رونمایی هوآوی از گوشی تاشو میت X6 + قیمت آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی
سرخط خبرها

توئیتر پیام‌های کووید۱۹ را راستی آزمایی می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۶۷۶
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
توئیتر پیام‌های کووید۱۹ را راستی آزمایی می‌کند
توئیتر در اقدامی جدید پیام‌های حاوی نظریه‌های جعلی درباره ارتباط کووید۱۹ و فناوری۵ G را با برچسبی راستی آزمایی می‌کند و آن‌ها را حذف نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، توئیتر اجازه می دهد برخی توئیت های حاوی نظریه های توطئه درباره ارتباط ویروس کرونا با شبکه های اینترنت۵G  در این پلتفرم باقی بمانند و فقط روی آنها برچسب راستی آزمایی اطلاعات افزوده می شود.

 

طبق گزارشی جدید روی برخی توئیت های با این محتوا برچسبی با این پیام دیده می شود:«حقایق را درباره کووید۱۹ دریابید». با کلیک روی این برچسب کاربران به یک صفحه راستی آزمایی هدایت می شوند که متنی با تیتر «اینترنت ۵G به ویروس کرونا منجر نمی شود» در آن دیده می شود.

 

این صفحه هرگونه شایعه را رد می کند و کاربر را به منابع رسمی و گزارش های معتبر ارجاع می دهد.

 

سخنگوی توئیتر در این باره می گوید: در صورتی که محتوای کووید ۱۹ مخرب باشد ما آن را حذف می کنیم. همانطور که قبلا گفتیم درباره همه توئیت هایی که اطلاعات ناکامل یا جنجالی درباره کووید۱۹ دارند، این عملیات انجام نمی شود.

 

این اقدام توئیتر بخشی از تلاش گسترده شبکه های اجتماعی در جهت کنترل نظریه های توطئه و اخبار جعلی درباره ویروس کرونا است.

 

با وجود تلاش ها برخی محتوای جعلی از جمله نظریه های بی اساس درباره ارتباط  ۵G و ویروس کرونا، گسترده شده اند و گاهی اوقات عواقبی نیز داشته اند.

 

ماه گذشته در سراسر اروپا و استرالیا دکل های ۵G ویران شدند و کارگران شرکت های مخابراتی نیز با تهدیدهایی روبرو شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->