کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت مقابل چشمان حیرت زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ ساله در بلوار شهید کریمی مشهد؛ قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی! سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم

  • کد خبر: ۲۹۳۹۲۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
وزیر بهداشت: باید دیپلماسی علمی را فعال کرده و روش‌های علمی را بازبینی کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه در بحث عدالت آموزشی و تحصیل، باید بازبینی صورت گیرد، گفت: برای جلوگیری از مهاجرت، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیرو‌های ارزشمند و سرمایه‌گذار استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا ظفرقندی روز شنبه (۲۱ مهر ۱۴۰۳) در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها با حضور رئیس جمهور، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به اساتید و دانشجویان اظهار داشت: اگر در کشور سربلندی هستیم، از سایه تلاش‌های دانشمندان و علمی‌پژوهان است. امیدواریم طبق روال مرسوم سال تحصیلی و اعلام نتایج کنکور اول مهرماه باشد، که روند تحصیلی به هم نخورد و سازمان سنجش این کمک را در سال‌های آینده انجام دهد.

وی اظهار داشت: گرامیداشت، تکریم و اهمیت دانشگاه‌ها در علم، پیشرفت کشور در حوزه مسایل سیاسی و اجتماعی یک مطلب مهم و غیر قابل انکار است، جناب دکتر پزشکیان در همین دانشگاه در سال‌های دور یک حادثه‌ای در ۱۶ آذر اتفاق افتاد که به روند حاکمیت اعتراض داشتند، سه شهید گرانقدر تقدیم ملت شد و در ادامه در ۱۳ آبان در دانشگاه تهران و دانشگاه‌های کشور نیز شهدایی تقدیم انقلاب شدند.

ظفرقندی ادامه داد: به همین خاطر برای همیشه این گونه حوادث و رفتار‌ها در خاطره و یاد دانشگاه و علم باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌های وزارت بهداشت ۲۴۵ هزار دانشجو که ۵۷ درصد آن زن هستند، تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: ولی در چهار سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش ظرفیت داشتیم و این بدون تجویز و ارتقای زیر ساختها، اساتید برای پیشرفت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بوده، زیرا کیفیت تحصیل با جان مردم سر و کار دارد و بایدزیر ساخت‌ها را متعادل با ظرفیت‌های پذیرش دانشجو کنید تا آسیب به جان مردم وارد نشود.

دیپلماسی علمی فعال شود

وزیر بهداشت ادامه داد:انتظار می رود در بحث عدالت آموزشی و تحصیل بازبینی صورت گیرد، برای دانشجویان هوشمند و پر تلاش باید عدالت آموزشی را در ورود به دانشگاهها تامین کنیم، برای اینکه در مرزهای علمی باقی بمانیم دیپلماسی و روابط بین المللی علمی را ارتقا دهیم، باید بتوانیم با دانشگاههای معتبر جهان رفت و آمد و کنفرانسهای علمی برگزار کنیم در غیر اینصورت دچار عقب ماندگی می شویم.

ظفرقندی تاکید کرد: باید در محیط های علمی حرکت به جامعه محوری و رفع نیازهای مردم مرتفع شوندو رفع نیازهای مردم در همه دانشگاهها به آن توجه شود، سختی دوره تحصیل در دانشگاههای علوم پزشکی باعث مهاجرت می شود، دانشجوی پزشکی سختی های زیادی در دوره های تخصصی و فوق تخصصی می گذراند که در این مسیر دانشجویان خبره و کارآمد را از دست می دهیم، تسهیل مسیر آموزش، سهولت مراحل تحصیل و ورود به عرصه کار باید فراهم و از نیروهای ارزشمند و سرمایه گذار استفاده شود.

به گفته وی، باید برای اساتید و دانشجویان به لحاظ اجتماعی، اقتصادی و سیاسی محیطی امن باشد تا رشد علمی پایدار باشد، اگر به دنبال آینده ای برای ایران، امیدی به آینده کشور و ایران آباد و آزاد هستیم پیشران و راه حل آن دانشگاهها، تکریم اساتید و دانشجویان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->