۲ برادر افغان بعد از قتل سرکارگر خود متواری شدند (یکم دی ۱۴۰۳) مدارس و دانشگاه‌های کدام شهرستان‌های خوزستان فردا (یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تصادف کامیون و پراید در جاده فریمان خراسان رضوی چهار مصدوم برجای گذاشت (شنبه یکم دی ۱۴۰۳) کلاس‌های جبرانی تعطیلات تعیین تکلیف شد فوت ۷ سرباز در واژگونی اتوبوس اندیمشک + جزئیات (۱ دی ۱۴۰۳) کشف ۶۲۲ گرم تریاک از معده ۲ قاچاقچی در سبزوار (یکم دی ۱۴۰۳) ۷۰ پرونده تخلف یلدایی در خراسان رضوی گشوده شد زیباترین استوری و پیام‌های تبریک روز مادر ۱۴۰۳ + کلیپ وصول مطالبات ارزی موقوفات آستان قدس با ورود سازمان بازرسی کل کشور تمدید ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ تا چهارم دی ماه ۱۴۰۳ کاج‌های غرب‌زدگی یا بهانه‌های اندکی نشاط؟ دو هزار و ۶۱۰ مسمومیت با مونوکسیدکربن در فصل پاییز ۱۴۰۳ | فوت ۱۲۹ نفر براثر گازگرفتگی سقوط اتوبوس به دره در لرستان با ۱۰ کشته (یکم آذر ۱۴۰۳) مجازات سقط جنین عمدی چیست؟ شروع زمستان با ترکیب خطرناک آنفلوانزا و آلودگی هوا دایه‌هایی به مهربانی مادر | گزارشی از مرکز بانک شیر مشهد مسئولیت حوادث ناشی از دفاع هنگام سرقت بر عهده کیست؟ تغییر رویکرد گزینش معلمان در آزمون‌های استخدامی هوای کلانشهر‌های کشور از روز یکشنبه (۲ دی ۱۴۰۳) آلوده می‌شود سرویس‌دهی رایگان مترو و اتوبوس های عبوری از حرم مطهر رضوی در سالروز میلاد حضرت زهرا(س) (۲ دی ماه ۱۴۰۳) ردپای باند اتباع خارجی معروف به ببر‌های وحشی در ۳ جنایت افتتاح چند طرح گردشگری در خراسان رضوی با حضور وزیر میراث فرهنگی (یکم دی ۱۴۰۳) گلایه پرستاران شاغل در مراکز تأمین اجتماعی از دستمزد کم در برابر سختی کارشان اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (یکم دی ۱۴۰۳) افزایش ۳۰ درصدی حجم عملیات برف‌روبی راهداری خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۳ عوارض احتمالیِ کاهش وزن شدید به کمک دارو زلزله ۴.۳ ریشتری گزیک خراسان‌ جنوبی را لرزاند (یکم دی ۱۴۰۳) زلزله‌ای ۴.۶ ریشتری هرمزگان را لرزاند (یکم دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، یکم دی ۱۴۰۳) | افزایش دمای ۳ تا ۵ درجه‌ای در سطح استان از دوشنبه حذف ارز ترجیحی دارو یعنی کاهش اقلام دارویی بیمه شده و فقر درمانی بازنشستگان منشأ بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند
سرخط خبرها

کدام کشور‌ها برای استفاده از پلتفرم‌های اجتماعی، محدودیت سنی و امنیتی اعمال کرده‌اند؟

  • کد خبر: ۲۹۰۰۵۷
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
کدام کشور‌ها برای استفاده از پلتفرم‌های اجتماعی، محدودیت سنی و امنیتی اعمال کرده‌اند؟
گسترش روزافزون رسانه‌های اجتماعی و گوشی‌های هوشمند با سپری کردن ساعات طولانی در مقابل نمایشگرها، خطرات بالقوه این ابزار دیجیتال را به‌ویژه برای کودکان و جوانان در سرتاسر جهان مورد توجه قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علاوه بر اعلام اخیر استرالیا مبنی بر آماده کردن لایحه‌ای با هدف اعمال محدودیت‌های سنی برای پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، کشور‌های دیگری نیز اقداماتی در این زمینه انجام داده‌اند.

ساعات طولانی سپری کردن در مقابل نمایشگر‌ها توسط بخش بزرگی از مردم جهان به‌ویژه کودکان و جوانان، نگرانی‌هایی را در مورد مشکلات و خطراتی از جمله قلدری دیجیتال، اطلاعات نادرست، سخنان نفرت‌انگیز، محتوای ناپسند، نقض حریم خصوصی، کلاهبرداری و امنیت سایبری ایجاد کرده است.

این نگرانی‌ها کشور‌های مختلف را به اِعمال مقررات، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها بر گوشی‌های هوشمند و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی سوق داده است.

در اروپا، بسیاری از سیاستمداران پیشنهاد کرده‌اند مقررات سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی را به ۱۵ یا ۱۶ سال محدود کنند، با این استدلال که پلتفرم‌ها به درستی محدودیت برای ۱۳ ساله‌ها را که خودشان تعیین کرده‌اند، اجرا نمی‌کنند.

بر اساس داده‌های «دیتاریپورتال» در ژوئیه ۲۰۲۴، نزدیک به ۵.۵ میلیارد نفر یا ۶۷ درصد از جمعیت جهان از اینترنت و ۷۰ درصد از تلفن همراه استفاده می‌کنند.

به طور متوسط، کاربران اینترنت در سراسر جهان روزانه ۶.۵ ساعت را آنلاین می‌گذرانند.

قانون استرالیا

اخیرا «آنتونی آلبانیز»، نخست وزیر استرالیا ابراز نگرانی کرد که رسانه‌های اجتماعی کودکان را از زندگی واقعی، خانواده‌ها و دوستانشان دور می‌کند.

وی از برنامه‌ریزی برای ارائه لایحه‌ای تا پایان سال برای اعمال محدودیت‌های سنی در شبکه‌های اجتماعی خبر داد و گفت: بحث‌ها در مورد گروه سنی که این قانون بر آن اعمال می‌شود ادامه دارد.


محدودیت در استفاده از تلفن همراه

اولین موج ممنوعیت‌های مربوط به تلفن همراه در اواخر دهه ۱۹۸۰ و اوایل دهه ۱۹۹۰ در آمریکای شمالی آغاز شد که طی آن بسیاری از مدارس شروع به اجرای سیاست‌ها یا قوانینی کردند که مانع از استفاده دانش آموزان از تلفن همراه و دستگاه‌های پیام رسان در مدرسه می‌شد.

اخیراً در ایالات متحده دادستان‌های کل از ۴۲ ایالت از کنگره خواستند که پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی را ملزم کند تا هشدار‌هایی در مورد تأثیر آنها بر سلامت روان کودکان درج کنند.

در همین حال، کشور‌های اتحادیه اروپا برای مبارزه با اعتیاد به صفحه نمایش و آزار سایبری، استفاده از گوشی‌های هوشمند را در مدارس ممنوع کرده‌اند.

در ایتالیا، طوماری برای ممنوعیت استفاده کودکان از تلفن‌های هوشمند و داشتن حساب‌های رسانه‌های اجتماعی بحث‌هایی را برانگیخت.

در هلند نیز پس از ممنوعیت در مدارس راهنمایی و دبیرستان به دلیل حواس‌پرتی دانش‌آموزان و تأثیر منفی بر نتایج امتحانات، استفاده از گوشی‌های هوشمند در مدارس ابتدایی نیز ممنوع شده است.

همچنین اندکی پس از هلند، شبکه آموزشی والونیا-بروکسل (WBE) که مدارس فرانسوی زبان بلژیک را اداره می‌کند، تصمیم مشابهی گرفت.

در یونان هم دانش آموزان اجازه دارند تلفن‌های خود را به مدرسه بیاورند، اما نمی‌توانند آن را از کیف خود بیرون بیاورند.

در ایرلند، بحثی در مورد ممنوعیت کامل استفاده از گوشی‌های هوشمند توسط دانش آموزان زیر ۱۶ سال وجود دارد.

محدودیت‌های ناشی از امنیت

به گزارش آناتولی، اخیراً برزیل پلتفرم رسانه اجتماعی X را به دلیل عدم رعایت قوانین ضد اطلاعات نادرست در این کشور به طور موقت ممنوع کرده است.

همچنین در چین که به قوانین سختگیرانه رسانه‌های اجتماعی خود شناخته می‌شود، بسیاری از پلتفرم‌های بین المللی مانند فیس بوک، ایکس و یوتیوب غیرقانونی تلقی می‌شوند و به جای آن از جایگزین‌های داخلی استفاده می‌شود.

در سال ۲۰۲۰، هند برنامه‌هایی مانند TikTok و WeChat را به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی و حفظ حریم خصوصی ممنوع کرد.

در ایالات متحده، TikTok در دستگاه‌های دولتی ممنوع شده است و بسیاری از ایالت‌ها به دلایل مختلف اقداماتی را برای ممنوع کردن این برنامه انجام داده‌اند.

کشور‌هایی مانند انگلیس، فرانسه، بلژیک، و همچنین سایر کشور‌های اروپایی نیز ممنوعیت‌هایی را روی TikTok و پلتفرم‌های مشابه اعمال کرده‌اند.

در همین حال در امارات متحده عربی، پلتفرم‌هایی مانند WhatsApp، Skype و Facetime تا حدی محدود شده‌اند.

در مصر، کاربران رسانه‌های اجتماعی با بیش از ۵۰۰۰ دنبال کننده، ملزم به ثبت نام در تنظیم کننده رسانه و پیروی از قوانین رسانه مرتبط با این کشور هستند.

کارشناسان در ایالات متحده سال گذشته هشداری درباره خطرات رسانه‌های اجتماعی برای کودکان منتشر کردند. آنها اظهار کردند تحقیقات بیشتری برای درک تاثیرات منفی شبکه‌های اجتماعی بر نوجوانان مورد نیاز است، اما در حال حاضر می‌توان گفت که رسانه‌های اجتماعی خطری برای سلامت روان و رفاه کودکان محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->