گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟
سرخط خبرها
فوق تخصص بیماری‌های عفونی

قدرت آلوده کنندگی ویروس کرونا کم نشده است/علل افزایش موارد ابتلا

  • کد خبر: ۲۸۸۰۴
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
قدرت آلوده کنندگی ویروس کرونا کم نشده است/علل افزایش موارد ابتلا
فوق تخصص بیماری‌های عفونی، گفت: کرونا هزار و یک چهره دارد و قدرت آلوده کنندگی آن کم نشده و تغییر نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی، در گفتگو با شبکه خبر، با اشاره به رتبه خوب ایران (رتبه ۸ در جهان) از نظر آمار بهبود یافتگان، افزود: این موفقیت با تلاش شبانه روزی و طاقت فرسای کارکنان مراکز درمانی و ازمایشگاهی و همراهی و همکاری خود مردم به دست آمده است.

وی ادامه داد: کرونا تمام نشده است و اگر غفلت کنیم و فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی فردی و اجتماعی را رعایت نکنیم شرایط این گونه نخواهد ماند.

مردانی با اشاره به افزایش موارد جدید مبتلایان به کرونا، گفت: یکی از علل افزایش آمار مبتلایان مراجعه بیشتر مردم و مبتلایان به مراکز درمانی به علت کمتر شدن محدودیت‌ها و دوم به علت افزایش آزمایشگاه هاو انجام آزمایش‌ها در ۱۰۰ آزمایشگاه کشور است.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی، با تاکید بر اینکه کرونا ضعیف نشده و احتمال ابتلای بچه، جوان، پیر، زن و مرد وجود دارد، ادامه داد: کرونا هزار و یک چهره دارد و قدرت آلوده کنندگی آن کم نشده و تغییر نکرده است.

وی تصریح کرد: گرما هم هیچ تاثیری بر کرونا نداشته است و الان مشاهده می‌کنیم که هر کس از خوزستان می‌آید به کرونای تمام عیار مبتلاست، آن‌هایی که در تماس با ویروس و بیماری هستند، اما نمی‌گیرند یکی از دلایلش ممکن است این باشد که آنتی بادی محافظت کننده داشته اند.

مردانی با برشمردن علائم بیماری کرونا گفت: اوایل گمان می‌کردند این بیماری دستگاه تنفس فوقانی را درگیر می‌کند، اما الان مشخص شده که این بیماری التهاب عروقی است و در دیواره رگ‌های انسان التهاب ایجاد می‌کند و در هر جای بدن مثل دستگاه گوارش یا سیستم اعصاب مرکزی و … می‌تواند روی دهد البته بیشتر دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با توصیه موکد به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستن مکرر دست‌ها و زدن ماسک و پرهیز از سفر رفتن و شرکت نکردن در مراسم و اجتماعات افزود: در مناطق گرمسیر نمی‌شود بدون کولر زندگی کرد و شواهدی هم مبنی بر انتقال ویروس از طریق کولر وجود ندارد و عزیزانی که کولر گازی استفاده می‌کنند بهتر است فیلترهای آن را تمییز و ضد عفونی کنند.

وی توصیه کرد شهروندان هنگام استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و در مجامع بیش از ۱۰ نفر، حتماً از ماسک استفاده کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->