کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل ۲ ایرانی توسط باند ببر‌های وحشی در پایتخت

  • کد خبر: ۲۹۵۷۰۸
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
  • ۱
قتل ۲ ایرانی توسط باند ببر‌های وحشی در پایتخت
تحقیقات درباره پرونده گروگان‌گیران افغان که با ربودن اتباع ثروتمند در ایران از خانواده‌هایشان اخاذی می‌کردند، اسراری هولناک را فاش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل، یک تاجر افغان در یکی از خیابان‌های شمال پایتخت، توسط سرنشینان خودروی پژویی ربوده شد. آدم‌ربایان در تماس با خانواده این مرد برای آزادی او درخواست ۴ هزار دلار کردند که پلیس آگاهی تهران در جریان این آدم‌ربایی قرار گرفت و در جریان بررسی‌های تخصصی موفق شد یکی از اعضای باند به نام «سجاد» را بازداشت کند.

او در بازجویی‌ها اسرار باند مخوف آدم‌ربایی را فاش کرد و گفت: سردسته‌های باند دو افغان هستند که با شناسایی تاجران و ثروتمند افغان در ایران، از من و بقیه اعضای باند می‌خواستند آنها را گروگان بگیریم. به گفته این مرد، اعضای این باند مخوف طعمه‌هایشان را به باغی در شهریار می‌بردند و آنها به صورت وحشیانه شکنجه می‌کردند. مثلا قسمتی از گوش و بینی یا انگشت آنها را بریده و فیلمش را برای خانواده‌هایشان می‌فرستادند تا مجبورشان کنند که برای آزادی گروگان، پول پرداخت کنند.

فرار قاتل سریالی از زندان

تحقیقات زیر نظر قاضی غلامحسین صادق زاده، بازپرس دادسرای جنایی ادامه داشت تا اینکه یکی از سرکرده‌های باند دستگیر شد. او مردی به نام بصیر است که طبق اطلاعات پلیس یک جنایتکار سریالی بود و در شهر هرات افغانستان، چندین نفر را به قتل رسانده بود. او در زندان به سر می‌برد تا اینکه با روی کار آمدن طالبان موفق شد از زندان فرار کند. وی به همراه همدستانش به ایران فرار و باند آدم‌ربایی راه‌اندازی کرد و حالا پلیس به اطلاعاتی دست یافته که نشان می‌دهد بصیر و همدستانش علاوه بر گروگانگیری ثروتمندان افغان در تهران، ۲ مرد ایرانی را هم به قتل رسانده‌اند.

قتل اول

نام باندی که بصیر و همدستانش، راه‌اندازی کرده بودند، ببر‌های وحشی. آنها در اسفند سال گذشته مردی ۴۰ ساله که دلار فروش بود را با شلیک گلوله به قتل رساندند. عاملان جنایت به گفته شاهدان سوار بر یک دستگاه موتور سیکلت بوده و صورتشان را با ماسک پوشانده بودند. آنها پس از قتل این مرد، کیف وی را که ۶۲ هزاردلار، ۱۴۰۰ یورو و ۱۰ میلیون تومان پول نقد داخل آن بود دزدیدند.

تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد که مشخصات عاملان جنایت با بصیر و همدستش مطابقت دارد.

قتل دوم

ردپای باند ببر‌های وحشی در جنایتی دیگر نیز به دست آمده است. دومین قربانی راننده کامیونی بود که چند وقت قبل جسدش در بزرگراه آزادگان پیدا شد. این مرد ۶۰ ساله ساکن یکی از شهر‌های غربی کشور بود که برای خرید قطعات خودرو راهی پایتخت شده بود. وی با ضربات چاقو به قتل رسیده و کامیون وی به سرقت رفته بود. به نظر می‌رسد باند ببر‌های وحشی پس از سرقت کامیون، راننده را به قتل رسانده اند. احتمال می‌رود خودرو را به صورت اوراقی فروخته اند که تحقیقات در این باره ادامه دارد.

سرقت مسلحانه

جنایت، قتل‌های سریالی و گروگانگیری تنها جرایم باند ببر‌های وحشی نبود چرا که یافته‌های کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران نشان می‌دهد که مردان خشن دست به یک سرقت مسلحانه نیز زده اند. ماجرا از این قرار است که چند مرد افغانی برای انجام بازی و قمار دور هم جمع شده بودند که ببر‌های وحشی درحالیکه صورتهایشان را با نقاب پوشانده بودند وارد دورهمی آنها شده و با تهدید اسلحه، دست به سرقت ۵۰۰ میلیون تومان پولی که در دورهمی برای انجام بازی قمار بود را به سرقت بردند.

با توجه به گسترده بودن، فعالیت باند ببر‌های وحشی در پایتخت، افرادی که به دام این گروه خطرناک گرفتار شده اند می‌توانند برای شناسایی متهمان و طرح شکایت به اداره یکم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
بهزاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۳۰
0
0
اسامی ببرهای وحشی: ح م ،ل ش بوده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->