شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

بازگشایی مهدکودک‌ها در انتظار دستور ستاد ملی مقابله با کرونا / دردسرهای ناتمام کرونا برای مادران شاغل

  • کد خبر: ۲۸۴۲۶
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸
بازگشایی مهدکودک‌ها در انتظار دستور ستاد ملی مقابله با کرونا / دردسرهای ناتمام کرونا برای مادران شاغل
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: با وجود نامه‌ای که برای بازگشایی مهدها به ستاد استانی مقابله با کرونا فرستاده‌ایم، این درخواست همچنان بی‌نتیجه مانده است.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، دکتر غلامحسین حقدادی با اعلام این خبر افزود: مسئله بازگشایی مهدکودک‌ها به‌قدری مهم است که همچنان پیگیری‌های بسیار زیادی، چه از سوی سازمان بهزیستی کشور و چه اداره کل خراسان‌رضوی نسبت به وضعیت مبهم آن در حال انجام است. اما تاکنون ستاد ملی مقابله با کرونا دستورالعملی برای بازگشایی مهد‌ها صادر نکرده است.

وی ادامه داد: پیشنهاد اخیر ما مبنی بر بازگشایی مهد‌های اداری اقماری نیز بی‌پاسخ مانده است و بنابراین امکان برپایی چنین فضایی را نخواهیم داشت.

حقدادی علت اصلی مخالفت با بازگشایی مهد‌ها را روابط فیزیکی نزدیک میان کودکان و مربی بیان کرد و گفت: معتقدم در زمینه بازگشایی فضا‌های آموزشی، تفاوتی میان مهدکودک‌ها و مدارس نیست؛ چون هر ۲ نهاد آموزشی می‌توانند از پروتکل‌های بهداشتی تبعیت کنند، اما نظر ستاد ملی کرونا متفاوت است. 
 
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی مشکل این روز‌های بسته‌بودن مهدکودک‌ها را گرفتاری‌های والدین شاغل به‌ویژه مادران دانست و تأکید کرد: عمده پیگیری‌های اخیر ما برای حمایت از مادران شاغل و کاستن از گرفتاری‌های آن‌هاست که در شرایط کنونی امید چندانی به موفقیت نداریم.

وی در پاسخ به اخباری مبنی بر نگهداری کودکان در مراکز غیرمجاز تصریح کرد: برخی خانواده‌ها، فرزندان خود را به مراکز خصوصی‌ای سپرده‌اند که کنترل سازمانی ندارد و ما آن را به هیچ وجه تأیید نمی‌کنیم. برخی خانواده‌ها نیز مربیان مهد را به‌صورت خصوصی به استخدام خود درآورده‌اند تا سیر آموزش کودکشان قطع نشود. در پاره‌ای مواقع، برخی مؤسسات و کلاس‌های آموزشی که پیش از این با کودکان در ارتباط بوده‌اند هم به جرگه مراکز نگهداری از کودکان پیوسته‌اند که خلاف شرح وظایف آن‌هاست.

حقدادی آسیب‌های تعطیلی مهدکودک را فراتر از تعطیلی چندماهه دانست و تصریح کرد: زیرساخت‌هایی که منجر به راه‌اندازی و اداره یک مهدکودک می‌شود گسترده است و با این تعطیلی، اول اینکه نیروی انسانی باتجربه و آموزش‌دیده از دست می‌رود و دوم اینکه رواج مراکز غیرمجاز باعث بی‌انگیزگی در تأسیس مهد‌های جدید خواهد شد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی تأکید کرد: با شرایط کنونی، بسیاری از مهد‌ها دوام نخواهند آورد. ضمن اینکه تاکنون نیز ۳۰ نامه رسمی لغو پروانه به این اداره کل فرستاده شده است و مربیانی که ۲۵۰ ساعت آموزش ضمن خدمت دیده‌اند و تجربیات مهمی از آموزش کودکان به دست آورده‌اند، قطعا بیکار خواهند شد.

گفتنی است حدود ۱۳۰۰ مهدکودک در خراسان رضوی وجود دارد که ۹۰ درصد آن‌ها در ملک اجاره‌ای مشغول فعالیت هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->