انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

رستوران‌هایی که پروتکل بهداشتی را رعایت می‌کنند انتخاب کنید

  • کد خبر: ۲۸۱۲۲
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
رستوران‌هایی که پروتکل بهداشتی را رعایت می‌کنند انتخاب کنید
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: به هموطنان توصیه می‌کنیم رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، زهرا عبداللهی در نشست خبری امروز با اشاره به شروع فعالیت رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها گفت: همزمان با آغاز فعالیت رستوران‌ها، برای پیشگیری از کرونا، هموطنان باید نکات تغذیه‌ای را رعایت کنند و توصیه کلی ما این است که مواد شیرینی، غذا‌های چرب، قند، نمک و چربی به دلیل آنکه عاملی است برای تضعیف سیستم ایمنی بدن، زیاد استفاده نشود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بهتر است توزیع مواد قندی، شیرینی، نمک، غذا‌های سرخ شده و چرب در رستوران‌ها محدود شود، گفت: برای اینکه سیستم ایمنی بدن عملکرد بهتری داشته باشد، توصیه می‌شود در تغذیه روزانه از موادی که حالت آنتی‌اکسیدان دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود، استفاده کرد.

عبداللهی ادامه داد: مصرف روزانه سبزی و میوه حتماً توصیه می‌شود. همچنین توصیه می‌شود اصول تغذیه صحیح بیشتر رعایت شود و بر مصرف همه گروه‌های غذایی و رعایت بهداشت در شرایط فعلی که همه جا باز هستند، تأکید می‌شود.

وی افزود: به هموطنان توصیه می‌کنیم مکان و رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود و همچنین غذا‌هایی که سفارش می‌دهند نیز مواردی که گفته شده، در آن‌ها وجود داشته باشد؛ در چنین شرایطی می‌توان از کرونا پیشگیری کرد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->