جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهبود معیشت زنان سرپرست خانوار در اولویت مجلس/ ۱۵ میلیون جوان در صف ازدواج

  • کد خبر: ۲۹۴۵۴
  • ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۰
  • ۷
بهبود معیشت زنان سرپرست خانوار در اولویت مجلس/ ۱۵ میلیون جوان در صف ازدواج
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز در کشور ۴ میلیون بانوی سرپرست خانوار وجود دارد، گفت: یکی از اولویت‌های مجلس در حوزه اجتماعی بهبود وضعیت معیشتی زنان سرپرست خانوار است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی عیسی زاده اولویت‌های امروز مجلس در حوزه اجتماعی را مأموریت‌های بسیار مهمی برشمرد که کلیت مجلس باید به آن توجه داشته باشد و اظهار کرد: رفاه عموم مردم یکی از اصلی‌ترین مسائلی است که مجلس یازدهم این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

 

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اشتغال جوانان نیز موضوع بعدی است که مجلس به ویژه کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم باید به آن ورود کند، افزود: موضوع بیکاری یکی از معضلاتی است که امروز اکثر خانواده‌های ایرانی از آن رنج می‌‎برند.

 

وی با اشاره به آمار بالای جوانان در سن و سال ازدواج، گفت: در حال حاضر ۱۵ میلیون جوان در سن و سال ازدواج در کشور داریم که برنامه روشنی برای تسهیل ازدواج جوانان از طرف دولت دیده نمی‌شود که این مهم آزاردهنده است.

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر آمار جوانان بیکار نیز امروز به هفت میلیون رسیده است که این آمار نیز برای کشوری با چنین ظرفیت‌هایی خوشایند نیست.

 

عیسی زاده، آمار زنان سرپرست خانوار در کشور را نیز ۴ میلیون نفر عنوان و تأکید کرد: بهبود وضعیت معیشیتی زنان سرپرست خانوار نیز یکی دیگر از وظایف کمیسیون اجتماعی و مجلس یازدهم در دوره پیش رو است. امروز این آمار احصا شده و فقط نیازمند اجرای قوانین و  مقررات برای بهبود اوضاع هستیم.

 

این نماینده مردم در مجلس تأکید کرد: در اکثر این موارد قوانین و مقررات مناسبی وجود دارد و همچنین اطلاعات و آمار نیز در زمینه مسائل اصلی حوزه اجتماعی وجود دارد؛ بنابراین امروز ضرورت دارد که با نظارت دقیق دستگاه‌های اجرایی در این حوزه را وادار به اجرای قوانین در حوزه‌های اجتماعی کنیم.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ملیحه اسرافیل
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
0
من سرپرست خانوارهستم یارانه معیشتی ندادن ان شاالله مجلس یازدهم واقعا به فکر بانوان خودسرپرست باشن بخصوص بازنشستگان فرهنگی
کمالی
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
1
انشاالله که نمایندگان این دوره از مجلس بتوانند درد جامعه را تا حدودی درمان کنند..منم یه خانم هستم که سرپرست سه فرزندم میباشم
حمایت هیچ سازمانی را ندارم بیمه نیستم سهامدار نیستم شغل ثابت ندارم...امیدوارم مسعولین درد مارا بفهمند ابرومند و حلالوار زندگی کردن سخته خیلی سخت..ماها از جان خود مایه گذاشتیم تا سربلند و با عفت زندگی را بگذرونیم...سپاسگذارم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
0
من سرپرست خانواده هستم ۴۲ساله از خوزستان
لیسانس حقوق دارم ولی متاسفانه نتونستم شغل مناسبی داشته باسم و در شرایط بسیار سختی زندگی می کنم امیدوارم مجلس یازدهم فکر برای من و امثال من داشته باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
0
سلام .من یک خانم سرپرست خانوار هستم .سه تا فرزند دارم .مشکل کوتاهی پا و جسمی هم دارم .مسول بهزیستی کمیسیون من رو تایید نکرد و مستمری من رو قطع کردن و گفت مشکل تو یک بیماری مادام العمر می‌باشد .واقعا سواره خبر از حال پیاده نداره.خواهشا این قانون بهزیستی ها رو لغو کنید و بگین مستمریها رو برقرار کنند که حداقل پول کفش و دوا و دکترم رو بتونم بدم .چون من باید کفش مخصوص بپوشم .
سرپرست خانوار
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
0
سیرجان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
0
0
مادر دوتا دخترم فقط میتونم بگم شرایطمون انقدر بده که میترسم ازاین زمانه ای که ادم ب چشمشم نمیتونه اعتماد کنه نگران خودم نیستم نگران دخترامم که خدا میدونه با این نداری چی تو انتظارشونه کمکمون کنین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
0
0
مادر دوتا دخترم فقط میتونم بگم شرایطمون انقدر بده که میترسم ازاین زمانه ای که ادم ب چشمشم نمیتونه اعتماد کنه نگران خودم نیستم نگران دخترامم که خدا میدونه با این نداری چی تو انتظارشونه کمکمون کنین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->