عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آمریکا: در حال بررسی اعمال تحریم‌ها علیه ایران هستیم (۱۳ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۲۴۳۳
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۷
آمریکا: در حال بررسی اعمال تحریم‌ها علیه ایران هستیم (۱۳ مهر ۱۴۰۳)
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا که ناتوان از کنترل رژیم صهیونیستی و پایان دادن به حملات او به غزه و لبنان است در اظهاراتی در تداوم حمایت‌های همه‌جانبه و بی‌شرمانه از جنایات این رژیم با بیان اینکه اسرائیل حق دارد به حملات ایران، حزب‌الله و حوثی‌ها (انصارالله) پاسخ دهد، گفت: ما هم اکنون در حال بررسی اعمال تحریم‌ها علیه ایران هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بایدن که در جریان جلسه توجیهی کاخ سفید در مقابل خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: اسرائیلی‌ها هنوز به این نتیجه نرسیده‌اند که قرار است در مورد حمله (به ایران) چه کاری انجام دهند و هنوز درباره این موضوع با هم بحث می‌کنند.

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: اگر من به جای آنها بودم به گزینه‌های دیگری غیر از حمله به تاسیسات نفتی (ایران) فکر می‌‎کردم.

بایدن همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با مشارکت نکردن در دیپلماسی بر انتخابات پنجم نوامبر (پانزدهم آبان) ریاست جمهوری در آمریکا تاثیر بگذارد، گفت: من از اینکه آیا او تلاش می‌کند بر انتخابات تاثیر بگذارد یا خیر اطلاعی ندارم، اما روی آن حساب نمی‌کنم چرا که هیچ دولتی بیشتر از دولت من برای کمک به اسرائیل تلاش نکرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی به طور مداوم با یکدیگر در تماس هستند، یادآور شد: نکته اصلی برای جلوگیری از آغاز یک جنگ همه جانبه در خاورمیانه، تکیه کردن بر متحدان آمریکا برای خنثی کردن چنین جنگی است.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه و در پاسخ به این پرسش که آیا اطمینان دارد انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برگزار شود، آزاد و عادلانه خواهد بود، تاکید کرد: من اطمینان دارم که این انتخابات آزاد و منصفانه خواهد بود.

وی در ادامه به اظهارات دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور درباره نتایج انتخابات ۲۰۲۰ اشاره کرد و گفت: مطالبی که رئیس جمهور سابق آمریکا در زمانی که نتیجه انتخابات دوره قبلی ریاست جمهوری ایالات متحده را دوست نداشت گفت، بسیار خطرناک بود.

بایدن با بیان اینکه نه ترامپ و نه جی دی ونس سناتور ایالت اوهایو و نامزد معاونت ریاست جمهوری او تا به حال نگفته‌اند که در صورت پیروز نشدن در انتخابات آتی آیا نتیجه را خواهند پذیرفت یا خیر؟، تاکید کرد: بنابراین من نگران کار‌هایی هستم که آنها قرار است انجام دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->