گشت‌های شبانه برخورد با نورپردازی‌های غیرضروری در مشهد فعال شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کابوس تکراری قطعی برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان ۸۰۰ هزار تومان خرج تراشی ماهانه اینترنت خانوار با افزایش ۷۵ درصدی قیمت قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند قیمت خورد؟ چطور فروش اقساطی را بدون خطا و با سرعت مدیریت کنیم؟ فروش ویژه سایپا به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، دوشنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک سایت طرح پیش فروش سایپا ویژه خودرو‌های فرسوده اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات مدیرعامل بانک مسکن: مردم توان بازپرداخت وام ۵۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن را ندارند تصویب قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومانی برای خرید تضمینی گندم تداوم حرکت صعودی شاخص کل | بورس ۳۰ هزار واحد مثبت شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین سهم مصرف آب در خراسان رضوی مربوط به بخش کشاورزی است پنجشنبه‌ها در مشهد و خراسان رضوی تعطیل شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رقابت نابرابر کارگر ایرانی با ۸.۵ میلیون کارگر افغانستانی واگذاری بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ قطعه زمین به خانواده‌های مشمول طرح جوانی جمعیت در خراسان رضوی پیش‌بینی کاهش ۱۵۰۰ مگاواتی مصرف برق با تغییر ساعت ادارات تعمیرات نیروگاه‌ها از خروج بیش از ۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌کند بررسی قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فلفل ۳۰ تا ۶۰ هزار تومان شناسایی ۶ هزار مشترک برق پرمصرف تجاری در خراسان‌رضوی | قطعی برق ۴۰۰ اداره پرمصرف (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد علت تأثیرپذیری بازارهای مالی از مذاکرات چیست؟ قسط وام ودیعه مسکن ماهانه چقدر است؟ بانک‌ها تا پایان تابستان ۱۴۰۴، در روزهای پنجشنبه تعطیل شدند منتظر افزایش قیمت موبایل و خودروهای وارداتی باشیم؟ | بررسی تأثیر ضمانت‌نامه بانکی بر واردات خودرو و موبایل تأکید وزارت صمت بر ممنوعیت واردات کالا‌های خارجی مشابه تولید داخل شعب کشیک بانک‌ها روزهای پنجشنبه دایر است
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا سه شنبه (۸ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۷۱۴۰
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
  • ۳
پیش بینی بورس فردا سه شنبه (۸ آبان ۱۴۰۳)
بازار سهام در سومین روز معاملاتی هفته همچنان با رشد قوی شاخص کل روبه‌رو بود. بر این اساس، شاخص کل بورس ۲۵ هزار و ۶۴۵ واحد بالا رفت و برای رسیدن به قله‌ای که به‌تازگی در کانال دو میلیون واحدی از دست داده، پیشروی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام سومین روز معاملاتی هفته را هم در روندی صعودی به پایان رساند. با این حال، کند شدن آهنگ رشد شاخص‌ها و خروج پول حقیقی، نگرانی‌هایی را درباره مسیر پیش روی بازار سهام و احتمال بازگشت به مسیر نزولی ایجاد کرده است.

باید اشاره کرد شاخص کل بورس از ابتدای هفته جاری تاکنون، بیش از ۸۰ هزار واحد رشد کرده و مسیر شاخص هم‌وزن نیز مانند شاخص کل صعودی بوده است.

با این حال نگاهی به مسیر شاخص‌های بازار نشان می‌دهد روند صعودی آنها در طول هفته با کندی روبه‌رو شده و به‌تدریج افزایش‌های کمتری ثبت کرده‌اند. همچنین در حالی که طی دو روز ابتدایی هفته، بازار سهام با ورود سنگین پول حقیقی مواجه بوده، اما در سومین روز معاملاتی، ورق بازار برگشته و تراز پول حقیقی منفی شده است. با توجه به فاکتور‌های نامبرده، بازار سهام در روز آینده چه مسیری را طی خواهد کرد؟

پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳

بررسی مسیر بازار سهام نشان می‌دهد همان‌گونه که انتظار می‌رفت، برخی از سهامداران در روز‌های رشد بورس، فرصت خروج شناسایی کرده و حالا فروشنده شده‌اند. همین امر سبب شد در پایان معاملات روز دوشنبه، نه‌تن‌ها تراز پول حقیقی منفی شود، بلکه ۴۴ درصد از نماد‌های بازار نیز در محدوده سرخ معامله شوند.

در همین حال، پس از سه روز متوالی رشد شارپ و قوی شاخص‌های بازار سهام، اصلاح دور از انتظار نیست. بر همین اساس پیش بینی می‌شود معاملات بازار سهام در روز سه‌شنبه متعادل پیگیری شود و خریداران و فروشندگان هم‌پای یکدیگر حرکت کنند. به‌ویژه اینکه این روز‌ها سازمان بورس نیز یک مانور حمایتی با مشارکت ناشران بزرگ به راه انداخته و سهامداران را امیدوار کرده است. همچنین همان‌طور که برخی از معامله‌گران به دنبال فرصتی برای فرار بوده‌اند، برخی نیز این مقطع را برای خرید مناسب می‌دانند و در این نقطه به بازار ورود خواهند کرد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
0
0
امیدوارم اینبار لااقل دولت و آقی همتی بورس و نجات بدن ..چون واقعا نه اعتمادی مانده برای ورود پول جدید و نه امیدی برای سهامدارای قدیمی که تا فرسنگ ها تو لجن گیر کردن و نه راه پس دارن و نه راه پیش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
0
0
امیدوارم اینبار لااقل دولت و آقی همتی بورس و نجات بدن ..چون واقعا نه اعتمادی مانده برای ورود پول جدید و نه امیدی برای سهامدارای قدیمی که تا فرسنگ ها تو لجن گیر کردن و نه راه پس دارن و نه راه پیش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
0
0
امیدوارم اینبار لااقل دولت و آقی همتی بورس و نجات بدن ..چون واقعا نه اعتمادی مانده برای ورود پول جدید و نه امیدی برای سهامدارای قدیمی که تا فرسنگ ها تو لجن گیر کردن و نه راه پس دارن و نه راه پیش.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->