تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟
سرخط خبرها

ترکیب پرسپولیس باز هم دستخوش تغییر

  • کد خبر: ۲۹۸۰۴۷
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
ترکیب پرسپولیس باز هم دستخوش تغییر
خوان گاریدو باز هم ترکیب تیمش را تغییر خواهد داد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ایراداتی که از سوی چند کارشناس به گاریدو وارد است، تغییرات متعدد ترکیب سرخپوشان برای هر بازی از لیگ و لیگ نخبگان بوده است. روندی که به نظر می‌آید همچنان ادامه داشته باشد. از این جهت که سرمربی اسپانیایی در اردوی تیمش در دبی باز هم تغییراتی را در ترکیب اصلی تیمش ایجاد کرده و به نظر، سرخپوشان را با آرایش جدیدی به مصاف الغرافه بفرستد.

از جمله این تغییرات بازگشت لوکاس ژوائو و احتمالاً مسعود ریگی و فرشاد احمدزاده به نیمکت سرخپوشان خواهد بود. منتقدان گاریدو اعتقاد دارند که او هنوز به ترکیب مدنظرش نرسیده و جا‌به‌جایی‌های متعدد باعث شده سرخپوشان هنوز به هماهنگی لازم نرسیده و اشتباهات فردی‌شان نیز زیاد شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->