تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌های برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر ورزشگاه امام‌رضا(ع)، آماده میزبانی از دربی دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد فیفا پنجره نقل و انتقالات استقلال را باز کرد! + عکس حردانی لیگ قهرمانان را از دست داد خطیر: مدیران استقلال از قوانین بالادستی خبر نداشتند! مدافع رئال مادرید در فکر خداحافظی از فوتبال! اوسمار به پرسپولیس برنمی‌گردد شکاری آماده تمرین شد یونانی‌ها هم طارمی را دوست ندارند پیگیری وزارت ورزش برای استفاده از ورزشگاه امام‌رضا(ع) مشهد در مسابقات باشگاهی و ملی زمان و مکان احتمالی دربی ۱۰۶ پایتخت مشخص شد ویدئو | هواداران پرسپولیس، دست‌به‌دامان اوسمار
سرخط خبرها

لیگ عربستان ول‌کن وینیسیوس نیست

  • کد خبر: ۲۹۷۶۱۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
لیگ عربستان ول‌کن وینیسیوس نیست
باشگاه‌های عربستانی همچنان مشتاق جذب وینیسیوس جونیور هستند و امیدوارند که این بازیکن پس از ناامیدی در دریافت توپ طلا، از فوتبال اروپا خسته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وضعیت وینیسیوس جونیور مهاجم برزیلی ۲۴ ساله رئال مادرید در اروپا، امید عربستان را برای تبدیل‌کردن او به ستاره بزرگ جدید خود زنده نگه می‌دارد.

این وب‌سایت مدعی شده که پیشنهاد باشگاه‌های عربستانی برای جذب او همچنان پابرجاست و آن‌ها از وینیسیوس دست بر نمی‌دارند. در تابستان، باشگاه الاهلی پیشنهادی نجومی برای به خدمت گرفتن او ارائه داد که به نتیجه نرسید.

در عربستان سعودی، باشگاه‌ها همچنان هدف بزرگی دارند که این مهاجم برزیلی را به ستاره جدید فوتبال خود تبدیل کنند و پیشنهادی در ابعادی که تصور آن برای او دشوار است را ارائه می‌کنند.

امید‌های مدیران باشگاه‌های لیگ عربستان تقویت شده و رویای جذب این مهاجم و وینگر از رئال مادرید، بیشتر گردیده است. وینیسیوس پیشنهاد تاریخی از لیگ عربستان (باشگاه الاهلی) را در تابستان امسال به صراحت رد کرد و گفت که ایده او موفقیت در اروپا با کمک رئال مادرید است.

اما اوضاع آنطور که این فوق‌ستاره برزیلی انتظار داشت، پیش نمی‌رود. ستاره سفیدپوشان مادرید همچنان درگیر نبرد با مردم، بازیکنان رقیب و حتی با داوران در هر مسابقه است و دوشنبه که توپ طلا را از دست داد، ضربه سختی خورد. ضربه‌ای به روحیه او که غلبه بر آن دشوار است، با وجود این واقعیت که وینیسیوس همیشه در مواجهه با مشکلات رشد می‌کند.

رفتار او در شبکه‌های اجتماعی به وضوح نشان می‌دهد که وی دریافت توپ طلا را به عنوان یک چالش شخصی تلقی می‌کرد.

این شرایط، امید‌های باشگاه‌های عربستان را برای جذب این ابَرستاره برزیلی تقویت کرده است. ماه‌ها آنها مصمم بودند که او را به نماینده بزرگ لیگ عربستان تبدیل کنند و هم خامه‌ای‌های مادرید و هم خود وینیسیوس می‌دانند که پول، مشکلی در این انتقال نخواهد داشت.

در سطح اقتصادی، باشگاه‌های عربستانی می‌توانند ارقام نجومی ارائه دهند که قبلاً دیده نشده، اما کلید این انتقال، همیشه اراده وینیسیوس خواهد بود. تا زمانی که این برزیلی بخواهد در جمع وایکینگ‌های مادرید بماند، گزینه احتمالی برای جدایی او وجود نخواهد داشت.

با این حال، با وجود اراده آهنینی که او همیشه از خود نشان داده، وی در فصل‌های گذشته به دلایلی که گفته شد، ضربات روحی خورده است. این وضعیت می‌تواند بر تصمیمات و روحیه او تاثیرگذار باشد و وی را خسته کند.

قرارداد وینیسیوس با خانه‌سفید‌های مادرید تا سال ۲۰۲۷ اعتبار دارد یعنی حدود دو سال و نیم دیگر از آن باقی مانده است. باشگاه‌های عربستانی به اطرافیان این فوق‌ستاره برزیلی گفته‌اند که او را فراموش نمی‌کنند و پیشنهاد‌های نجومی که تابستان گذشته به او رسید، هنوز پابرجاست.

منبع: فوتبالی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->