نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

عراقچی: آمریکا یک کریدور فضایی را برای حمله به ایران، در اختیار اسرائیل قرار داد

  • کد خبر: ۲۹۶۷۷۹
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
عراقچی: آمریکا یک کریدور فضایی را برای حمله به ایران، در اختیار اسرائیل قرار داد
وزیر امور خارجه ایران گفت: در عملیات رژیم صهیونیستی علیه ایران، مشارکت آمریکایی‌ها کاملاً برای ما روشن است و حداقلش این است که یک کریدور فضایی در اختیار نیروی هوایی این رژیم قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی روز یکشنبه (۶ آبان ۱۴۰۳) درباره عملیات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران اظهارنظر کرد.

عراقچی در مورد واکنش کشور‌های مختلف به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: ما از روز گذشته تاکنون به طور مرتب پیام‌ها و بیانیه کشور‌های مختلف را دریافت کرده‌ایم، میزان محکومیتی که از سوی کشور‌های مختلف چه در منطقه و فرامنطقه در این ارتباط صورت گرفته قابل توجه است.

وی افزود: کشور‌های مختلف از شرق آسیا تا منطقه خودمان و برخی از کشور‌های اروپایی این اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

درخواست برگزاری جلسه فوری شورای امنیت سازمان ملل را ارائه کردیم

عراقچی در مورد پیگیری‌های ایران از لحاظ دیپلماتیک در مورد تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران گفت: من دیشب نامه‌ای را خدمت دبیرکل سازمان ملل نوشتم و این تعرض و تهاجم علیه خاک ایران را ثبت کردیم و درخواست برگزاری جلسه فوری شورای امنیت سازمان ملل را ارائه کردیم، گرچه با وجود آمریکا و برخی دیگر از کشور‌ها امیدی نیست که نتیجه‌ای از شورای امنیت در جهت کاهش تنش و جلوگیری از تجاوزات رژیم صهیونیستی حاصل شود ولی ما به هر حال کار خود را انجام دادیم و امیدواریم این جلسه به زودی برگزار شود.

وزیر خارجه ایران افزود: برگزاری این جلسه فرصت خوبی است که ما و دیگر کشور‌هایی که دغدغه امنیت منطقه را داریم، آنجا صحبت کنیم و نگرانی‌های خود را اعلام کنیم.

وی ادامه داد: تماس‌های دیگری نیز با دیگر سازمان‌های بین‌المللی داشته‌ایم و ما وظیفه خود را در ثبت این تهاجم و پیگیری آن از لحاظ بین‌المللی انجام خواهیم داد.

اسرائیل بدون آمریکا هیچ توانی در منطقه ندارد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت‌وگوی خود و در پاسخ به این سوال که بعد از انجام عملیات از سوی رژیم صهیونیستی علیه ایران، آمریکایی‌ها بلافاصله مدعی شدند که در این عملیات نقشی نداشته‌اند و آیا قابل باور است که اسرائیل بدون حمایت آمریکا عملیات انجام داده باشد؟ تصریح کرد: به نظرم این حقیقت ثابت شده که رژیم اسرائیل بدون آمریکا هیچ توانی در منطقه ندارد و آمریکا در تمام جنایت‌هایی که رژیم صهیونیستی در منطقه از جمله در غزه و لبنان انجام داده شریک است؛ چون این جنایت‌ها با سلاح‌های آمریکایی انجام شده و همراه با حمایت سیاسی آمریکا در محافل مختلف بوده است.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه آمریکا تمام قد پشت سر رژیم صهیونیستی قرار دارد و در تمام جنایت‌های آن شریک است، ادامه داد: در عملیات ۲ شب پیش نیز همان‌طور که در بیانیه ستاد کل نیرو‌های مسلح آمده است، مشارکت آمریکایی‌ها کاملاً برای ما روشن است و حداقل آن این است یک کریدور فضایی در اختیار نیروی هوایی رژیم صهیونیستی قرار داده‌اند و تجهیزات دفاعی که از قبل برای این رژیم فرستاده بودند، برای مشارکت در این عملیات بوده است.

وی در همین چهارچوب تاکید کرد: از نظر ما مشارکت آمریکا در جنایات رژیم صهیونیستی و تنش‌آفرینی این رژیم در منطقه کاملاً روشن است و آمریکا شریک مسئولیتی است که در این زمینه وجود دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->