مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

دختر دونده خراسانی: برای رسیدن به المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس باید حمایت شوم

  • کد خبر: ۲۹۲۶۱۸
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
دختر دونده خراسانی: برای رسیدن به المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس باید حمایت شوم
رکورددار دوی ۴۰۰ متر زنان ایران در مورد اعزام به مسابقات جهت کسب امتیاز لازم المپیک گفت: قطعا به کمک فدراسیون نیاز دارم چون هزینه‌ها خیلی بالاست.

به گزارش شهرآرانیوز، با پایان فصل فضای باز، دوومیدانی‌کاران وارد فصل بدنسازی می‌شوند تا خود را برای مسابقات داخل سالن و همچنین مسابقات فصل بعدی آماده کنند. قرار است اردو‌های تیم‌های ملی دوومیدانی جوانان و بزرگسالان ایران از اول آبان به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب که تنها کمپ تخصصی دوومیدانی است برگزار شود. این ورزشگاه به تازگی با تصمیم احسان حدادی، رئیس این فدراسیون به روی ورزشکاران بسته شده و صرفا ورزشکاران ملی می‌توانند در آن تمرین کنند.

نازنین فاطمه عیدیان دونده گنابادی و رکورددار دوی ۴۰۰ متر مانع زنان ایران در مورد شرایط خود گفت: بعد از لیگ دو، سه هفته‌ای استراحت داشتم و اکنون تمریناتم را شروع کرده‌ام تا با آمادگی کامل در مسابقات سال بعد شرکت کنم و وارد بزگسالان شوم.

او در مورد برگزاری اردو‌های تیم ملی از ابتدای آبان گفت: اسامی دو هفته دیگر اعلام می‌شود. گویا قرار است ۴۲ نفر به اردو دعوت شوند و به نظرم اسم من هم در این لیست باشد.

او به مسابقات پیش روی خود اشاره و بیان کرد: اگر در لیگ داخل سالن شرکت نکنم دیگر تا مسابقات قهرمانی آسیا بزرگسالان که سال آینده برگزار می‌شود، رقابت دیگری نیست. شاید در لیگ داخل سالن شرکت نکنم، چون یک مرحله است و باید از فاز تمرینات خارج و وارد مسابقات شوم که خیلی جالب نیست، اما سال گذشته قهرمانی داخل سالن آسیا را داشتیم که شرایط متفاوت بود.

رکوددار دوی ۴۰۰ متر زنان ایران با بیان اینکه حدود هشت ماه تا قهرمانی بزرگسالان آسیا وقت تمرین دارم، ادامه داد: امیدوارم حد نصاب مورد نظر فدراسیون را به دست بیاورم و اعزام شوم. اولین هدفم در این مسابقات رسیدن به فینال است که تا به حال کسی از ایران به فینال نرسیده است.

این دختر ۱۹ ساله در مورد برنامه خود برای حضور در المپیک گفت: امیدوارم و تمام تلاشم را می‌کنم که به المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس برسم، اما اگر نشد قول می‌دهم که به المپیک بعدی برسم. برای المپیک ۲۰۲۸ هم چهار سال وقت دارم و می‌توانم رکوردم را خیلی پایین بیاورم. امیدوارم به مسابقات اعزام شوم تا امتیاز لازم را کسب کنم و در فضای المپیک قرار بگیرم. برای اعزام به مسابقات جهت کسب امتیاز المپیک نیاز به کمک فدراسیون دارم، چون هزینه‌ها خیلی بالاست و در کنار اعزام شدن به مسابقات، هزینه‌های دیگری هم دارم که از جیب خودم پرداخت می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->