند و فعالیت خود را از امروز آغاز کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، سروش پورآزاد  درخصوص بازگشایی باشگاه‌های بدنسازی افزود: بعد از اینکه در جلسه ستاد کرونای استانداری خراسان رضوی باشگاه‌های بدنسازی نیز اجازه آغاز فعالیت کسب کردند مقرر شد پس از ثبت نام در سامانه سلامت، پرکردن تعهدنامه هیأت پزشکی ورزشی و تحویل مدارک به اداره ورزش و جوانان شهرستان‌ها از امروز باشگاه‌ها در سطح خراسان رضوی بازگشایی شود.

رئیس هیأت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی ادامه داد: تاکنون ۳۰۸ باشگاه بدنسازی در سطح مشهد مدارک خود را به اداره ورزش وجوانان این شهر تحویل دادند و فعالیت خود را از امروز آغاز کردند.

وی با بیان اینکه هزار و ۴۰۰ باشگاه بدنسازی و پرورش اندام در خراسان رضوی فعالیت دارند و نیمی از آن‌ها در شهر مشهد است، افزود: اگر در باشگاه‌های ورزشی پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود، باشگاه‌ها جزو اماکن پرخطر به شمار می‌روند به همین خاطر از باشگاه‌داران خواستاریم ابتدا شرایط بازگشایی را طی کنند و پس از آن برای حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان به نکات بهداشتی توجه کنند.

پورآزاد با اشاره به بازرسی‌های مستمر اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: درصورت مشاهده هرگونه تخلفی با خاطیان به شدت برخورد خواهد چرا که اولویت اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و هیأت بدنسازی و پرورش اندام استان حفظ سلامت ورزشکاران و مراجعه کنندگان به باشگاه‌ها است.
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->