قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند 
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم

  • کد خبر: ۲۹۳۹۲۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه در بحث عدالت آموزشی و تحصیل، باید بازبینی صورت گیرد، گفت: برای جلوگیری از مهاجرت، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیرو‌های ارزشمند و سرمایه‌گذار استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا ظفرقندی روز شنبه (۲۱ مهر ۱۴۰۳) در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها با حضور رئیس جمهور، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به اساتید و دانشجویان اظهار داشت: اگر در کشور سربلندی هستیم، از سایه تلاش‌های دانشمندان و علمی‌پژوهان است. امیدواریم طبق روال مرسوم سال تحصیلی و اعلام نتایج کنکور اول مهرماه باشد، که روند تحصیلی به هم نخورد و سازمان سنجش این کمک را در سال‌های آینده انجام دهد.

وی اظهار داشت: گرامیداشت، تکریم و اهمیت دانشگاه‌ها در علم، پیشرفت کشور در حوزه مسایل سیاسی و اجتماعی یک مطلب مهم و غیر قابل انکار است، جناب دکتر پزشکیان در همین دانشگاه در سال‌های دور یک حادثه‌ای در ۱۶ آذر اتفاق افتاد که به روند حاکمیت اعتراض داشتند، سه شهید گرانقدر تقدیم ملت شد و در ادامه در ۱۳ آبان در دانشگاه تهران و دانشگاه‌های کشور نیز شهدایی تقدیم انقلاب شدند.

ظفرقندی ادامه داد: به همین خاطر برای همیشه این گونه حوادث و رفتار‌ها در خاطره و یاد دانشگاه و علم باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌های وزارت بهداشت ۲۴۵ هزار دانشجو که ۵۷ درصد آن زن هستند، تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: ولی در چهار سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش ظرفیت داشتیم و این بدون تجویز و ارتقای زیر ساختها، اساتید برای پیشرفت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بوده، زیرا کیفیت تحصیل با جان مردم سر و کار دارد و بایدزیر ساخت‌ها را متعادل با ظرفیت‌های پذیرش دانشجو کنید تا آسیب به جان مردم وارد نشود.

دیپلماسی علمی فعال شود

وزیر بهداشت ادامه داد:انتظار می رود در بحث عدالت آموزشی و تحصیل بازبینی صورت گیرد، برای دانشجویان هوشمند و پر تلاش باید عدالت آموزشی را در ورود به دانشگاهها تامین کنیم، برای اینکه در مرزهای علمی باقی بمانیم دیپلماسی و روابط بین المللی علمی را ارتقا دهیم، باید بتوانیم با دانشگاههای معتبر جهان رفت و آمد و کنفرانسهای علمی برگزار کنیم در غیر اینصورت دچار عقب ماندگی می شویم.

ظفرقندی تاکید کرد: باید در محیط های علمی حرکت به جامعه محوری و رفع نیازهای مردم مرتفع شوندو رفع نیازهای مردم در همه دانشگاهها به آن توجه شود، سختی دوره تحصیل در دانشگاههای علوم پزشکی باعث مهاجرت می شود، دانشجوی پزشکی سختی های زیادی در دوره های تخصصی و فوق تخصصی می گذراند که در این مسیر دانشجویان خبره و کارآمد را از دست می دهیم، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیروهای ارزشمند و سرمایه گذار استفاده شود.

به گفته وی، باید برای اساتید و دانشجویان به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و سیاسی محیطی امن باشد تا رشد علمی پایدار باشد، اگر به دنبال آینده ای برای ایران، امیدی به آینده کشور و ایران آباد و آزاد هستیم پیشران و راه حل آن دانشگاهها، تکریم اساتید و دانشجویان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->