روز پرحادثه پنتاگون | یک اف-۱۸ سقوط کرد و ناو نیواورلئان دچار آتش سوزی شد عمران خان آزاد شد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) رزمایش موشکی اقتدار پایدار ۱۴۰۴ | انهدام اهداف توسط موشک‌های «نصیر»، «قدیر» و «قادر» پزشکیان به ملاقات خاتمی رفت یک ملوان نیروی دریایی آمریکا به دلیل جاسوسی برای چین محکوم شد هشدار ایران به آمریکا درباره ماجراجویی خطرناک در کارائیب آغاز رزمایش ۲ روزه موشکی اقتدار ۱۴۰۴ ارتش + فیلم تمجید رهبر کره شمالی از نیرو‌های «قهرمان» کشورش در جنگ اوکراین نماینده حزب‌الله لبنان: تصمیم خلع سلاح با هدف درگیری داخلی است بیانیه ادعایی گروه ۷ علیه ایران صادر شد رئیس جمهور به تهران بازگشت (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) اسرائیل مجددا به جنوب لبنان حمله کرد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) انگلیس: طرح شهرک سازی اسرائیل نقض آشکار قوانین بین‌المللی است رژیم کودک‌کش اسرائیل طرح جنجالی «E۱» را تصویب کرد مرحله دوم حمله رژیم صهیونیستی به غزه آغاز شد آمریکا از طریق مقام سوئیسی به ایران پیام داد؟ پزشکیان: ایران خواهان زندگی مسالمت‌آمیز با همه ملت‌هاست پایان سفر دوروزه رئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس| پزشکیان عازم تهران شد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت استاد فرشچیان  رئیس مجلس نمایندگان مجمع ملی بلاروس با پزشکیان دیدار کرد ۳ منطقه دیگر اوکراین توسط روسیه تصرف شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش اردن به پیشروی اسرائیل در خاک سوریه ناو جنگی آمریکایی دچار حریق شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آیا آتش سوزی در پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز صحت دارد؟ (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) ماکرون: حمله اسرائیل به غزه باعث جنگ دائمی در منطقه می‌شود وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد «مشهد مقدس» شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی ۱۰ کشور جهان برای اعزام نیروهای نظامی به اوکراین
سرخط خبرها

شمار شهدای بمباران جنوب لبنان به ۱۸۲ تن افزایش یافت (۲ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۱۸۲
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۶
شمار شهدای بمباران جنوب لبنان به ۱۸۲ تن افزایش یافت (۲ مهر ۱۴۰۳)
وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد شمار شهدای حملات هوایی اسرائیل به جنوب این کشور از صبح امروز تاکنون به ۱۸۲ شهید و ۷۲۷ مجروح افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی یورش سنگین هوایی ارتش اشغالگر اسرائیل به روستا‌های و شهرک‌های جنوب لبنان و بمباران خانه‌های مسکونی، آمار شهدا و زخمی‌ها همچنان در حال افزایش است.

اشغالگران اسرائیلی به ادعای واهی وجود موشک و راکت در خانه‌ها، اقدام به بمباران مناطق غیرنظامی می‌کند؛ ادعایی که تازگی ندارد و بار‌ها از زبان مقامات اسرائیلی شنیده شده است.

در این میان از صبح امروز تاکنون سه موج سنگین حمله هوایی به جنوب لبنان صورت گرفته که طبق آخرین گزارش وزارت بهداشت این کشور، ۱۸۲ تن به شهادت رسیده و ۷۲۷ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

وزارت بهداشت لبنان همچنین از تمامی کادر بهداشتی و درمانی خواسته است تا وظایف غیراورژانسی خود را رها کرده و به مجروحین رسیدگی کنند.

ظهر امروز ارتش اشغالگر اسرائیل با اعلام قصد خود برای انجام حملات وسیع به جنوب لبنان، با ارسال پیامکی به ساکنان این منطقه، از آنها خواسته تا خانه‌هایشان را تخلیه کنند. در این پیامک ادعا شده است که خانه‌های مسکونی به محلی برای انباشت سلاح‌های حزب‌الله تبدیل شده است.

همزمان هزاران نفر در پی حملات شدید هوایی ارتش اشغالگر به مناطق جنوبی، مجبور به کوچ اجباری به سمت مناطق شمالی‌تر شده‌اند.

یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل نیز در جلسه‌ای با موضوع بررسی شرایط جبهه لبنان که امروز صبح برگزار شد، گفت: «در مرحله جدیدی که وارد آن شده‌ایم، موفقیت ما به عملکرد صحیح جبهه داخلی نیز بستگی دارد؛ در روز‌های آینده، مردم باید صبر و آرامش خود را حفظ کنند».

گالانت ادامه داد: «ما حملات خود را در لبنان تشدید می‌کنیم، عملیات مستمر ادامه خواهد داشت و تا زمانی که به اهدافمان دست نیابیم - بازگشت امن ساکنان شمال به خانه‌هایشان - این حملات طول خواهد کشید».

سخنگوی ارتش اسرائیل، دانیال هاگاری نیز امروز ادعا کرد که حزب‌الله در خانه‌های غیرنظامیان موشک و مهمات ذخیره می‌کند؛ ادعایی که تازگی ندارد و سال‌هاست از زبان اشغالگران گفته می‌شود. دانیال هاگاری در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا ارتش اسرائیل در حال بررسی حمله زمینی به لبنان است یا خیر، گفت: «ارتش برای بازگشت امن ساکنان شمال به خانه‌هایشان طرح‌هایی را به مقامات سیاسی ارائه کرده است».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->