پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلر کووید- 19 را از بین می برد

  • کد خبر: ۲۸۲۴۸
  • ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
کلر کووید- 19 را از بین می برد
با توجه به یافته‌ها درباره بیماری کروناویروس جدید، ویروسی که عامل انتقال بیماری کووید- 19 باشد، توسط کلر از بین خواهد رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دریافتند، آب آغشته به کلر، به خودی خود نمی‌تواند ناقل بیماری باشد، اما بازهم در بازگشایی استخرها و استفاده از آن نباید عجله کرد.

 

به نقل از ساینس، از آنجا که جهان به دنبال زندگی طبیعی بعد از گذراندن دوران خانه نشینی کروناست، بسیاری در نظر دارند تا استفاده از استخرهای شنا را به روال گذشته بازگردانند، اما باید برای بازگشایی آنها دقت کرد.

 

در حال حاضر، هیچ آزمایش دقیقی برای بررسی انتقال کووید- 19 از طریق آب استخرها نیست که نشان دهد آب استخر می‌تواند انتقال دهنده بیماری کروناویروس جدید باشد یا خیر، و باید به اطلاعات غیرمستقیم و ناقص اعتماد کرد.

 

بر اساس نتایج مراکز کنترل بیماری هنوز هیچ مدرکی نیست که نشان دهد ویروس از طریق محیط‌های آبی منتقل شده است.

 

مهمترین دلیل این است که آب به طور معمول، ضدعفونی می‌شود. شایع‌ترین مورد، ضدعفونی با کلر است وکلر به طور قطع ویروس را از بین می‌برد.

 

محققان بر این باورند که کلر در 30 دقیقه می‌تواند تمامی میکروارگانیسم‌ها را از بین ببرد و مواد دیگری مانند برم، ازن یا انواع ضدعفونی‌کننده‌های استخر هم چنین خاصیت مشابهی دارند.

 

محققان اظهار کردند: این ویروس بر اساس ساختاری که دارد، در مقابل مواد شیمیایی مانند کلر دوام ندارد، به همین دلیل است که با موادی مانند صابون به راحتی از بین می‌رود.

 

البته نباید از این نتایج محدود، برای بازگشایی سریع استخرها استفاده کرد، زیرا نیاز به آزمایش در محیط‌های کنترل شده دارد.

 

نتایج بررسی نشان داد، برای استفاده از استخر افراد وسایل خود را در جایی قرار می‌دهند، لباس خود را تغییر داده، دوش گرفته و بعد از آن به آب وارد می‌شوند و بعد از آن موهای خود را خشک، لباس‌ها را تعویض و از استخر خارج می‌شوند، پس سالن‌های استخر می‌تواند عاملی برای انتقال ویروس باشند.

 

البته سونا و حمام‌های گرم از موارد دیگرانتقال ویروس است که به راحتی می‌توانند انتقال ویروس را افزایش دهد.

 

پس برای تعیین انتقال ویروس از آب استخرها، تنها نباید به آب بسنده کرد و تمامی محیط را باید در نظرگرفت.

 

بسیاری از قوانین از جمله رعایت فاصله فیزیکی باید در استخرها رعایت شود.

 

در استخرها معمولا ترشحات بزاق و بینی بیش از حد معمول جریان دارد و شاید این مورد بتواند در انتقال بیشتر بیماری تاثیر داشته باشد، البته هنوز نمی‌توان به طور یقین بیان کرد در محیطی مانند استخر خطر انتقال تا چه اندازه است و باید اقدامات احتیاطی ویژه مانند گردش هوا، ضدعفونی و رعایت فاصله فیزیکی در داخل و خارج آب انجام شود.

 

از آنجا که این ویروس هنوز ناشناخته است، می‌تواند شگفتی‌های بسیاری را از خود نشان دهد،بنابراین، باید در برابر آن بسیار محتاط عمل کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->