تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

درمان بیماری‌های عصبی با ایمپلنت‌های باتری دار

  • کد خبر: ۲۹۷۱۰
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
درمان بیماری‌های عصبی با ایمپلنت‌های باتری دار
محققان برای درمان بیماری‌های عصبی ایمپلنتی ابداع کرده اند که به طور بی سیم و با انرژی میدان مغناطیسی شارژ می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، پزشکان برای درمان برخی بیماری‌های عصبی ایمپلنت‌های باتری دار به کار می‌برند که بخش‌هایی از مغز را تحریک می‌کند. درهمین راستا محققان یک ایمپلنت ابداع کرده اند که انرژی آن به طور خارجی با میدان‌های مغناطیسی تامین می‌شود.

به طور معمول برای درمان بیماری‌هایی مانند سرع یا پارکینسون الکترود‌های تحریک کننده عصب به وسیله جراحی در مغز نصب می‌شوند. این الکترود‌ها با سیم به یک دستگاه شبیه ضربان ساز دارای باتری متصل هستند که زیر پوست نقطه‌ای از بدن قرار می‌گیرد. هرچند باتری این دستگاه قابل شارژ است، اما به تدریج فرسوده می‌شود و باید با عمل جراحی آن را جایگزین کرد.

اکنون محققان روشی ابداع کرده اند که به طور بی سیم ایمپلنت‌های مغزی را در صورت نیاز شارژ می‌کند. در این پژوهش هرچند برای تامین انرژی منابعی مانند امواج اولتراساوند، رادیو و نور پیشنهاد شد، اما محققان دانشگاه رایس درتگزاس متوجه شدند این منابع انرژی با بافت‌های زیستی تداخل دارند یا میزان خطرناکی گرما تولید می‌کنند.

در همین راستا آن‌ها یک محرک عصبی ابداع کردند که با مغناطیس شارژ می‌شود. این محرک شبیه یک ورقه نازک مربع شکل و به اندازه یک دانه برنج و ۲ لایه است.

لایه اول فویلی از جنس آهن، بورون، سیلیکون و کربن با خاصیت مغناطوکشسانی است. این خاصیت در حقیقت تغییر ابعاد در هنگام قرار گرفتن در میدان مغناطیسی است.

هنگامیکه این لایه در مجاورت یک میدان مغناطیسی قرار می‌گیرد، در سطح مولکولی ارتعاشاتی در آن به وجود می‌آید. لایه دوم یک کریستال پیزوالکتریک است که ارتعاشات لایه اول را به ولتاژ الکتریکی تبدیل می‌کند.

در مرحله بعد مداری یکپارچه این ولتاژ را ماژول بندی می‌کند و به عبارتی دیگر فرکانس آن را به حدی می‌کاهد که اعصاب نسبت به آن واکنش نشان دهند.

در آزمایش ها، این ایمپلنت‌ها زیر پوست سر موش‌ها نصب و به الکترودی متصل شد که به مرکز پاداش در مغز حیوان متصل بود. موش‌ها می‌توانستند به راحتی حرکت کنند و تمایل داشتند در مناطقی بمانند که میدان مغناطیسی دستگاه را فعال می‌کرد.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد با استفاده از مواد مغناطوالکتریک می‌توان دستگاه‌ها بی سیم مختلفی تولید کرد.
پژوهش مذکور در ژورنال Neuron منتشر شده است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->