ایراد هیات عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود
سرخط خبرها

ماجرای تصرف خانه‌های سازمانی توسط نمایندگان در مجلس هفتم

  • کد خبر: ۲۸۹۳۹
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
ماجرای تصرف خانه‌های سازمانی توسط نمایندگان در مجلس هفتم
سخنگوی هیات رئیسه در مجلس دهم گفت: اینکه نمایندگان بخواهند، خانه‌ها را تصرف کنند و یا در واگذاری آن تخلفی وجود داشته باشد صحت ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، اسدالله عباسی، سخنگوی هیات‌رئیسه در مجلس دهم در رابطه با «تصرف خانه‌های سازمانی توسط نمایندگان» گفت: در مجلس هفتم تعدادی از منازل سازمانیِ کلنگی در محدوده مجلس، در اختیار نمایندگان قرار گرفت که در حال حاضر در اختیار دولت است. علاوه بر این، برخی نمایندگان در ۴۰ واحد، در محدوده سعادت آباد سکونت داشتند که پس از پایان دوره هفتم نمایندگانی به آن‌ها فرصت داده شد تا از آن مناطق جابجا شوند.

او ادامه داد: در آن زمان هیئت رئیسه مجلس تصمیم می‌گیرد که واحد‌ها را طبق نظر کارشناسی به مزایده بگذارد، عده‌ای از نمایندگان که در آن خانه‌ها ساکن بودند با چارچوب‌هایی که در نظر گرفته شده بود، منازل را خریداری کردند،   در این امر اولویت با نمایندگان در مجلس هشتم و کارکنان مجلس بود.  

عباسی گفت: اینکه نمایندگان بخواهند، خانه‌ها را تصرف کنند و یا در واگذاری آن تخلفی وجود داشته باشد صحت ندارد. در واگذاری این منازل هیچ مورد خلافی، مشاهده نکردم. ابطحی مقداری کارشناسانه‌تر و دقیق‌تر به این مسائل ورود کند و اگر مصداقی دارد، اعلام کند. اینکه بخواهیم همه نمایندگانی که در آنجا سکونت دارند و آن منازل را خریداری کرده‌اند، متهم کنیم درست نیست. هنوز سند آن خانه‌ها آزاد نیست تا بخواهند منازل را به فروش بگذارند،  کسی آن‌ها را نمی‌خرد. نباید آن‌ها را متهم و در جامعه موجی ایجاد کرد که در مجلس هفتم، چنین کاری صورت گرفته است.

سخنگوی هیات رئیسه در مجلس دهم گفت: برخی از همکاران در مجلس دهم و یازدهم در این منازل سکونت دارند و نباید آن‌ها را هم مورد کم لطفی خود قرار دهیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا شما هم توانستید این خانه‌های سازمانی را دریافت کنید؟ گفت: من در یکی از خانه‌های کلنگی در میدان حر ساکن بودم. در گذشته در محوطه بهارستان خانه‌های سازمانی وجود داشت، اما آن خانه‌ها تخریب شد. در مجلس‌های قبل یعنی، دوره‌های چهارم و پنجم مسکن‌هایی برای نمایندگان در نظر  گرفته شده بود که طبق قرعه در اختیار نمایندگان قرار می‌گرفت.  اگر  سیاستگذاری درست و موثر صورت می‌گرفت و  اطراف مجلس خانه‌هایی ساخته می‌شد بهتر بود. البته مجلس ساختمان‌های اطراف که پراکنده بود را واگذار کرد تا بتواند این‌ها را سامان دهد.  تعداد نمایندگان زیاد است و مجلس باید راهی برای آن‌ها با توجه به افزایش اجاره بها، پیدا کند. پول  خانه‌های سازمانی که به نمایندگان واگذار شده، برای توسعه منازل سازمانی در اطراف بهارستان هزینه شده است. در مجلس مقرر شده بود املاکی که مرکز پژوهش‌های مجلس در شهید قرنی دارد با مجمع تشخیص تهاتر کند و ساختمانی که در سمت نیاوران است در اختیار مرکز پژوهش‌های مجلس قرار گیرد، این ساختمان کلنگی و در حال ریزش بود و چندین بار، وزارت مسکن و شهرداری به مجلس اخطار تخلیه داده بودند و در ازای ساختمانی که مجمع تشخیص در اختیار مرکز پژوهش‌ها قرار داده، ساختمان قبلی خانه ملت با حفظ آثار در اختیار مجمع تشخیص قرار گرفت. ابطحی باید بررسی دقیق‌تر داشته باشد و به گونه‌ای وانمود نکند که در مجلس هفتم حدود ۴۰ نماینده که در خانه‌های سازمانی، ساکن بودند آن‌ها را تصرف کردند چنین چیزی صحت ندارد.

او در پایان گفت: با توجه به هزینه‌های سنگینی که رهن خانه در تهران دارد، تعداد خانه‌های سازمانی باید در اطراف مجلس توسعه پیدا کند. قالیباف با توجه به پیشینه اجرایی که در شهرداری تهران دارد، در این زمینه کار راحت تری در پیش دارد، زیرا بابت پرداخت اجاره بهای نمایندگان شهرستانی، مجلس متحمل هزینه‌های سنگینی می‌شود.
 
منبع: اعتماد
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->