عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

دادستان کل کشور: هرگونه اظهار نظر در مورد حادثه طبس ممنوع است

  • کد خبر: ۲۹۱۳۳۶
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
دادستان کل کشور: هرگونه اظهار نظر در مورد حادثه طبس ممنوع است
دادستان کل کشور با توجه به حادثه معدن طبس گفت: باید منتظر نتیجه و اظهار نظر قضایی بازپرس باشیم، تا آن زمان هیچ فردی مجاز به اظهار نظر نیست چون تخصص این کار را نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدکاظم موحدی‌آزاد در حاشیه جلسه بررسی آخرین وضعیت حادثه معدن زغال سنگ معدنجو طبس که با حضور استاندار در دادگستری خراسان جنوبی برگزار شد، افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه از رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز استان خواستیم بازپرس ویژه تعیین و اقدامات قضایی آغاز شود.

وی گفت: بازپرس ویژه، اسناد و مدارک را جمع آوری می‌کند و بخش‌هایی که نیاز به نظر کارشناسی است ارجاع می‌دهد لذا باید منتظر نتیجه و اظهار نظر قضایی بازپرس باشیم.

دادستان کل کشور تصریح کرد: تا آن زمان هیچ فردی مجاز به اظهار نظر نیست، چون تخصص این کار را نداریم و بازپرس هم بر اساس نظرات کارشناسان نظر قضایی خواهد داد.

رسیدگی به پرونده معدن طبس با دقت تسریع شود

وی افزود: تأکید کردیم رسیدگی به پرونده معدن طبس با دقت تسریع شود و اقدامات حمایتی از خانواده فوت شدگان و مصدومان نیز با پیگیری مدیران اجرایی و قضایی انجام شده است.

موحدی آزاد گفت: بخشی از مبالغ، پرداخت شده و بخش دیگری را قول دادند به زودی و قبل از صدور رأی قطعی از سوی شرکت بیمه پرداخت شود.

وی با بیان اینکه مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به صورت حمایتی و بلاعوض به حساب امانی دادگستری واریز و بخشی از آن به خانواده‌ها پرداخت شده، اظهار داشت: بخشی از این مبلغ نیاز به طی مراحل قانونی دارد تا مشخص گردد به چه کسی پرداخت شود.

دادستان کل کشور گفت: رئیس کل دادگستری پیگیری کرده که مستمری این افراد هم برقرار شود و دیه نیز قبل از صدور رأی به افراد فوت شده و صدمه دیده پرداخت گردد.

وی اضافه کرد: همان نیمه شب حادثه که اطلاع پیدا کردیم، رئیس کل دادگستری، و دادستان مرکز استان و سایر مسئولان در محل حضور پیدا کردند و مدیریت خوبی از جهات مختلف انجام شد.

موحدی آزاد با اشاره به همکاری خانواده‌ها در رسیدگی به این حادثه گفت: از همه مسئولان و ادارات ذیربط که برای نجات محبوس شدگان و خارج کردن فوتی‌ها تلاش کردند، تشکر می‌کنیم.

جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مشکلات معادن زغال سنگ طبس، مکانیزه نبودن است، خاطرنشان کرد: مطالبات صاحبان معادن زغال سنگ باید از طرف شرکت‌های بزرگ به موقع پرداخت شود تا این معادن با مشکلات مالی مواجه نشوند.

معادن زغال سنگ سنتی طبس باید مکانیزه شوند

احمد آریافر، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز مانیتورینگ در تونل‌های معادن زغال سنگ را در پیشگیری و کاهش حادثه مؤثر عنوان کرد و گفت: سنسور و مانیتور را می‌توان در فضای مکانیزه اعمال کرد بنابراین نیاز است معادن زغال سنگ سنتی طبس مکانیزه شوند.

غلامرضا اشرفی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: بازرسان ما از معدن معدنجوی طبس بازدید داشته‌اند، اما مواردی که سبب حادثه شده، در گزارش‌های بازرس نیامده است.

حقوق جان باختگان تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی نیز افزود: اظهارنظر نهایی درباره حادثه معدنجوی طبس با دستگاه قضا است و خواهش می‌کنیم هیچ سازمان و نهادی در این زمینه اظهار نظر نکند تا ما بتوانیم با کمک تیم‌های کارشناسی به نتیجه برسیم.

عبداللهی با اشاره به اینکه تا ۱۲ مهر احکام مستمری جان باختگان آماده شده و لیست برای ارزیابی به تأمین اجتماعی تهران ارسال می‌شود گفت: در صورتی که موارد کامل باشد حقوق جان باختگان تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->