جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

توئیتر پیام‌های کووید۱۹ را راستی آزمایی می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۶۷۶
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
توئیتر پیام‌های کووید۱۹ را راستی آزمایی می‌کند
توئیتر در اقدامی جدید پیام‌های حاوی نظریه‌های جعلی درباره ارتباط کووید۱۹ و فناوری۵ G را با برچسبی راستی آزمایی می‌کند و آن‌ها را حذف نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، توئیتر اجازه می دهد برخی توئیت های حاوی نظریه های توطئه درباره ارتباط ویروس کرونا با شبکه های اینترنت۵G  در این پلتفرم باقی بمانند و فقط روی آنها برچسب راستی آزمایی اطلاعات افزوده می شود.

 

طبق گزارشی جدید روی برخی توئیت های با این محتوا برچسبی با این پیام دیده می شود:«حقایق را درباره کووید۱۹ دریابید». با کلیک روی این برچسب کاربران به یک صفحه راستی آزمایی هدایت می شوند که متنی با تیتر «اینترنت ۵G به ویروس کرونا منجر نمی شود» در آن دیده می شود.

 

این صفحه هرگونه شایعه را رد می کند و کاربر را به منابع رسمی و گزارش های معتبر ارجاع می دهد.

 

سخنگوی توئیتر در این باره می گوید: در صورتی که محتوای کووید ۱۹ مخرب باشد ما آن را حذف می کنیم. همانطور که قبلا گفتیم درباره همه توئیت هایی که اطلاعات ناکامل یا جنجالی درباره کووید۱۹ دارند، این عملیات انجام نمی شود.

 

این اقدام توئیتر بخشی از تلاش گسترده شبکه های اجتماعی در جهت کنترل نظریه های توطئه و اخبار جعلی درباره ویروس کرونا است.

 

با وجود تلاش ها برخی محتوای جعلی از جمله نظریه های بی اساس درباره ارتباط  ۵G و ویروس کرونا، گسترده شده اند و گاهی اوقات عواقبی نیز داشته اند.

 

ماه گذشته در سراسر اروپا و استرالیا دکل های ۵G ویران شدند و کارگران شرکت های مخابراتی نیز با تهدیدهایی روبرو شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->