سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم شکایت از برادر به خاطر سرقت پس از هشت ماه | دعوای کودکانه برادران میان‌سال دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: میزان تقاضا تعیین‌کننده تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور است

  • کد خبر: ۲۹۴۸۰۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
وزیر بهداشت: میزان تقاضا تعیین‌کننده تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وجود واکسن آنفلوانزا در کشور گفت: اینکه تقاضا برای این واکسن چقدر باشد، تعیین‌کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: واکسن هست، اما اینکه میزان تقاضای مردم چقدر باشد، تعیین می‌کند که زیاد شود یا کم.

وی با اشاره به وضعیت انسولین در داروخانه‌های کشور نیز عنوان کرد: انسولین چند مدل دارد. یک مدل که یک کشور خاص تولید و صادر می‌کند در همه جای دنیا از جمله ایران، کم است.

ظفرقندی در پاسخ به پرسش دیگری درباره قانون جمعیت و جوانی و تسهیلات پیش‌بینی شده در این قانون تصریح کرد: بودجه آن‌ها باید تصویب شود که امروز در جلسه بودجه درباره انواع و اقسام مدل‌ها مثل خوابگاه متاهلان و اقداماتی که برای جلوگیری از سقط جنین باید انجام شود و موارد دیگر، صحبت شد و باید کارهایش انجام شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به کمک‌های وزارت بهداشت ایران به مردم لبنان، گفت: در حوزه درمان هر آنچه بتوانیم کمک می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->