۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

کلاهبرداری از کسبه بولوار توس مشهد با رسید جعلی | شیاد هزار چهره زمین خورد

  • کد خبر: ۲۹۶۷۵۴
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
کلاهبرداری از کسبه بولوار توس مشهد با رسید جعلی | شیاد هزار چهره زمین خورد
فرد کلاهبرداری که با شگرد‌های متعدد، کسبه بولوار توس مشهد را سرکیسه می‌کرد، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرد جوان متوجه نگاه خیره متصدی قنادی نشد و با سلامی گرم وارد شیرینی‌فروشی شد. او بعد از کمی خوش‌و‌بش پشت یخچال شیرینی‌های خامه‌ای ایستاد و از فروشنده خواست تا یک جعبه بزرگ شیرینی برای او بچیند و با وسواس، مدل شیرینی‌اش را انتخاب و تأیید کرد که حتماً تازه باشد که برای مهمان می‌خواهد. بعد از اینکه جعبه تکمیل شد، مرد جوان مقابل صندوق ایستاد.

فروشنده هنوز او را می‌پایید و انگار قبلاً او را جایی دیده بود. وقتی خریدار اعلام کرد که کیف پولش را جا گذاشته است و باید مبلغ را کارت‌به‌کارت کند. این درخواست انگار چراغی در ذهن متصدی قنادی روشن کرد و یادش آمد که این جوان دو بار دیگر نیز برای خرید شیرینی مراجعه کرده و با نشان‌دادن رسید‌های جعلی از آنها کلاهبرداری کرده است. متصدی قنادی بلافاصله از جایش بلند شد و گفت این‌بار هم می‌خواهی رسید جعلی نشان بدهی؟ همین موضوع موجب شد تا مرد جوان فرار کند.

• • •

مرد جوان به چشمان مردی که دست‌بند پلیس دور مچ‌هایش حلقه خورده بود، خیره شد. بعد کمی از او فاصله گرفت و باز به او نزدیک شد و بعد از کمی تعلل رو به افسران پلیس کرد و گفت: خودش است، هفته پیش آمد و فقط موز و انگور خرید. مبلغ خریدش ۳۸۰ هزار تومان شد که گفت کارتش را جا گذاشته است و باید کارت‌به‌کارت بکند. بعد هم شماره کارتم را گرفت و مبلغ را واریز کرد. رسید را که نشانم داد، میوه‌ها را برداشت و از مغازه رفت. 

• • •

ساعت یک‌و‌نیم صبح بود. ما همیشه تا دیروقت باز هستیم؛ چون مشتری داریم. همین مرد وارد مغازه شد و سفارش ساندویچ داد. وقتی از او پرسیدم که همین‌جا می‌خورد، گفت که عجله دارد و با خودش می‌برد. پول ساندویچ‌ها ۴۵۰ هزار تومان شد. وقتی می‌خواست پولش را بدهد، یادش آمد که کارتش را جا گذاشته است و ۱۰۰ هزار تومان را نقدی داد و با گرفتن شماره‌کارت، مابقی را با گوشی‌اش واریز کرد. رسید را که نشان داد، من اطمینان کردم و او از مغازه بیرون رفت. این مالک فست‌فود سومین شاکی از میان ده‌ها کسبه‌ای بود که برای شکایت به کلانتری معراج آمده بودند.

• • •

پایان هفته گذشته تماسی با پلیس ۱۱۰ مبنی بر دستگیری یک سارق در توس ۵۳ به پلیس ۱۱۰ اعلام شد و بلافاصله سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، گروهی از افسران کلانتری معراج مشهد را مأمور رسیدگی به پرونده کرد.
گروهی از مأموران با هدایت سرگرد امیررضا فعال، فرمانده کلانتری معراج مشهد، برای بررسی موضوع راهی محل شدند. با حضور مأموران در محل مشخص شد که فردی در میان حلقه شهروندان خشمگین گرفتار شده است. مأموران بلافاصله این فرد را دستگیر کردند و به‌همراه شاکی که شیرینی‌فروش همان منطقه بود، به کلانتری منتقل کردند.

مالک قنادی درباره شکایتش از فرد دستگیر‌شده اعلام کرد: این فرد کلاهبردار است و دو بار پیش‌از‌این برای خرید شیرینی به مغازه من آمده و اعلام کرده کارت بانکی‌اش را جا گذاشته است. او برای پرداخت هزینه خریدش از من شماره‌کارت گرفته و رسید واریز را در گوشی‌اش نشانم داده است؛ اما بعد از رفتن او هر دو بار متوجه شدم که پولی به حسابم واریز نشده و این فرد کلاهبردار است. این دفعه که برای سومین‌بار به مغازه‌ام آمده بود، او را شناختم و وقتی خواستم او را بگیرم، از مغازه‌ام فرار کرد و در خیابان با سایر کسبه دنبالش کردیم. خوشبختانه زمین خورد و ما او را گرفتیم تا مأموران بیایند. 

در تلگرام به من آموزش دادند

هم‌زمان با رسیدگی به این پرونده، چند شاکی دیگر که از کسبه همان محل بودند، برای شکایت از این متهم به نام «ابوالفضل. ف» به کلانتری آمدند و او را شناسایی کردند. مأموران در پیگیری این پرونده در گوشی تلفن‌همراه متهم ده‌ها تصویر رسید جعلی پیدا کردند که به نام کسبه بولوار توس بود. همین یافته‌ها موجب شد تا متهم خیلی زود به خرید با رسیدساز جعلی اعتراف کند.

متهم همچنین اعتراف کرد که سابقه ندارد و قرص متادون می‌خورد. او همچنین مدعی شد که از شش ماه قبل کلاهبرداری‌هایش را آغاز کرده و درباره نحوه آموزش این شگرد اعتراف کرد: از طریق تلگرام با چند نفر که درزمینه طراحی بدافزار فعالیت داشتند، آشنا شدم. پس از دریافت بدافزار از طریق این افراد که در تلگرام کانال داشتند، چند بار آن را امتحان کردم که موفق بود و از آن به بعد، بیشتر خریدهایم را با همین شگرد انجام می‌دادم.

شناسایی شگرد‌های جدید

در‌حالی‌که هر لحظه به تعداد کلاهبرداری‌های متهم اضافه می‌شد، مأموران به یافته‌های جدیدی دست یافتند که نشان می‌داد این فرد با نصب بدافزار دیگری روی تلفن‌همراهش با مردان تماس می‌گرفته و با تقلید صدا به بهانه‌های مختلف از آنها درخواست شارژ تلفن‌همراه و وجه‌نقد می‌کرده است.

تحقیقات در‌این‌زمینه نیز آغاز شده است. اما این پرونده از آنجا وارد مرحله جدیدی شد که یک تعمیرکار موتورسیکلت به کلانتری مراجعه و اعلام کرد که این فرد چندی‌پیش یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از او قطعات موتورسیکلت خریده و بعد از دریافت شماره‌کارت، مبلغ را از طریق گوشی تلفن‌همراه واریز کرده است. 

این تعمیرکار که فردی هوشیار بوده، اعلام کرده است که تا پیامک واریز به دستش نرسد، لوازم را تحویل نمی‌دهد که خریدار مدعی می‌شود مبلغ را از طریق سامانه‌های بانکی زده و ۷۲ ساعت بعد به حسابش واریز می‌شود؛ اما با جواب سربالای تعمیرکار، متهم با فردی تماس گرفته و او را پشتیبان نرم‌افزاری معرفی می‌کند که پول را از طریق آن واریز کرده است. تعمیرکار موتورسیکلت با این فرد صحبت می‌کند و او خودش را پشتیبان این نرم‌افزار معرفی می‌کند و با این ادعا که پول ۷۲ ساعت دیگر به حساب او واریز خواهد شد، سعی می‌کند مرد موتورساز را فریب دهد؛ اما تعمیرکار فریب نمی‌خورد و از تحویل کالا‌ها تا واریزنشدن وجه خودداری می‌کند. 

هر چند تیر این کلاهبردار اینجا به سنگ خورده بود، اما مشخص شد که او در این کلاهبرداری‌ها همدستی نیز داشته است. درحالی تحقیقات در‌این‌زمینه ادامه دارد که بررسی‌ها نشان می‌دهد اعتماد بیجای فروشندگان به مشتری هایشان موجب شده است این فرد از آنها کلاهبرداری کند؛ از‌سوی‌دیگر کم‌بودن مبالغ سرقتی باعث شده بود تا تعداد زیادی از مالباختگان برای شکایت از این فرد اقدامی نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->