اگر میخواهید مبتلا به آلزایمر نشوید این چهار دمنوش را فراموش نکنید با تمرین این مهارت از پیری زودرس جلوگیری کنید تلاش ۱۵ آتش نشان مشهدی برای اطفای حریق تانکر قیر (۴ آبان ۱۴۰۳) حادثه سقوط خودرو پژو پارس در بزرگراه هاشمی رفسنجانی مشهد+ جزییات (۴ آبان ۱۴۰۳) مسمومیت سه عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در امیریه مشهد (۴ آبان ۱۴۰۳) تعداد قربانیان طوفان ترامی در فیلیپین به ۴۶ نفر رسید انتظار ۲۵ بیمار دچار نارسایی قلبی در شمال شرق کشور برای پیوند نجات ۸ محبوس از حادثه آتش سوزی یک هتل آپارتمان در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۳) زمان آغاز ثبت‌نام بیست‌وهفتمین دوره ازدواج دانشجویی مشخص شد + شرایط ثبت نام جزئیات ترور حجت‌الاسلام صباحی از زبان فرماندار کازرون مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی: در حال حاضر راه‌های روستایی در برخی شهرستان‌ها مسدود هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز جمعه (۴ آبان ۱۴۰۳) | بارش‌ها تا بعدازظهر ادامه دارد بارش برف و باران در ۱۱ استان کشور (۴ آبان ۱۴۰۳) ویدئو| ۵۷۲ هزار نفر تا پایان سال وام ازدواج خود را دریافت می‌کنند رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی جان دختربچه فسایی را گرفت دستگیری ۱۵ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ابتلای یک و‌نیم درصد جمعیت کشور به ویروس هپاتیت مهار آتش سوزی در منزل مسکونی در بلوار سید رضی مشهد (۳ آبان ۱۴۰۳) توقف پرواز‌های شرکت هواپیمایی قطر به مقصد ایران، عراق و لبنان (۳ آبان ۱۴۰۳) همه‌چیز درباره قانون جدید الزام ثبت معاملات اموال غیرمنقول | همکاری ضعیف مشاوران املاک خراسان رضوی با قانون نه به استرس و تنش در محیط‌های کاری مدیریت استرس­ در محیط‌های کاری | کار مِنهای تنش رشد نگران کننده سکته مغزی | چه عواملی در بروز این بیماری موثر است؟ راننده‌های اداره بهزیستی خراسان رضوی سهمی از رفاهیات ندارند پیشرفت قابل توجه در شناسه‌گذاری تجهیزات پزشکی
سرخط خبرها

واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست

  • کد خبر: ۲۹۳۲۳۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست
رئیس اداره روابط عمومی مدیریت درمان خراسان رضوی: انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با فیش واریزی دارو‌های دختر خردسالش به روزنامه شهرآرا آمده است تا به صدای مردم بگوید: این روز‌ها هزینه‌های دوا و درمان، کمرشکن است.

فردوسی‌پور می‌گوید: دختر هشت ساله‌ام، به دلیل وضعیت جسمانی‌اش، نیاز به دارو‌های مکمل و تقویتی دارد. از سوی دیگر چنین زمان‌هایی باید واکسن آنفلوانزا تزریق کند تا بتواند پاییز و زمستان بی‌دردسری را پشت سر بگذارد.
او در ادامه از تجربه سال گذشته‌اش می‌گوید و راهنمایی متصدی داروخانه که از او خواسته نسخه دختر کوچکش را پزشک متخصص بنویسد تا دارو‌ها را با بیمه و پرداخت هزینه کمتر دریافت کند.

این بیمه شده تأمین اجتماعی ادامه می‌دهد: امسال نیز توصیه متصدی داروخانه مدنظرم بود و به همین علت دخترم را برای چکاپ ابتدای فصل، پیش پزشک فوق تخصص کودکان بردم و او تشخیص داد که یاسمین باید در کنار دارو‌های دیگر واکسن آنفلوانزا نیز تزریق کند.

اما این پدر جوان با مراجعه به همان داروخانه، با پاسخ دیگری رو‌به‌رو می‌شود که غافل‌گیرش می‌کند. می‌گوید: موقع تسویه‌حساب دارو‌ها که رسید متوجه شدم که همه داروهایش به قیمت آزاد محاسبه شده است. حتی برای واکسن آنفلوانزا قسمت هزینه بیمه، عدد صفر در فاکتور آن درج شده است.

این شهروند گلایه‌اش این است: می‌خواهم بدانم اگر قرار نیست بیمه هزینه این دارو‌ها و واکسن آنفلوانزا، حداقل معادل هزینه ایرانی آن را پرداخت کند، چرا این قدر از حقوق افرادی مثل من بیمه کسر می‌شود؟ 
نکته دیگر آنکه چرا باید هزینه ویزیت پزشک متخصص پرداخت کنم وقتی می‌دانم دارو‌های دخترم، تقویتی است و همان دارو‌ها با هر بار مراجعه به پزشک، تکرار می‌شود؟

این شهروند ادامه می‌دهد: مگر نه این است که دریافت این دارو‌ها به نوعی پیشگیری از بیماری‌های بعدی است و از هزینه‌های اضافی درمان در مراحل بعدی و پیشرفته می‌کاهد؟
درددلش این است: وقتی ایران صاحب دومین فناوری تولید واکسن در دنیاست، این واکسن را همه افراد باید به صورت رایگان دریافت کنند نه اینکه بیمار هزینه چهارصدهزار تومانی برای آن بپردازد.

اظهارات پدر را بی‌کم‌و‌کاست با رئیس اداره روابط عمومی و امورفرهنگی مدیریت درمان خراسان رضوی در میان می‌گذاریم.

رضا خزاعی می‌گوید: ما طبق تعهدات و قوانین بیمه که از مرکز ابلاغ می‌شود، عمل می‌کنیم. اگر مقرر شود هزینه این واکسن یا دارو‌های تقویتی رایگان در اختیار بیمار گذاشته شود، به طورحتم از اختصاص آن به صورت رایگان برای بیمار دریغ نمی‌کنیم.
البته شهروندان این نکته را برای واکسن مورد اشاره نباید از یاد ببرند که انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.

اما به گفته «خزاعی» یک گروه از این قاعده مستثنا هستند: کودکان دارای نقص سیستم ایمنی که بیماری فیبروزسیستیک یا (سی اف) دارند که در واقع نوعی اختلال ژنتیکی و ارثی ناشی از جهش در ژن CFTR است. افراد دارای این بیماری خاص که پرونده در سازمان تأمین اجتماعی دارند، می‌توانند این دارو (البته نوع ایرانی و دولتی آن) را رایگان تزریق کنند و دیگر گروه‌ها با پرداخت هزینه می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->