زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

پیشرفت قابل توجه در شناسه‌گذاری تجهیزات پزشکی

  • کد خبر: ۲۹۶۳۵۳
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
پیشرفت قابل توجه در شناسه‌گذاری تجهیزات پزشکی
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو گفت: اقداماتی مؤثر در زمینه تکمیل شناسه‌گذاری تجهیزات و ملزومات پزشکی صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید کاظمی بیان کرد: شناسه‌گذاری تجهیزات و ملزومات پزشکی نه‌تنها به شفافیت و قابلیت ردیابی محصولات کمک می‌کند، بلکه نقش اساسی در ارتقای کیفیت و ایمنی تجهیزات پزشکی ایفا می‌کند.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو افزود: با این فرآیند، امکان شناسایی و کنترل دقیق محصولات از مراحل تولید تا مصرف فراهم می‌شود. همچنین، این اقدام موجب افزایش اعتماد مردم به تجهیزات پزشکی و کاهش خطرات مرتبط با استفاده از محصولات نامعتبر خواهد شد.

وی در ادامه به افزایش چشمگیر تعداد فرآورده‌ها و پروانه‌های شناسه‌گذاری شده اشاره کرد و گفت: این اقدام موجب بهبود فرآیند‌های نظارتی و تأمین سلامت جامعه از طریق تجهیزات پزشکی می‌شود.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: در این راستا، شاخص‌های عملکرد شامل تعداد فرآورده‌های شناسه‌گذاری شده و تعداد پروانه‌های شناسه‌گذاری شده، به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.

کاظمی در گزارشی از وضعیت شناسه‌گذاری تجهیزات و ملزومات پزشکی اعلام کرد که تعداد فرآورده‌های شناسه‌گذاری شده در سال ۹۹ به ۴۸،۳۱۳ مورد رسیده است. این تعداد در سال ۴۰۰ به ۶۵،۷۱۲، در سال ۱۴۰۱ به ۷۷،۳۱۵، در سال ۱۴۰۲ به ۶۴،۲۱۵ و در سال ۱۴۰۳ به ۴۲،۹۵۶ کاهش یافته است. به‌طور کلی، تعداد کل فرآورده‌های شناسه‌گذاری شده تا انتهای مهرماه به ۲۵۸،۲۳۸ مورد رسیده است.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو اظهار داشت که تعداد پروانه‌های شناسه‌گذاری شده نیز به ترتیب به این شکل بوده است: در سال ۹۹، ۲۸،۷۹۷ پروانه، در سال ۴۰۰، ۴۴،۳۰۲، در سال ۱۴۰۱، ۵۶،۲۹۹، در سال ۱۴۰۲، ۴۷،۰۰۷ و در سال ۱۴۰۳، ۴۲،۰۰۳ پروانه شناسه‌گذاری شده‌اند. در مجموع، تعداد کل پروانه‌های شناسه‌گذاری شده ۱۱۳،۴۸۱ مورد گزارش شده است.

وی افزود که در این فرآیند، موفق به تکمیل ۱۰۰ درصدی سامانه شده‌اند و شاهد رشد ۲،۳۴۷ درصدی در تعداد فرآورده‌ها و رشد ۸۶ درصدی در تعداد پروانه‌ها بوده‌اند.

کاظمی همچنین به همکاری‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی اشاره کرد و گفت که اداره‌کل تجهیزات و ملزومات پزشکی به‌عنوان واحد همکار درون‌سازمانی و انجمن‌ها و سندیکا‌ها به‌عنوان واحد‌های همکار برون‌سازمانی در این پروژه مشارکت داشته‌اند.

منبع: خبرگزاری فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->