شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

عرضه اولین تب‌سنج در گوشی هوشمند

  • کد خبر: ۲۹۳۴۵
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
عرضه اولین تب‌سنج در گوشی هوشمند
شرکت هواوی یک گوشی هوشمند جدید عرضه خواهد کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تب خود و اطرافیان را بسنجند.

به گزارش شهرآرانیوز، گوشی‌های هوشمند واقعاً دستگاه‌های باورنکردنی و عجیبی هستند و روز به روز با پیشرفت‌های خود ما را شگفت زده می‌کنند. آنها حاوی دستگاه‌ها و حسگرهای ریز و کوچکی از جمله GPS و ژیروسکوپ ریز هستند که قبلا فقط می‌توانستیم آنها را در رؤیای خود ببینیم.

اکنون هواوی با پیش‌بینی آنچه که بسیاری معتقدند در دنیای پسا کرونا لازم خواهد بود، سعی دارد حسگر دماسنج مادون قرمز را در گوشی‌های هوشمند به یک افزونه اصلی تبدیل کند.

این شرکت فاش کرد که گوشی جدیدش یعنی "Honor Play ۴ Pro" با یک حسگر دماسنج مادون قرمز به بازار خواهد آمد.

حسگر دماسنج مادون قرمز این گوشی می‌تواند دمای سطح بدن افراد و سطوح را اندازه‌گیری کند و در دوربین عقب این گوشی تعبیه شده است.

با توجه به نگرانی‌های واقعی در مورد موج دوم شیوع کووید-۱۹ به دلیل شکستن قرنطینه خانگی و شروع مجدد تقریبا همه مشاغل در سراسر جهان، این حسگر تب‌سنج جدید می‌تواند یکی از پرفروش‌ترین و مورد نیازترین دستگاهها در سال جاری باشد.

در حالی که نظارت بر دمای بدن یک روش تضمین شده برای غربال‌گری کووید-۱۹ نیست، اما مطمئناً تب یکی از نشانه‌های اولیه ابتلا به کروناویروس است.

ویژگی جدید این گوشی هوشمند در ویدئویی که در شبکه اجتماعی چینی Weibo منتشر شد، فاش شد. بدین صورت که کاربران با باز کردن یک برنامه و گرفتن گوشی روی پیشانی شخص و لمس یک گزینه روی صفحه گوشی، به راحتی می‌توانند دمای بدن فرد را اندازه بگیرند.

استفاده از دماسنج‌های غیرتماسی در چین و سراسر جهان در طول شیوع این بیماری همه‌گیر، چشم انداز مشترک جهان است.

هوآوی ادعا می‌کند این حسگر دماسنج مادون قرمز که به اندازه یک دوربین حرارتی دقیق نیست، می‌تواند درجه حرارت را از منفی ۲۰ درجه سانتی‌گراد تا مثبت ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد بخواند.

گفتنی است که حسگرهای دماسنج مادون قرمز ارزان هستند و در صورت رایج شدن، قیمت گوشی‌های هوشمند را بالا نخواهند نبرد. در واقع، آنها در حال حاضر هم در بسیاری از گوشی‌ها برای باز کردن قفل با چهره و جلوه‌های ویژه دوربین تعبیه شده‌اند.

گوشی Honor Play ۴ Pro سیستم عامل اندروید را اجرا می‌کند و به رغم ممنوعیت صادرات به ایالات متحده دارای برنامه‌ها و خدمات گوگل خواهد بود. اندازه نمایشگر این گوشی ۶.۵۷ اینچ با وضوح ۲۴۸۰×۱۰۸۰ و پردازنده Kirin ۹۹۰ SoC، هشت گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و باتری ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعتی است.

این گوشی در حال حاضر فقط در چین به فروش خواهد رسید و نسخه مجهز به حسگر دماسنج مادون قرمز آن تقریباً ۴۲۲ دلار قیمت دارد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->