اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری! صنعت نفت به‌خاطر قانون بازی رودررو، بالاتر از پیکان است رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است
سرخط خبرها

چرا توپ طلا به وینیسیوس نرسید؟

  • کد خبر: ۲۹۷۲۹۶
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴
چرا توپ طلا به وینیسیوس نرسید؟
رئال مادرید و هواداران این تیم معتقدند توطئه‌ای در انتخاب بهترین بازیکن فوتبال دنیا رخ داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئال مادرید در حرکتی کم‌سابقه مراسم توپ طلا ۲۰۲۴ در پاریس را به طور کامل بایکوت کرد. این تصمیم جنجالی در حالی گرفته شد که ۵ بازیکن این باشگاه در بین ۱۰ بازیکن برتر سال بودند و در این مراسم، باشگاه رئال مادرید عنوان بهترین باشگاه سال گذشته را به خود اختصاص داد و کارلو آنچلوتی به عنوان مربی سال انتخاب شد. اما علت اصلی بایکوت مراسم از سوی رئال، عدم انتخاب وینیسیوس جونیور به عنوان برنده توپ طلا بوده است.

وینیسیوس جونیور تا ساعات پایانی پیش از اعلام نتایج، به عنوان مدعی اصلی دریافت جایزه توپ طلا شناخته می‌شد، اما در نهایت رودری هرناندس از منچسترسیتی به این افتخار دست یافت و جایگاه‌های سوم و چهارم به ترتیب به جود بلینگام و دنی کارواخال تعلق گرفت. این نتیجه سبب شد تا رئال مادرید و اطرافیان وینیسیوس نسبت به دلایل انتخاب نشدن این بازیکن واکنش نشان داده و به تئوری توطئه‌ای مبنی بر حذف او به دلیل رویکرد سیاسی و اجتماعی‌اش در مبارزه با نژادپرستی بیاندیشند.

براساس گزارشی از نشریه رلوو و اظهارات منتشرشده توسط رویترز، نزدیکان وینیسیوس معتقدند که دلیل این انتخاب، نقش او به عنوان چهره اصلی مبارزه با نژادپرستی در فوتبال اسپانیا بوده است. به گفته آنها، «جهان فوتبال هنوز آمادگی پذیرش بازیکنی که علیه سیستم مبارزه می‌کند را ندارد.»

این موضوع با توجه به این واقعیت که برای اولین بار یوفا در برگزاری مراسم توپ طلا همکاری داشته، به شایعات دامن زده است، هرچند که سیستم رأی‌گیری همچنان مبتنی بر آراء روزنامه‌نگاران سراسر جهان بوده و تصمیم نهایی توسط کمیته داوران گرفته شده است. لازم به ذکر است که یوفا در سال گذشته به وینیسیوس جایزه «سوکراتیس» را به دلیل نقش برجسته او در مبارزه با نژادپرستی اهدا کرده بود. ونسان گارسیا، مدیر مجله فرانس فوتبال، نیز توضیح داده که این نتیجه به الگو‌های رأی‌گیری مرتبط بوده و هرگونه اتهام به تصمیم‌گیری جانبدارانه را رد کرده است.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->