یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس سازمان بورس: تأکید مدیران ارشد دولت بر توسعه بازار سرمایه

  • کد خبر: ۲۹۶۹۷۱
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳
رئیس سازمان بورس: تأکید مدیران ارشد دولت بر توسعه بازار سرمایه
رئیس سازمان بورس با تأکید بر لزوم رفع موانع توسعه فعالیت صنایع و بازار سرمایه در حوزه ناترازی انرژی گفت: سازمان بورس در حال برنامه‌ریزی برای پذیرش و عرضه صنایع بزرگ فعال در اقتصاد ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله صیدی در نشست ناشران بزرگ بورسی در بورس تهران با اشاره به اثر محدود ریسک‌های سیستماتیک بر بازار سرمایه توضیح داد: در ادوار مختلف دیده‌ایم که حتی در بدترین شرایط هم بنگاه‌ها و صنایع تولیدی و خدماتی فعال بوده‌اند؛ بنابراین ضمن مراقبت و صیانت از بازار نباید به نگرانی‌ها دامن بزنیم.

وی گفت: از هفته گذشته جلساتی را به این منظور برگزار کرده‌ایم تا با آرامش درباره نحوه حفظ ثبات بازار تصمیم بگیریم.

رئیس سازمان بورس افزود: بازار سرمایه و حتی کسب و کار‌ها نباید با یک غوره سردی‌شان شود و با یک مویز گرمی؛ مخصوصاً در بازار اوراق بهادار که اطلاعات کاملاً شفاف و دسترس است، نباید با بیش‌واکنشی نسبت به مسائل مواجه باشیم.

وی ادامه داد: پنجشنبه در جلسه‌ای، مسائل بنیادین بازار را بررسی و راهکار‌هایی را در قالب چند بند طراحی کردیم. پیرو آن، در نشست شنبه صبح با ناشران بزرگ هم موضوعات را مطرح کردیم.

صیدی بیان کرد: روز یک‌شنبه هفته گذشته جلسه‌ای با حضور رییس‌جمهور برگزار شد که در آن نشست، هم وزیر اقتصاد و هم دکتر طیب‌نیا مشاور عالی رییس جمهوری، مصادیق دقیقی از مسائل بازار و صنایع بیان کردند و آقای رئیس جمهور دستورات خوبی برای رفع مسائل بیان کرد.

وی خاطرنشان کرد: در حال پیگیری مسائل بودجه‌ای در قالب نشست‌های مشترک با کمیسیون‌های ذی‌ربط مجلس شورای اسلامی هستیم. نمایندگان مجلس هم در این حوزه بسیار همراه هستند.

رئیس سازمان بورس گفت: قرار شده بحث قطعی گاز صنایع در زمستان را از همین حالا پیگیر شویم. برای همین منظور مذاکراتی را با دستگاه‌های مسئول برگزار کرده‌ایم. هم‌چنین مقرر است از صنایعی که به دلیل ناترازی انرژی با مشکل مواجه‌اند، بازدید کنیم و در مذاکره با وزارت صمت و نفت مشکلاتشان را پیگیری و در حد امکان رفع کنیم.

منبع: بورس نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->