مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ واریز شد(۷ آذر ۱۴۰۳) هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟
سرخط خبرها

تکاندن لباس بیمار مبتلا به کرونا باعث انتشار ویروس می‌شود

  • کد خبر: ۲۸۹۵۸
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱
تکاندن لباس بیمار مبتلا به کرونا باعث انتشار ویروس می‌شود
محققان مؤسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرده‌اند لباس‌های بیمار مبتلا به کرونا تکانده نشود، چرا که این کار باعث پراکنده شدن ویروس در هوا می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس مقالات و مستندات موجود به این پرسش پاسخ داده‌اند که آیا تکاندن لباس فرد مبتلا به کووید ۱۹ منجر به پخش شدن ویروس در هوا می‌شود؟


ویروس کرونا از طریق تماس مستقیم با افراد آلوده و تماس غیرمستقیم با سطوح یا اشیای آلوده به راحتی منتقل می‌شود. ویروس عمدتاً از طریق قطرات تنفسی که فرد آلوده هنگام سرفه، عطسه یا صحبت در هوا منتشر می‌کند به شخص دیگر انتقال می‌یابد. این قطرات می‌توانند در دهان یا بینی یا ریه‌های افرادی که در همان نزدیکی هستند فرود بیایند.


مطالعات نشان داده اند که ویروس کرونای جدید می‌تواند تا ۷۲ ساعت بر روی پلاستیک و فولاد ضد زنگ، تا چهار ساعت روی مس و تا حدود ۲۴ ساعت روی مقوا فعال بماند. اما در مورد اینکه ویروس تا چند ساعت روی لباس و پوشاک به صورت فعال باقی می‌ماند اطلاعاتی در دسترس نیست. بر اساس گفته‌ی برخی پژوهشگران، تکاندن لباس فرد بیمار می‌تواند باعث پخش شدن ویروس در هوا شود. این پخش شدن می‌تواند شانس ابتلا به بیماری را افزایش دهد.


توصیه شده است لباس‌های بیماران بجای تکاندن، با آب گرم و شوینده‌های لباس شسته شوند و سپس با استفاده از خشک کن، بخاری و یا اتوبخار به خوبی خشک شوند و در صورت امکان ۲۴ ساعت در فضای باز در مقابل نور آفتاب قرار گیرند. حتما هنگام تماس با لباس بیماران مبتلا به  کووید ۱۹، از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید و دستکش را بلافاصله پس از استفاده دور بیاندازید. اگر دستکش یکبار مصرف در دسترس نیست، از تماس دست آلوده به صورت خود پرهیز کنید و بلافاصله پس از اتمام کار، دست‌های خود را  با آب و صابون بشویید.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->