جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

تشکیل «شورای ترافیک شهر» در شهرداری مشهد/ تفاهم‌نامه شهرداری با پلیس راهور، نمونه اولیه مدیریت یکپارچه

  • کد خبر: ۲۹۸۹۷
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
تشکیل «شورای ترافیک شهر» در شهرداری مشهد/ تفاهم‌نامه شهرداری با پلیس راهور، نمونه اولیه مدیریت یکپارچه
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد با اشاره به امضا تفاهم نامه شهرداری و نیروی انتظامی در راستای اجرای ماده ۱۰۸ قانون برنامه ششم توسعه کشور گفت: با همکاری پلیس راهور، «شورای ترافیک شهر» در شهرداری تشکیل می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الله کاظمی  در چهاردهمین جلسه شورای شهرداران شهرداری که با حضور معاون مالی و پشتیبانی، مدیرکل حوزه شهردار و امور مناطق شهرداری، رئیس پلیس راهور خراسان رضوی و شهرستان مشهد و شهرداران مناطق سیزده گانه شهرداری مشهد برگزارشد، اظهار کرد: اعمال ماده قانون ۱۰۸ برنامه ششم توسعه کشور با تاکیدات شهردار و فرمانده نیروی انتظامی استان برای اولین بار در کشور با امضا تفاهم نامه‌ای اجرایی خواهد شد.

وی افزود: براساس این تفاهم نامه که حدود دو ماه قبل به امضا رسید، تمامی اقدامات شهرداری در حوزه راهنمایی و رانندگی و هماهنگی‌های مورد نیاز تنها در چهارچوب این تفاهم نامه انجام خواهد شد.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان این که تفاهم نامه دارای پنج محور اصلی است، بیان کرد: دغدغه‌های مدیران شهرداری و پلیس راهور در خصوص اجرای پروژه‌های عمرانی و حوزه حمل و نقل و ترافیک در این تفاهم نامه لحاظ شده است و آن‌ها را به حداقل می‌رساند.

کاظمی خاطرنشان کرد: تفاهم نامه شهرداری مشهد و نیروی انتظامی در اعمال ماده ۱۰۸، در واقع نمونه اولیه و پیش قدم در اجرای مدیریت یکپارچه شهری است و نشان دهنده این است که نیازی نیست دستگاهی زیر مجموعه شهرداری قرارگیرد، بلکه با هماهنگی و هم افزایی نیز می‌توان در این مسیر حرکت کرد.

وی اضافه کرد: با اجرایی شدن این تفاهم نامه حرکت بسیار خوبی در راستای کاهش تصادفات، کاهش ترافیک و سایر موضوعات مرتبط با حوزه حمل و نقل و ترافیک انجام خواهد شد.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد با اشاره به تشکیل «شورای ترافیک شهر» در شهرداری به ریاست شهردار مشهدگفت: در این شورا برنامه‌ها و سیاست‌های ترافیکی مرتبط با حمل و نقل و پروژه‌های عمرانی با حضور پلیس راهور مطرح، بررسی و به تصویب خواهد رسید.
کاظمی تصریح کرد: همچنین هر ساله برنامه‌های ترافیکی حوزه شهری تنظیم و به پلیس راهور تحویل داده می‌شود و پلیس راهور در اجرای این برنامه‌ها با مدیریت شهری همکاری خواهد داشت.

وی ادامه داد: سامانه الکترونیک خدمات پلیس راهور در شهرداری مشهد راه اندازی و در اختیار پلیس راهور قرار خواهد گرفت تا کلیه درخواست‌ها و پاسخگویی‌ها در حوزه حمل و نقل و ترافیک و سایر موارد در مناطق مختلف شهرداری مشهد به صورت الکترونیکی انجام شود.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد، بیان کرد: در چارچوب این تفاهم نامه مناطق پلیس راهور با مناطق شهری منطبق شده و برای هر منطقه شهری نیز یک رئیس پلیس راهور مشخص و معرفی شده است تا هماهنگی‌های لازم با سرعت بیشتری انجام شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->