در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی
سرخط خبرها
با همکاری یک دانشمند ایرانی محقق شد

پیش‌بینی علائم بیماری کووید-۱۹ پیش از ظهور

  • کد خبر: ۲۸۸۳۵
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
پیش‌بینی علائم بیماری کووید-۱۹ پیش از ظهور
یکی از چالش‌های جلوگیری از انتشار بیماری کووید-۱۹ این است که افراد بدون علامت یا ناقل شناسایی شوند؛ چراکه این افراد می‌توانند پیش از آنکه دریابند به این بیماری مبتلا هستند، ویروس را به دیگران انتقال دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، در ماه آوریل، محققان "موسسه علوم اعصاب راکفلر" (RNI) و "دانشگاه ویرجینیا غربی" (WVU) با کمک "علی رضایی" (Ali Rezai) پژوهشگر ایرانی توانستند با کمک مدل‌های پیش‌بینی هوش مصنوعی و حلقه‌های شرکت"اورا" (Oura) علائم بیماری کووید-۱۹ را پیش از ظهور پیش‌بینی کنند. اکنون محققان ادعا می‌کنند که پلتفرم دیجیتالی آن‌ها می‌تواند علائم مرتبط با بیماری کووید-۱۹ را تا سه روز زودتر با دقت بیش از ۹۰ درصد تشخیص دهد.

این رویکرد مبتنی بر علوم اعصاب است و از شرکت‌کنندگان می‌خواهد تا استرس، اضطراب، حافظه و سایر بیومتریک‌های روانشناختی و شناختی را در برنامه RNI / موسسه علوم اعصاب راکفلر وارد کنند.

حلقه هوشمند اورا می‌تواند داده‌های فیزیولوژیکی مانند درجه حرارت بدن، تغییر ضربان قلب، ضربان قلب در حال استراحت، ضربان تنفس و الگو‌های خواب را جمع‌آوری کند. این پلتفرم نیز داده‌های جمع‌آوری شده توسط برنامه RNI و حلقه را با مدل‌های هوش مصنوعی ترکیب می‌کند.

"علی رضایی"، رئیس اجرایی موسسه علوم اعصاب راکفلر گفت: ما احساس می‌کنیم که این پلتفرم می‌تواند گزینه مناسبی برای محافظت از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و افراد در این زمان و شیوع بیماری کووید-۱۹ باشد.

در حال حاضر این پلتفرم توسط بیش از ۶۰۰ متخصص مراقبت بهداشت در حال آزمایش است و در حال حاضر موسسه علوم اعصاب راکفلر در حال همکاری با دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه توماس جفرسون (Thomas Jefferson University) و"دانشگاه وندربیلت" (Vanderbilt University) است تا این آزمایش را در مقیاس گسترده انجام دهد و بیش از ۱۰ هزار نفر در آن شرکت کنند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو (UCSF) همچنین در حال بررسی چگونگی استفاده از حلقه اورا برای تشخیص علائم ویروس در کارکنان فوریت‌های پزشکی هستند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->