تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری توزیع گوشت گوسفندی منجمد تنظیم بازار در خراسان رضوی آغاز شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) افزایش حداقل دستمزد متناسب با نرخ تورم، به حفظ قدرت خرید کارگران کمک می‌کند بازار اجاره مسکن بهبود می‌یابد؟ (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اگر پنجشنبه و جمعه تعطیل شود، ارتباطمان با دنیا ۴ روز قطع می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۲۷۲۸
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
  • ۱
اگر پنجشنبه و جمعه تعطیل شود، ارتباطمان با دنیا ۴ روز قطع می‌شود
نایب‌رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران گفت: با توجه به فرهنگ تعطیلی جمعه در ایران، بهترین حالت تعطیلی جمعه و شنبه است.

به گزارش شهرآرانیوز، صدرالدین نیاورانی با بیان اینکه بالاخره یک روزی کشور به تعطیلی روز شنبه که عرف منطقه شده تن می‌دهد، تصریح کرد: کشورهای مترقی و اسلامی هم در منطقه به تغییر تعطیلات تن دادند. حتی برخی کشورها مثل ترکیه، شنبه و یکشنبه تعطیل هستند و روز جمعه ساعت نماز را تعطیل می‌کنند.  

وی با بیان اینکه تعطیلی روز شنبه و یکشنبه از مسائل مذهبی گذشته و خیلی از کشورهای اسلامی هم آن را قبول کردند، گفت: برخی کشورهای غیراسلامی با مذاهب دیگر هم هستند که برای هماهنگی با نظم جهانی شنبه و یکشنبه تعطیل هستند.  

نیاورانی افزود: نمی‌توان گفت فعالان اقتصادی که از تعطیل شدن روز پنجشنبه متاثر می‌شوند، بخش کوچکی هستند. اگر فعالان اقتصادی بخش کوچکی هستند، دولت یک ماه به آن‌ها مرخصی دهد و از آن‌ها مالیات نگیرد.

به گفته نایب رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران اگر پنجشنبه جمعه تعطیل شود، چهار روز با دنیا قطع ارتباط هستیم و این موضوع منجر به عقب ماندن ایران در حوزه‌های تکنولوژی، علم، تجارت و غیره از دنیا می‌شود. چراکه ارتباط ما در این روزها با دانشگاه‌ها هم قطع خواهد بود.

نیاورانی با بیان اینکه با توجه به فرهنگ تعطیلی جمعه در ایران، بهترین حالت تعطیلی جمعه و شنبه است، تصریح کرد: اما در ۵۰ سال آینده حتما ایران هم شنبه و یکشنبه تعطیل خواهد بود، چون برای هماهنگی با جهان چاره دیگری نخواهد داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
کریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
0
1
قابل توجه دلواپسان تعطیلی پنجشنبه ها: 1- لاحیه دولت برای اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، به منظور برقراری عدالت اداری، وحدت رویه در تعطیلات هفتگی و افزایش هماهنگی دستگاه های ستادی تهران با واحدهای استانی بوده و مبتنی بر پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه ها برای کارمندان اداری بخش دولتی است و دستگاه های خدمت رسان و عملیاتی را در برنمی گیرد. 2- کارمندان دولت مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور، حدود پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند و مشکلی ایجاد نشده بنابراین اگر کارمندان شهرستانی هم مشمول این تعطیلی شوند مشکلی پیش نخواهد آمد. 3- اگر اقتصاد بهانه نیست چرا تجار قبلا تعطیلی شنبه ها را به وزارت اقتصاد و دارایی، پیشنهاد ندادند تا در مجلس تصویب شود؟ 4-اگر تعطیلی پنجشنبه ها خواسته فعالان اقتصادی بود قطعا تاکنون در مورد تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی اعتراض می کردند. 5- کشورهای پیشرفته به سوی سه و چهار روز تعطیلی در هفته می روند چون دریافته اند استراحت کافی و نشاط کارکنان مانع بروز اشتباهات کاری و اتلاف منابع شده و موجب افزایش کارآیی میگردد بنابراین، کیفیت استفاده از زمان کاری، مهمتر از کمیت آن است درغیراینصورت، کار کردن معادل خرابکاری، کارنمایشی، اشتباهات کاری، اتلاف منابع و کاهش بهره وری می باشد. 6- کشوری که تحریم شده و مخصوصا به لحاظ سیستم بانکی بین المللی، دچار چالش است باید تحریم ها را دور بزند و تبعا با روش های قدیمی و رایج تجارت، این امر میسر نیست لذا افزایش یک روز کاری مشترک با کشورهای دیگر، معجزه اقتصادی ایجاد نمی کند. 7- وقتی بازرگانان نتوانسته اند از ظرفیت های سه روز مشترک کاری با دیگر کشورها بطور کامل و مناسب استفاده کنند مطرح کردن روز چهارم، توجیه پذیر نیست. 8- تقریبا اغلب بازرگانی ما، واردات از نوع زباله های چینی و صادارات از نوع خام فروشی با تعداد محدودی از کشورهاست که چندان قابل افتخار نیست. 9-باظهور اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک، موضوع زمان در مراودات تجاری، کمرنگ شده بنابراین مساله تعطیلی یا عدم تعطیلی فلان روز برای امور بازرگانی، چندان موضوعیت ندارد. 10- در اقتصاد گردشگری، تصمیم گردشگران خارجی برای بازدید از کشور دیگر، قاعدتا مبتنی بر برنامه ریزی است و قطعا خود را با مقتضیات اداری (تعطیلات) کشور مقصد هماهنگ می کنند. 11- کارگران و کارمندان بخش خصوصی، تابع قانون کار می باشند و با قانون مدیریت خدمات کشوری ارتباطی ندارند. 12- طبق مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس، سازمان هایی که مرتبط با صادرات و واردات هستند مثل گمرک و بانک تجارت، پنجشنبه ها تعطیل نخواهند بود. بنابراین، با تعطیلی پنجشنبه ها، کماکان برای بخش خصوصی و اقتصاد کشور، مسئله ای ایجاد نمی شود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->