زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند
سرخط خبرها

تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است

  • کد خبر: ۲۹۸۴۳۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، عرضه دارو از طریق داروخانه‌ها را کاملا ایمن و سالم دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی احمدی گفت: تاکنون هیچ مجوزی برای هیچ سایتی برای فروش اینترنتی دارو صادر نشده و تمام سایت‌هایی که در حال حاضر دارو می‌فروشند برخلاف قانون است و به هیچ عنوان مورد تأیید سازمان غذا و دارو و انجمن داروسازان ایران نیست.

وی افزود: وقتی تاکنون هیچ مجوزی صادر نشده است، یعنی اینکه فروش دارو در بستر اینترنت ممنوع است و توصیه می‌کنیم هیچ دارویی را مردم از فضای مجازی خرید نکنند.

احمدی ادامه داد: اطلاعات بیمار گنجینه بزرگی است که اسرار شخصی یک بیمار نباید در فضای مجازی در دست پلتفرم‌ها باشد. اطلاعات و دیتا‌ها امروز بزرگ‌ترین سرمایه است و به هیچ عنوان بنا بر سوگندی که یاد کردیم و بنا به وظیفه‌ای که داریم و هم اینکه پدافند غیر عامل تاکید دارد که نباید اطلاعات بیمار حتی بیماری یک شخص در اختیار پلتفرم‌ها و سایت‌های اینترنتی قرار گیرد، چون امکان هک این سایت‌ها وجود دارد، وقتی هم هک شوند این اطلاعات در اختیار عموم قرار می‌گیرد و می‌توانند استفاده‌های غیر حرفه‌ای از این اطلاعات کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: به عنوان انجمن داروسازان ایران توصیه می‌کنیم بهترین راه دسترسی به دارو، داروخانه است.

وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۱۷ هزار داروخانه در سراسر کشور داریم، افزود: الان سر هر کوچه‌ای داروخانه است و سالم‌ترین و در دسترس‌ترین راه تهیه دارو، داروخانه است و در هر داروخانه یک داروساز مستقر است که مردم می‌توانند مشاوره‌های دارویی بگیرند. توصیه می‌کنیم از فضای مجازی دارو خریداری نکنند، چون هنوز مجوزی صادر نشده است.

احمدی در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی برای مقابله با این سایت‌ها و برنامه‌های موبایلی صورت گرفته است، گفت: سازمان غذا و دارو و پلیس فتا مدام این فضا را رصد می‌کنند، ما هم در انجمن داروسازان و سازمان نظام پزشکی کمیته‌ای داریم که در این زمینه کار می‌کنند و مرتب این سایت‌ها رصد می‌شوند و گزارش داده می‌شود.

وی ادامه داد: تا به حال چندین پرونده برای سایت‌های متخلف در محاکم قضائی تشکیل شده و در دست بررسی است و تا جایی که امکانات به ما اجازه بدهد سعی می‌کنیم با اینها برخورد قضائی داشته باشیم، چرا که مجوز ندارند و طبق قانون ۱۳۳۴ مواد دارویی و آشامیدنی هر مؤسسه و شخصی در زمینه فعالیت‌های پزشکی و دارویی کار کند باید از وزارت بهداشت مجوز داشته باشد ولی تاکنون مجوزی در خصوص فروش اینترنتی دارو صادر نشده است. بنابراین، پلیس فتا با همکاری سازمان غذا و دارو و نظام پزشکی در حال رصد سایت‌ها هستند و تاکنون چندین پرونده بسیار بزرگ تشکیل و به مراکز قضائی معرفی شده است.

احمدی در پاسخ به این سوال که مردم چگونه می‌توانند تخلفات فروش اینترنتی را اطلاع بدهند، گفت: می‌توانند به سامانه ۱۹۰ شکایت‌های خود را ارسال کنند، پلیس فتا هم در دسترس است و توصیه کلی ما این است که مردم خرید دارو از سایت‌ها را متوقف کنند چرا که جایگاه امنی برای خرید دارو نیست.

وی با تاکید بر سلامت توزیع دارو در داروخانه‌ها، تصریح کرد: چرخه تأمین دارو داریم که از خود تولیدکننده و واردکننده گرفته تا توزیع کننده که شرکت‌های پخش و داروخانه که عرضه کننده هستند را شامل می‌شود. حدود ۶۴ پخش سراسری در کل ایران و ۱۷ هزار داروخانه داریم، داروخانه تنها مرکزی است که به شدت تحت نظارت حداقل ۱۰ ارگان مختلف است، مرتب معاونت‌های غذا و دارو و سازمان‌های مرتبط داروخانه‌ها را رصد می‌کنند. الان بسیاری از دارو‌ها از طریق «تی تک» قابل فروش است، از منبعی که دارو تولید، توزیع و توسط داروخانه عرضه می‌شود همه در سایت دیده می‌شود. در سایت مشخص است یک ویال دارو از کدام کارخانه آمده، کدام شرکت به کدام داروخانه داده است و حتی به کدام صرف کننده داده می‌شود؛ بنابراین خرید از داروخانه به شدت ایمن و سالم و تحت نظارت است، هم نظارت سیستمی و هم حضوری وجود دارد.

احمدی افزود: نظارت‌ها بر داروخانه‌ها به قدری جدی است که جای هیچ نگرانی برای مردم وجود ندارد و به طور مرتب هم از طرف انجمن داروسازان و هم سازمان غذا و دارو و معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و ارگان‌های مرتبط در حال رصد هستند.

وی گفت: سایت‌های مرتبط با فروش دارو ایمن نیستند و خرید دارو از آنها عمل غیرحرفه‌ای است و به سلامت مردم آسیب می‌زند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->