ابهامات حذف دهک‌بندی ایثارگران رفع شد آیت‌الله عبدالله جوادی آملی: رضایت به فعل باطل، هم‌تراز انجام آن است فراخوان ثبت‌نام در «طرح ملی انسان مسئول» ویژه ماه مبارک رمضان، منتشر شد ریزش کاشی‌کاری‌های مسجد تاریخی سید اصفهان چهره سال همایش ملی سلامت معنوی اسلامی شناخته شد علی غلام آزاد، راهی مسابقات بین‌المللی قرآن الجزایر شد وزیر آموزش و پرورش: آسیب‌های دانش‌آموزان و دانشجویان از باورهای اعتقادی متناقض نشئت می‌گیرد درس‌نامه زندگی با آیه‌ها ویژه ماه مبارک رمضان روانه بازار شد رویداد ملی طبا، بستری برای درآمدزایی طلاب آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران ۷۲ زندانی حافظ کل قرآن شدند فراخوان انتخاب شعار نمایشگاه قرآن منتشر شد معاون سیاسی سپاه در مشهد: وضعیت سوریه به‌زودی تغییر می‌کند | شگفتانه‌های جدید از قدرت مقاومت در راه است مشهدالرضا (ع)، میزبان گردهمایی اساتید بسیجی حوزه‌های علمیه خواهران | فرهنگ، علم و تبلیغ، سنگر اصلی بسیج تأخیر طولانی پروازهای عمره و مشکلات جدی برای زائران خانه خدا کرونای ترک نماز! بررسی آثار حسادت بر سبک زندگی انسان بر اساس باورهای دینی | آتشی که خرمن زندگی را می‌سوزاند ویدئو | روایتی از طبخ غذا برای آوارگان سوری و لبنانی توسط مشهدی‌ها در آن سوی مرزها فرمانده سپاه امام رضا (ع)، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت «هُنر گمنامی»؛ رویدادی هنری برای تجلیل از مدافعان امنیت
سرخط خبرها

عضو پیوسته فرهنگستان هنر ایران: بازآفرینی تاریخ هنر برای نظریه‌پردازی نوین ضروری است

  • کد خبر: ۲۹۳۴۳۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
عضو پیوسته فرهنگستان هنر ایران: بازآفرینی تاریخ هنر برای نظریه‌پردازی نوین ضروری است
عضو پیوسته فرهنگستان هنر ایران گفت: تاریخ نیازمند بازآفرینی‌هایی است که از زندگی واقعی نشأت می‌گیرد.

الهام اسماعیلی | شهرآرا نیوز، دکتر حسن بلخاری امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۳ در هم اندیشی ملی بازخوانی مفهومی مکتب هنر رضوی با موضوع تاملی در معنا و مکتب با تاکید بر تکوین مکتب هنر رضوی اظهار داشت: برای تدوین تاریخ هنر، باید به‌گونه‌ای عمل کرد که از دل آن نظریه‌ای نو ظهور کند. تاریخ، نیازی به بقایای قدیمی ندارد، بلکه به بازآفرینی‌هایی نیازمند است که از زندگی واقعی نشات بگیرد.

وی با ذکر مثال‌هایی از آثار و نظریات خود بیان کرد: مشکل اصلی در تاریخ‌نگاری، تنها تئوریزه کردن و به عمل رساندن نظریات است.

 این پژوهشگر و استاد دانشگاه اذعان کرد: تاریخ باید به گونه‌ای بازطراحی شود که از آن نظریات جدیدی حاصل شود. 

به اعتقاد وی، در نظر امام جعفر صادق (ع)، اگر انسان تنها یک بار ایده‌ها را بپذیرد، هرگز به شناخت کامل نخواهد رسید. 

وی بر اهمیت همبستگی میان نظریه و عمل تأکید کرد و اظهار داشت: در محیط زندگی جدید، ما به افلاطونی جدیدی نیاز داریم که با ایده‌های ما تطابق بیشتری داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: برای بهره‌گیری از تاریخ و نظریات، باید استراتژی مناسبی برای آینده تنظیم شود تا از هدررفت احتمالی منابع و تلاش‌ها جلوگیری شود.

بلخاری در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: دنیای معاصر و تولد پیامبران بیشتر به‌صورت افسانه‌ای و اساطیری روایت می‌شود. در زندگی پیامبر اسلام (ص) هیچ رازی وجود ندارد و تمدن فاقد راز و هنر نمی‌تواند به اوج برسد.

عضو پیوسته فرهنگستان هنر ایران همچنین از نیاز به تفکر چندصدایی در بررسی این موضوعات سخن گفت و بیان کرد که در این مسیر افرادی همواره موفق نبوده‌اند، اما بررسی دیدگاه‌هایشان ضروری است.

وی تاکید کرد: اختلاف در دیدگاه‌ها و نظرات نباید باعث تفرقه شود و این تفاوت‌ها باید به رسمیت شناخته شود. 

این پژوهشگر و استاد دانشگاه بیان داشت: این یک نکته بسیار مهم است که باید به آن توجه داشت و برای دستیابی به وحدت واقعی نیازمند به درک و پذیرش این چندگانگی‌ها هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->