مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ واریز شد(۷ آذر ۱۴۰۳) هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟
سرخط خبرها

بازگشایی مهدکودک‌ها در انتظار دستور ستاد ملی مقابله با کرونا / دردسرهای ناتمام کرونا برای مادران شاغل

  • کد خبر: ۲۸۴۲۶
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸
بازگشایی مهدکودک‌ها در انتظار دستور ستاد ملی مقابله با کرونا / دردسرهای ناتمام کرونا برای مادران شاغل
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: با وجود نامه‌ای که برای بازگشایی مهدها به ستاد استانی مقابله با کرونا فرستاده‌ایم، این درخواست همچنان بی‌نتیجه مانده است.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، دکتر غلامحسین حقدادی با اعلام این خبر افزود: مسئله بازگشایی مهدکودک‌ها به‌قدری مهم است که همچنان پیگیری‌های بسیار زیادی، چه از سوی سازمان بهزیستی کشور و چه اداره کل خراسان‌رضوی نسبت به وضعیت مبهم آن در حال انجام است. اما تاکنون ستاد ملی مقابله با کرونا دستورالعملی برای بازگشایی مهد‌ها صادر نکرده است.

وی ادامه داد: پیشنهاد اخیر ما مبنی بر بازگشایی مهد‌های اداری اقماری نیز بی‌پاسخ مانده است و بنابراین امکان برپایی چنین فضایی را نخواهیم داشت.

حقدادی علت اصلی مخالفت با بازگشایی مهد‌ها را روابط فیزیکی نزدیک میان کودکان و مربی بیان کرد و گفت: معتقدم در زمینه بازگشایی فضا‌های آموزشی، تفاوتی میان مهدکودک‌ها و مدارس نیست؛ چون هر ۲ نهاد آموزشی می‌توانند از پروتکل‌های بهداشتی تبعیت کنند، اما نظر ستاد ملی کرونا متفاوت است. 
 
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی مشکل این روز‌های بسته‌بودن مهدکودک‌ها را گرفتاری‌های والدین شاغل به‌ویژه مادران دانست و تأکید کرد: عمده پیگیری‌های اخیر ما برای حمایت از مادران شاغل و کاستن از گرفتاری‌های آن‌هاست که در شرایط کنونی امید چندانی به موفقیت نداریم.

وی در پاسخ به اخباری مبنی بر نگهداری کودکان در مراکز غیرمجاز تصریح کرد: برخی خانواده‌ها، فرزندان خود را به مراکز خصوصی‌ای سپرده‌اند که کنترل سازمانی ندارد و ما آن را به هیچ وجه تأیید نمی‌کنیم. برخی خانواده‌ها نیز مربیان مهد را به‌صورت خصوصی به استخدام خود درآورده‌اند تا سیر آموزش کودکشان قطع نشود. در پاره‌ای مواقع، برخی مؤسسات و کلاس‌های آموزشی که پیش از این با کودکان در ارتباط بوده‌اند هم به جرگه مراکز نگهداری از کودکان پیوسته‌اند که خلاف شرح وظایف آن‌هاست.

حقدادی آسیب‌های تعطیلی مهدکودک را فراتر از تعطیلی چندماهه دانست و تصریح کرد: زیرساخت‌هایی که منجر به راه‌اندازی و اداره یک مهدکودک می‌شود گسترده است و با این تعطیلی، اول اینکه نیروی انسانی باتجربه و آموزش‌دیده از دست می‌رود و دوم اینکه رواج مراکز غیرمجاز باعث بی‌انگیزگی در تأسیس مهد‌های جدید خواهد شد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی تأکید کرد: با شرایط کنونی، بسیاری از مهد‌ها دوام نخواهند آورد. ضمن اینکه تاکنون نیز ۳۰ نامه رسمی لغو پروانه به این اداره کل فرستاده شده است و مربیانی که ۲۵۰ ساعت آموزش ضمن خدمت دیده‌اند و تجربیات مهمی از آموزش کودکان به دست آورده‌اند، قطعا بیکار خواهند شد.

گفتنی است حدود ۱۳۰۰ مهدکودک در خراسان رضوی وجود دارد که ۹۰ درصد آن‌ها در ملک اجاره‌ای مشغول فعالیت هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->