هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد

  • کد خبر: ۲۹۸۲۹۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: این دانشگاه سند هوشمندسازی سلامت را تدوین کرده است و امیدواریم هرچه سریع‌تر این سند به تصویب برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن بختیاری در نشست خبری دومین همایش بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی گفت: دانشگاه هوشمند در سال ۹۴ راه‌اندازی شده و تمرکز آن روی حوزه‌های فناوری و مجازی است. با آمدن هوش مصنوعی جامعه بشری دچار تحول شده است.

وی بیان کرد: حوزه سلامت در هوش مصنوعی پیشرو است. وزارت بهداشت دانشگاه مجازی را به دانشگاه هوشمند تغییر کاربری داده است تا در این مرکز فناوری‌های نوین و ارائه راهکار‌ها و همچنین بسترسازی در زمینه هوشمندسازی بهتر از گذشته انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ادامه داد: دانشگاه سعی کرده موضوع هوش مصنوعی را در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش مدنظر قرار دهد. در دوران شیوع کرونا آموزش‌های مجازی مبتنی بر فناوری در دانشگاه‌های مختلف کشور پیگیری شده‌اند.

وی ادامه داد: هوش مصنوعی در حوزه‌های تحقیقات و سلامت کاربرد ویژه‌ای دارد و ایران باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد تا از دنیا عقب نماند.

بختیاری تصریح کرد: جراید نقش اساسی در ایجاد و تثبیت موضوع فرهنگ در کشور‌های مختلف در دنیا دارند. اکنون باید در خصوص کاربرد هوش مصنوعی در حوزه سلامت اقدامات بهتری نسبت به گذشته انجام شود.

وی در خصوص دومین همایش هوش مصنوعی اضافه کرد: دومین همایش هوش مصنوعی در تهران با حضور ۱۰ سخنران بین‌المللی از کشور‌هایی مانند پاکستان، هند، کانادا، مالزی و چین برگزار می‌شود؛ آموزش‌های مجازی و ارائه خدمات آموزش به دانشجویان از جمله رسالت‌های مهم این دانشگاه محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند افزود: آموزش پزشکی باهدف توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه انجام شده و حدود ۱۰۰ هزار نفر دروس تابستانی را در این دانشگاه تحت عنوان واحد‌های تابستانی از دانشگاه‌های مختلف کشور گذرانده‌اند.

وی گفت: کلاس هوشمند، تعلیم‌وتربیت هوشمند از جمله موضوعاتی هستند که در دنیا مطالعاتی شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ادامه داد: پردازش داده‌های پزشکی، هوش مصنوعی مولد در مراقبت‌های بهداشتی و درمانی، پزشکی شخص محور، هوش مصنوعی در داروسازی و فناوری‌ها و تجهیزات پزشکی از جمله محور‌های این کنگره هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اضافه کرد: مجوز مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در حوزه سلامت از وزارت بهداشت اخذ شده است.

بختیاری تأکید کرد: پدیده‌های نوین نیازمند بستری برای تبادل اطلاعات هستند و برگزاری همایش‌های بین‌المللی محلی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات کشور‌های مختلف در حوزه هوش مصنوعی است.

در ادامه نشست خبری، بابک ثابت، معاون امور دانشگاهی و دبیر علمی همایش، گفت: در رشته دکترای یادگیری الکترونیکی سه دانشجوی شاغل به تحصیل در این دانشگاه هستند. در آزمون آذر امسال برای ترم بعد و همچنین برای سال آینده کلا ۶ دانشجوی دیگر جذب خواهند شد.

وی افزود: در زمینه تولید مقالات در حوزه هوش مصنوعی نیز در دنیا جایگاه ۱۶ را کسب کرده است.

در ادامه مراسم، شهریار اسلامی‌تبار، معاون اجرایی همایش هوش مصنوعی نیز گفت: ربات‌های جراحی در دنیا پر کاربرد هستند. اولین داروخانه آنلاین بیش از ۷ سال در کشور مشغول به کار است و دومین داروخانه نیز تحت عنوان ۱۳ آبان راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعات بحث بهبود کیفیت مواد غذایی و کشف دارو‌های جدید است که هوش مصنوعی در این حوزه‌ها اقدامات خوبی داشته است.

اسلامی‌تبار ادامه داد: هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری‌ها در تصویربرداری کمک زیادی خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->