هشدار سازمان حج و زیارت در خصوص کلاهبرداری از زائران سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد دستمزد راهنمایان گردشگری در سال ۱۴۰۴ چه میزان است؟ اعلام جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد زنگ خطر تب کریمه کنگو در این شهر ایران به صدا در آمد رشد ۵برابری فعالیت‌های حوزه توانبخشی هلال‌احمر خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی‌ طی امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال به بیماران خاص در خراسان رضوی تعرفه مشاوره روانشناسی اعلام شد | ۴۵ دقیقه مشاوره: ۶۲۰ هزار تومان مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری ایران: نظام برنامه‌ریزی شهری باید مانع از حاشیه‌نشینی شود | آمار بالای حاشیه‌نشینی در مشهد + فیلم استفاده از سیستم‌های کنترلی در نیروگاه حرارتی، در دستورکار وزارتخانه‌های نفت و نیرو
سرخط خبرها

بیمه زنان روستایی و عشایری تا چه میزان توسط مسئولان جدی گرفته شده است؟

  • کد خبر: ۲۹۴۶۲۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
بیمه زنان روستایی و عشایری تا چه میزان توسط مسئولان جدی گرفته شده است؟
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت واقعی از زنان روستایی باید یکی از برنامه‌های اجرایی تصمیم گیران کلان کشور باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، «فاطمه محمدبیگی» امروز (سه‌شنبه) در نخستین همایش بین‌المللی و هشتمین آلین ملی گرامیداشت روز جهانی زنان روستایی و عشایری که در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) برگزار شد، افزود: بیش از ۱۰ میلیون زن روستایی و ۵۰۰ هزار زن عشایری در کشور حضور دارند.

وی بیان‌داشت: بر این اساس روستا مولدترین بخش کشور و زنان مولدترین فعالان روستایی و عشایری محسوب می‌شوند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت زنان روستایی و عشایری در بخش گیاهان دارویی به درآمدزایی ارزی کشور کمک می‌کند و در کنار آن موضوع گردشگری را می‌توان فعال کرد که تاکنون مغفول باقی مانده بود.

وی تصریح‌کرد: زنان روستایی و عشایری انواع و اقسام تولیدات خانگی را دارند که منجر به افزایش بهره‌وری در کشور شده است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ایران از ۱۳ اقلیم موجود در جهان دارای ۱۱ اقلیم است، گفت: این تنوع اقلیمی بستری مناسب برای کشت هزاران نوع گیاهان داریی است که توسط زنان روستایی و عشایری منجر به رشد زنجیره ارزش اقتصادی می‌شود.

وی اضافه‌کرد: حمایت واقعی از زنان روستایی باید یکی از برنامه‌های اجرایی تصمیم گیران کلان کشور باشد.

محمدبیگی تصریح‌کرد: یکی از اقدامات ارزشمند، بیمه زنان روستایی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر است که در قانون جوانی جمعیت ضرورت دارد در سطح وسیعی اجرایی شود.

میانگین سنی ۵۰ سال، زنگ خطر بخش کشاورزی

وی گفت: اکنون میانگین سنی جامعه کشاورزی ۵۰ سال است که زنگ خطری برای کشور محسوب می‌شود.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی افزود: اگر از زنان روستایی و عشایری حمایت نشوند، در آینده با کاهش کشاورزان و در نهایت ضربه به امنیت غذایی کشور روبه‌رو خواهیم شد.

وی به فعالیت اقتصادی با ارزش افزوده بالا زنان روستایی و عشایری اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون می‌توانیم با ایجاد بازارچه و فرایند بازاریابی T به تکمیل زنجیره ارزش فعالیت‌های اقتصادی این جمعیت کمک کنیم.

توسعه تعاونی زنان روستایی مغفول مانده است

محمدبیگی، تولید غذای سالم را مهم برشمرد و تصریح کرد: تشکیل تعاونی‌های زنان یک ضرورت است، بنابراین یکی از برنامه‌های عملیاتی وزارت جهاد کشاورزی باید افزایش تشکیل تعاونی زنان باشد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: تعاونی زنان روستایی خیلی جدی گرفته نشده است، در حالی که با توجه به فعالیت آنان در قالب تعاونی‌ها می‌توانند قدرتمندتر ظاهر شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->