انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است
سرخط خبرها

تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی

  • کد خبر: ۲۹۸۴۹۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو از تهاتر مطالبات و بدهی‌های دارویی بین این سازمان و تأمین اجتماعی خبر داد و در عین حال تاکید کرد که هیچ اعتبار جداگانه‌ای برای پرداخت به حوزه‌های دیگر مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به سازمان غذا و دارو تخصیص نیافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اشاره به برخی ابهامات درباره عدم تخصیص منابع مالی در حوزه تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی اعلام کرد: پرداخت‌های دارویی اخیر با هدف تهاتر مطالبات میان سازمان غذا و دارو و سازمان تأمین اجتماعی به منظور رفع مشکل شرکت‌های تولیدکننده زیرمجموعه تأمین اجتماعی، که بزرگترین تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک مصرفی کشور هستند، انجام شد تا تولیدات مورد نیاز در فصل زمستان، که با افزایش شیوع سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی همراه است، تأمین شود. جریان نقدینگی باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که شرکت‌های تولیدکننده بتوانند تولید را به موقع انجام دهند و کمبود آنتی‌بیوتیک نداشته باشیم.

سازمان غذا و دارو همچنین به این نکته اشاره کرد که اعتبار جداگانه‌ای برای پرداخت به حوزه‌های دیگر مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به سازمان غذا و دارو تخصیص داده نشده است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، سازمان تامین اجتماعی دارای سه شرکت دارویی است که از مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت مطالباتی دارند و در عین حال، این سازمان نیز به وزارت بهداشت بدهکار است. برای مدیریت این بدهی‌ها و مطالبات، از روش تهاتر استفاده شده و به این ترتیب، بدهی‌ها به‌طور متقابل تسویه شده‌اند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین توضیح داد: تهاتر یکی از روش‌های معمول برای تسویه حساب‌های متقابل بین سازمان‌ها است و از انتقال غیرضروری منابع مالی جلوگیری می‌کند. در نتیجه، هیچ منبع مالی مستقلی برای تخصیص به سایر ردیف‌ها، از جمله تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی، باقی نماند؛ زیرا این تسویه حساب‌ها از طریق تهاتر صورت گرفته است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: این سازمان در جهت شفافیت مالی و پاسخگویی به ذی‌نفعان، همواره تلاش می‌کند تا با ارائه اطلاعات دقیق، از بروز سوءتفاهمات جلوگیری کرده و ابهامات را رفع نماید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->