راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی

  • کد خبر: ۲۹۸۴۹۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو از تهاتر مطالبات و بدهی‌های دارویی بین این سازمان و تأمین اجتماعی خبر داد و در عین حال تاکید کرد که هیچ اعتبار جداگانه‌ای برای پرداخت به حوزه‌های دیگر مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به سازمان غذا و دارو تخصیص نیافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اشاره به برخی ابهامات درباره عدم تخصیص منابع مالی در حوزه تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی اعلام کرد: پرداخت‌های دارویی اخیر با هدف تهاتر مطالبات میان سازمان غذا و دارو و سازمان تأمین اجتماعی به منظور رفع مشکل شرکت‌های تولیدکننده زیرمجموعه تأمین اجتماعی، که بزرگترین تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک مصرفی کشور هستند، انجام شد تا تولیدات مورد نیاز در فصل زمستان، که با افزایش شیوع سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی همراه است، تأمین شود. جریان نقدینگی باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که شرکت‌های تولیدکننده بتوانند تولید را به موقع انجام دهند و کمبود آنتی‌بیوتیک نداشته باشیم.

سازمان غذا و دارو همچنین به این نکته اشاره کرد که اعتبار جداگانه‌ای برای پرداخت به حوزه‌های دیگر مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به سازمان غذا و دارو تخصیص داده نشده است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، سازمان تامین اجتماعی دارای سه شرکت دارویی است که از مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت مطالباتی دارند و در عین حال، این سازمان نیز به وزارت بهداشت بدهکار است. برای مدیریت این بدهی‌ها و مطالبات، از روش تهاتر استفاده شده و به این ترتیب، بدهی‌ها به‌طور متقابل تسویه شده‌اند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین توضیح داد: تهاتر یکی از روش‌های معمول برای تسویه حساب‌های متقابل بین سازمان‌ها است و از انتقال غیرضروری منابع مالی جلوگیری می‌کند. در نتیجه، هیچ منبع مالی مستقلی برای تخصیص به سایر ردیف‌ها، از جمله تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی، باقی نماند؛ زیرا این تسویه حساب‌ها از طریق تهاتر صورت گرفته است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: این سازمان در جهت شفافیت مالی و پاسخگویی به ذی‌نفعان، همواره تلاش می‌کند تا با ارائه اطلاعات دقیق، از بروز سوءتفاهمات جلوگیری کرده و ابهامات را رفع نماید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->