آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ ارردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند
سرخط خبرها

پژمان‌فر: سلطانی‌فر باید به مجلس بیاید و درباره پرونده قرارداد ویلموتس پاسخگو باشد

  • کد خبر: ۲۹۶۳۶
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۱
پژمان‌فر: سلطانی‌فر باید به مجلس بیاید و درباره پرونده قرارداد ویلموتس پاسخگو باشد
موضوع پرونده قرارداد سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال را تا رسیدن به نتیجه نهایی رها نخواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمان‌فر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با «رادیو ایران» درباره موضوع قرارداد مارک ویلموتس سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان اظهار داشت: موضوع این پرونده یک موضوع منحصربه‌فرد نبوده، بلکه در کشور موارد زیادی مشابه این‌ها داریم که شکل می‌گیرند و با مشکلاتی نیز همراه بوده‌اند. ما دیده‌ایم که تیم‌ها با افراد خارجی زیادی قرارداد بسته و آن‌ها را به کشور آورده‌اند. بعد می‌بینیم برخی از آن بازیکنان حتی شرایط بازی نداشته‌اند.

کسانی که این قرارداد را منعقد کرده‌اند، با فردی قرارداد بسته‌اند که تصور قرارداد حتی یک میلیون دلاری را هم نداشته و نهایتاً در انتظار قراردادی ۵۰۰، ۶۰۰ هزار دلاری بوده است، اما با او قراردادی به مبلغ بیش از دو میلیون دلار بسته‌اند. سؤال این است که این عدد با کدام نظر کارشناسی در قرارداد آمده است؟ نکته دوم این است که مسئولان چگونه به این مربی به‌عنوان گزینه هدایت تیم ملی رسیده‌اند؟

 وی در ادامه افزود: تلاش همه افراد و مسئولان این است که حقوق مردم رعایت شود. در قرارداد مذکور یک تفاوتی ناشی از قیدی وجود دارد که طرف ایرانی آن را اضافه کرده، وگرنه با این مشکلات مواجه نمی‌شدیم. کسی که باید حافظ منافع کشور باشد، بندی را اضافه کرده است که ما مغبون باشیم و حالا طرف مقابل قصد دارد یک زیان و ضرر هفت میلیون دلاری به ما وارد کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی اسناد حاکی از یک تبانی میان افرادی است که در این مسیر دلالی کرده‌اند. ما در مجلس، وزارت ورزش و وزیر این وزارتخانه را متولی می‌دانیم و او باید به مجلس بیاید و پاسخگو باشد و توضیح بدهد که چطور زمینه‌های این مسئله از دوران فعالیتش به‌عنوان معاون رئیس جمهور صورت گرفته و چنین ضرر و زیانی را به لحاظ مالی و اعتباری به کشور وارد شده است.

پژمان‌فر در پاسخ به این سؤال که آیا درباره پرونده قرارداد ویلموتس به طور مستقیم با فدراسیون فوتبال نیز صحبت شده است یا خیر، خاطر نشان کرد: من مستقیماً به این صحبت‌ها ورود نکرده‌ام، چون باید با کسانی که به مجلس پاسخگو باشند، مواجه باشیم.

وی درباره شرایط پرداخت پول ویلموتس و قانونی یا غیرقانونی بودن آن تصریح کرد: گزارش این موضوع را نیز دارم و برداشت اولیه‌ام این است که این مسئله قانونی نبوده. البته باید جرم و تخلف آن به طور دقیق مشخص شود. در واقع دستگاه‌های امنیتی و قضایی باید در اسرع وقت ورود پیدا کنند و نباید به راحتی از کنارش عبور کنند. من این کار را مجرمانه می‌دانم، اما در نهایت رأی دادگاه می‌تواند افراد را به نتیجه کارشان برساند.

نماینده مجلس یازدهم در پایان یادآور شد: من به‌عنوان نماینده وظیفه‌ای دارم و وزرا و معاونان مختلف نیز روحیاتم را می‌دانند. از طریق همین برنامه رادیویی اعلام می‌کنم که ما این موضوع را تا رسیدن به نتیجه نهایی رها نخواهیم کرد و ان‌شاءالله دستگاه‌های امنیتی و قضایی کمک کنند تا زودتر به نتیجه برسد.

منبع: انتخاب به نقل از رادیو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->