زلنسکی: شاید ایران هم به روسیه سرباز فرستاد! ادعا‌های انتخاباتی ترامپ آغاز شد «محمد رضا فرزین» رئیس بانک مرکزی ماند آمریکا پیشنهاد «آتش‌بس ۲ ماهه» بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی را داد شیخ نعیم قاسم: طرح جنگی سید حسن نصرالله ادامه خواهد داشت آیت‌الله علم‌الهدی: مدیریت رهبری مانع تهاجم دشمن به خاک کشور شده است شرط عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل اردوغان دوباره به حملات مرگبار رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان تاخت آزمایش موشک‌های اتمی توسط روسیه + فیلم وزیر آموزش و پرورش درحاشیه جلسه دولت: توزیع شیر در بودجه ۱۴۰۴ مدارس دیده شده است مهاجرانی: شماری از اعضای دولت به طبس می‌روند وزیر دفاع: شایعه ورود جنگنده‌های اسرائیل به آسمان کشور را تکذیب می‌کنیم استاندار سیستان و بلوچستان در دولت چهاردهم تعیین شد (۹ آبان ۱۴۰۳) حسین زاده: هنوز هیچ مسئولیتی را تا پذیرش استعفایم از مجلس، در دولت قبول نکرده ام توضیحات ولایتی درباره برخی شایعات درخصوص روابط ایران و سوریه تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» امروز منتشر می‌شود گوترش در نامه‌ای به نتانیاهو نگرانی خود درباره آنروا را اعلام کرد حمله به خانه امام‌جمعه نجف اشرف توسط افراد مسلح ناشناس + فیلم و عکس بایدن طرفداران ترامپ را «آشغال» خواند مقاومت عراق شمال اراضی اشغالی را با پهپاد هدف قرار داد + فیلم روزهای سخت شمال غزه به روایت گاردین توضیحات دریادار سیاری درباره عملیات پدافندی ارتش در برابر رژیم صهیونیستی هلاکت چهار نظامی رژیم صهیونیستی در شمال غزه ادامه حملات حزب‌الله به محل تجمع نظامیان صهیونیستی واکنش وزارت خارجه ایران به کشتار غیرنظامیان در سودان پیام رهبر معظم انقلاب درپی شهادت حجت‌الاسلام صباحی امام جمعه کازرون این کشور اروپایی تمامی قراردادهای خرید سلاح از رژیم صهیونیستی را لغو کرد شهادت ۱۴۳ فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه صهیونیستها در روز سه‌شنبه پزشکیان به اردوغان تبریک گفت
سرخط خبرها

موافقت کمیسیون تلفیق با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۲۹۷۱۶۰
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
موافقت کمیسیون تلفیق با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴، موافقت این کمیسیون را با کلیات لایحه سال آینده اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رحیم زارع در جلسه روز سه‌شنبه - ۸ آبان ماه - صحن علنی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴، گزارش کمیسیون تلفیق را در صحن مجلس قرائت کرد و در سخنانی گفت: این گزارش در ۶ جلسه رسمی با حضور برخی وزرای دولت و دستگاه‌های اجرایی با محوریت سازمان برنامه و بودجه، کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس، دیوان محاسبات، نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن، کشاورزی و اتاق تعاون مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت کلیات آن در جلسه هفتم آبان ماه با حداکثر آراء به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی در جمع بندی این گزارش اظهار داشت: اعضای کمیسیون تلفیق با علم و اطلاع نسبت به شرایط موجود و توجه به ایجاد ثبات اقتصادی همراه با نگاه به رشد اقتصادی به بررسی لایحه پرداختند.

زارع ادامه داد: این لایحه به دلیل محدودیت‌های منابع و نیز فشار هزینه و مصارف کشور تأمین کننده تمامی خواست‌ها و اهداف قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت نمی‌باشد. دستیابی به رشد ۸ درصدی اقتصاد در سال اول به دلیل عدم تأمین منابع مالی رشد چه از حیث منابع داخلی و نیز منابع خارجی سخت بوده ولی گزارشات دولت و نیز دیگر نهاد‌های پژوهشی نشان می‌دهد عدد رشد اقتصادی رو به بالا بوده که مورد پذیرش قرار گرفته است و مجلس شورای اسلامی باید تمام قوای خود را جهت تأمین منابع مالی بیشتر و آسان سازی فعالیت‌ها به کار برده تا رشد اقتصادی پیش‌بینی شده را افزایش یابد.

وی ادامه داد: کنترل تورم، محدودسازی رشد نقدینگی از طریق جلوگیری از فشار به پایه پولی، جلوگیری از تقاضای اضافی در مصارف و تسهیلات تکلیفی، جلوگیری از شوک‌های تغییر نرخ پایه تسعیر ارز، تأمین ارز مورد نیاز کالا‌های اساسی و دارو در جهت توجه به معیشت مردم، تنظیم رابطه نرخ بهره و بازار سرمایه، متناسب سازی انتشار اوراق با دیگر سیاست‌های پولی و مالی و دیگر موارد از این قبیل اگر چه که در لایحه دولت پیش‌بینی شده بود ولی کمیسیون تلفیق باید تلاش کند در این موارد سیاست‌های اصلاحی را تسریع بخشد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق یادآور شد: ناترازی تجاری غیرنفتی، کسری نیاز به ارز ترجیحی نسبت به ارز سهم دولت از منابع نفتی، ناترازی انرژی (سوخت) و سرانجام ناترازی نظام بانکی توجه شود.

زارع ادامه داد: تعدد نرخ‌های ارز، تنوع اقلام بهره‌مند از ارز ترجیحی و فاصله نرخ‌های ارز، منجربه اختلال و دشواری مدیریت تراز تجاری شده است. از یکسو صادرکننده تحت فشار و از سوی دیگر به واردات یارانه ضمنی داده می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق افزود: رویکرد دولت در لایحه بودجه با کاهش تعدد نرخ‌های ارز و اصالح ترجیحی آن (با حفظ ارز ترجیحی) به دلایل فوق باید در ادامه بررسی مورد توجه قرار گیرد. درخصوص ناترازی انرژی به دلیل عدم اصلاح نظام یارانه شاهد آن هستیم که روز به روز صادرات فرآورده کمتر و واردات آن بیشتر می‌شود. در این شرایط وضع انضباط بر مصرف و واردات اجتناب‌ناپذیر است، این سیاست با رویکرد کنترل واردات و مدیریت مصرف باید دنبال شود.

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->