یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد
سرخط خبرها

بهبود دیابت نوع ۲ با کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها

  • کد خبر: ۲۹۶۳۵۱
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
بهبود دیابت نوع ۲ با کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها
یک تحقیق جدید حاکی از این است که بزرگ‌سالان مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است با مصرف کمتر کربوهیدرات بهبود‌هایی در عملکرد سلول «بتا» مشاهده کنند که به آن‌ها اجازه می‌دهد بیماری خود را بهتر مدیریت کنند و احتمالاً بی‌نیاز از دارو بشوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سلول‌های بتا سلول‌های درون‌ریزی در لوزالمعده هستند که انسولین تولید و ترشح می‌کنند. انسولین هورمونی است که سطح قندخون را کنترل می‌کند.

بیش از ۳۸ میلیون آمریکایی به دیابت مبتلا هستند و بیش از ۹۰ درصد از آنها دیابت نوع ۲ دارند. دیابت نوع ۲ اغلب در افراد بالای ۴۵ سال بروز می‌کند، اما میزان ابتلای کودکان، نوجوانان و جوانان به دیابت نوع ۲ در حال افزایش است.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ پاسخ سلول بتا به سطح قند خون را از دست می‌دهند که علت این مساله احتمالا خوردن مقدار زیادی کربوهیدرات است. شکست سلول‌های بتا یا ناکافی بودن آنها مسئول ایجاد و پیشرفت دیابت نوع ۲ است. محققان در این تحقیق جدید، ۵۷ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ را برای مدت ۱۲ هفته بررسی و مشاهده کردند افرادی که کربوهیدرات کمتری مصرف کردند شاهد بهبود کارکرد سلول‌های بتا بودند.

«باربارا گاویر» مولف اصلی این تحقیق از دانشگاه آلاباما گفت: تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود که آیا برنامه غذایی کم کربوهیدرات می‌تواند عملکرد سلول‌های بتا را احیا کند و موجب بهبودی در بیماران دیابت نوع ۲ بشود.

به گفته کارشناسان، برای پیشگیری از ابتلا به دیابت، به آموزش صحیح جامعه برای تغذیه سالم و فعالیت بدنی و نیز تمهیدات کشوری برای سالم و امن بودن غذاها، حمایت‌های تغذیه سالم، توجه خاص بیمه‌ها برای پوشش کامل، فعالیت‌های جلوگیری از اضافه وزن و چاقی، بیماریابی در مراحل پیش‌دیابتی و مراقبت صحیح آنها نیاز است. برای پیشگیری، تمهیدات و تسهیلات دولتی برای تغذیه سالم و فعالیت بدنی، در اختیار داشتن انواع وسایل تشخیصی و درمانی با پوشش کامل بیمه‌ها ضروری است. علاوه بر این، توانایی افراد دیابتی برای تغذیه سالم باید مورد نظر قرار گیرد.

کربوهیدرات‌ها شامل قندها، نشاسته و فیبر طبیعی موجود در میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و لبنیات هستند که برای حفظ سلامتی و شادابی بدن بسیار مفید و ضروری‌اند. انواع کربوهیدرات، گلوکز را برای بدن فراهم می‌کنند، ماده‌ای که به انرژی مورد استفاده برای پشتیبانی از عملکرد‌های بدن و فعالیت بدنی تبدیل می‌شود. بدن بسیاری از کربوهیدرات‌ها را به گلوکز تبدیل می‌کند که برای رساندن انرژی به تمام سلول‌ها مانند سلول‌های مغز و عضلات استفاده می‌شوند.

کربوهیدرات‌ها در کنار چربی‌ها و پروتئین‌ها یکی از سه مواد مغذی محسوب می‌شوند که قسمت زیادی از غذا‌ها را تشکیل می‌دهند. کمتر غذایی را می‌توان یافت که فقط یکی از این موارد را شامل شود. بیشتر غذا‌ها ترکیبی از کربوهیدرات، چربی و پروتئین در سطوح مختلف هستند.

کربوهیدرات‌ها به دو دسته ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند؛ که کربوهیدرات پیچیده، مفید و کربوهیدرات ساده، مضر است. کربوهیدرات‌های ساده مانند شیرینی‌ها، شکلات، بیسکوییت، کیک و نوشابه‌ها که به آنها قند اضافه می‌شود معمولا کالری بالایی دارند و در صورت مصرف مرتب این غذاها، خطر پوسیدگی دندان و اضافه وزن افزایش می‌یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->