ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

اعتراض سازمان ملل به ادامه کشتارهای اسرائیل در غزه با حمایت تسلیحاتی غرب

  • کد خبر: ۲۹۴۳۷۸
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
اعتراض سازمان ملل به ادامه کشتارهای اسرائیل در غزه با حمایت تسلیحاتی غرب
گزارشگر ویژه سازمان ملل در پیامی به تداوم کشتار و قتل‌عام فلسطینی‌ها در غزه به دست نظامیان صهیونیست و با پشتیبانی غرب و تسلیحات ساخت آن اشاره کرده و گفت پیشرفتی در حل‌وفصل مسئله فلسطین که آغاز آن به ده‌ها سال پیش باز می‌گردد، حاصل نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در میان تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: در همین حال که صحبت می‌کنیم، می‌نویسیم، توییت می‌کنیم، هق‌هق می‌کنیم، نیروهای اسرائیلی در حال ارتکاب قتل‌عام دیگری در شمال غزه هستند. مردم جبالیا هم به صورت گروهی و هم به تک‌تک در میان ظلم و سادیسم وصف‌ناپذیر توسط اسرائیلی‌هایی کشته می‌شوند که پذیرفته‌اند جلادان مامور به اجرای یک برنامه نسل‌کشی با سلاح‌های ساخت غرب و با پشتیبانی آن باشند.

آلبانیز افزود: فکر این که ما می‌دانیم اسرائیل چه می‌کند ولی در کل، نمی‌توانیم جلوی آن را بگیریم، افکارم را آشفته می‌کند. با نگاهی به عقب و جایی که ۱۰۰ سال پیش بودیم، به نظر می‌رسد پیشرفت چندانی حاصل نشده است.

حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه با هدف ادعایی «نابودی حماس» از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ و روز پس از عملیات «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر توسط جنبش حماس علیه اراضی اشغالی ادامه دارد. در این حملات،‌ اماکن و زیرساخت‌های غیرنظامی، از جمله بیمارستان‌ها، مساجد، کلیسا، ساختمان‌های مسکونی، اردوگاه‌های آوارگان، مدارس و نهادهای مردمی و امدادی وابسته به سازمان ملل نیز با نقض قوانین بین‌المللی جنگ مورد حمله قرار گرفته‌اند.

۸۵ درصد جمعیت غزه در شرایطی آواره شده‌اند که غزه به دلیل قرار داشتن در محاصره انسانی رژیم صهیونیستی با کمبود شدید مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی و آب سالم مواجه است و روند تحویل کمک‌های انسانی به دلیل تبدیل شدن گذرگاه‌های مرزی مهم به مناطق جنگی و مانع‌تراشی‌های ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان به کُندی انجام می‌شود. نگرانی‌ها درباره بروز فجایع انسانی از جمله قحطی مداوم در غزه تا ماه نوامبر افزایش یافته است.

بیش از ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاتی غزه در نتیجه این حملات از بین رفته‌اند و آوارگان به دلیل تخریب کامل منازل خود امکان بازگشت به خانه‌هایشان را ندارند. طبق گزارش‌ سازمان ملل، آواربرداری غزه در دوران پساجنگ، به حدود ۱۴ سال زمان نیاز دارد.

بیش از ۴۲ هزار نفر از جمعیت غزه طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند که بیشترشان کودکان و زنان هستند.

مذاکرات برای حصول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا در این جنگ که طی ۲ دور در دوحه و با میانجیگری آمریکا، قطر و مصر میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی برگزار شد، به دلیل پاسخ ندادن رژیم صهیونیستی به پیشنهادات میانجی‌ها و تعیین برخی شروط تازه در این مذاکرات، از جمله در دست گرفتن کنترل گذرگاه مهم فیلادلفیا در مرزهای مصر و نوار غزه و کنترل تردد شهروندان فلسطینی در شمال نوار غزه، بی‌نتیجه مانده است.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->