کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟
سرخط خبرها

بازگشایی مهد‌کودک‌ها مشروط به پذیرش حداکثر یک‌سوم تا ۵۰ درصد ظرفیت

  • کد خبر: ۲۹۶۶۱
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳
بازگشایی مهد‌کودک‌ها مشروط به پذیرش حداکثر یک‌سوم تا ۵۰ درصد ظرفیت
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از تهیه پیش‌نویس پروتکل حضور کودکان در مهد‌کودک‌ها با ظرفیت حداکثر ۵۰ درصدی و اولویت والدین شاغل از ۲۴ خردادماه خبر داد.
حبیب‌الله مسعودی فرید با بیان اینکه براساس گفته رئیس‌جمهور فعالیت مهد‌کودک‌ها با رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت از روز شنبه (۲۴ خرداد) آغاز می‌شود، گفت: سازمان بهزیستی پیش‌نویس پروتکل مذکور را تهیه کرده است و عمدتا شامل رعایت موازین بهداشتی است.

وی افزود: برای مثال کودکان و مربیان باید به محض ورود تب‌سنجی شوند، پدر‌ها ومادر‌ها نباید وارد فضای کودکان شوند و حتی ورود و خروج کودکان با زمان‌بندی به گونه‌ای باشد که منجر به ازدحام نشود.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه منتظریم تا بازخورد ستاد مقابله را درباره این پروتکل دریافت کنیم، اظهار کرد: بر این اساس مهد‌کودک‌ها حداکثر یک سوم تا ۵۰ درصد می‌توانند بچه‌ها را پذیرش کنند و اولویت با کودکانی است که والدین شاغل دارند.

مسعودی فرید ادامه داد: این موارد کلیات پیشنهاد ما به ستاد مقابله با کرونا است، امیدواریم تا چهارشنبه این موارد قطعی شده و آن را به استان‌ها ابلاغ کنیم.

وی درخصوص هزینه حضور کودکان در مهد‌ها نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه میزان پذیرش کودکان حتی در مناطق سفید کمتر شده و در مناطق قرمز به یک‌سوم رسیده، دفتر کودکان و نوجوانان در حال بررسی است تا هم مهد‌ها و هم مردم دچار مشکل نشوند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->