بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت
سرخط خبرها

کلر کووید- 19 را از بین می برد

  • کد خبر: ۲۸۲۴۸
  • ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
کلر کووید- 19 را از بین می برد
با توجه به یافته‌ها درباره بیماری کروناویروس جدید، ویروسی که عامل انتقال بیماری کووید- 19 باشد، توسط کلر از بین خواهد رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دریافتند، آب آغشته به کلر، به خودی خود نمی‌تواند ناقل بیماری باشد، اما بازهم در بازگشایی استخرها و استفاده از آن نباید عجله کرد.

 

به نقل از ساینس، از آنجا که جهان به دنبال زندگی طبیعی بعد از گذراندن دوران خانه نشینی کروناست، بسیاری در نظر دارند تا استفاده از استخرهای شنا را به روال گذشته بازگردانند، اما باید برای بازگشایی آنها دقت کرد.

 

در حال حاضر، هیچ آزمایش دقیقی برای بررسی انتقال کووید- 19 از طریق آب استخرها نیست که نشان دهد آب استخر می‌تواند انتقال دهنده بیماری کروناویروس جدید باشد یا خیر، و باید به اطلاعات غیرمستقیم و ناقص اعتماد کرد.

 

بر اساس نتایج مراکز کنترل بیماری هنوز هیچ مدرکی نیست که نشان دهد ویروس از طریق محیط‌های آبی منتقل شده است.

 

مهمترین دلیل این است که آب به طور معمول، ضدعفونی می‌شود. شایع‌ترین مورد، ضدعفونی با کلر است وکلر به طور قطع ویروس را از بین می‌برد.

 

محققان بر این باورند که کلر در 30 دقیقه می‌تواند تمامی میکروارگانیسم‌ها را از بین ببرد و مواد دیگری مانند برم، ازن یا انواع ضدعفونی‌کننده‌های استخر هم چنین خاصیت مشابهی دارند.

 

محققان اظهار کردند: این ویروس بر اساس ساختاری که دارد، در مقابل مواد شیمیایی مانند کلر دوام ندارد، به همین دلیل است که با موادی مانند صابون به راحتی از بین می‌رود.

 

البته نباید از این نتایج محدود، برای بازگشایی سریع استخرها استفاده کرد، زیرا نیاز به آزمایش در محیط‌های کنترل شده دارد.

 

نتایج بررسی نشان داد، برای استفاده از استخر افراد وسایل خود را در جایی قرار می‌دهند، لباس خود را تغییر داده، دوش گرفته و بعد از آن به آب وارد می‌شوند و بعد از آن موهای خود را خشک، لباس‌ها را تعویض و از استخر خارج می‌شوند، پس سالن‌های استخر می‌تواند عاملی برای انتقال ویروس باشند.

 

البته سونا و حمام‌های گرم از موارد دیگرانتقال ویروس است که به راحتی می‌توانند انتقال ویروس را افزایش دهد.

 

پس برای تعیین انتقال ویروس از آب استخرها، تنها نباید به آب بسنده کرد و تمامی محیط را باید در نظرگرفت.

 

بسیاری از قوانین از جمله رعایت فاصله فیزیکی باید در استخرها رعایت شود.

 

در استخرها معمولا ترشحات بزاق و بینی بیش از حد معمول جریان دارد و شاید این مورد بتواند در انتقال بیشتر بیماری تاثیر داشته باشد، البته هنوز نمی‌توان به طور یقین بیان کرد در محیطی مانند استخر خطر انتقال تا چه اندازه است و باید اقدامات احتیاطی ویژه مانند گردش هوا، ضدعفونی و رعایت فاصله فیزیکی در داخل و خارج آب انجام شود.

 

از آنجا که این ویروس هنوز ناشناخته است، می‌تواند شگفتی‌های بسیاری را از خود نشان دهد،بنابراین، باید در برابر آن بسیار محتاط عمل کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->