سید جعفر شمس در گفت وگو با شهرآرانیوز، در خصوص حوزه فعالیت مدیریت حمل و نقل بار اظهار کرد: بیش از ۶۸ هزار و ۳۵۷ ناوگان سبک، نیمه سنگین و سنگین در مشهد ساماندهی شده اند، بر اساس آمار ۷۰ درصد ناوگان درمشهد سبک (نیسان و سبک تر) هستند، حدود ۱۸ درصد ناوگان نیمه سنگین و ۱۲ درصد ناوگان سنگین در مشهد داریم.
وی افزود: هدف از به وجود آمدن سازمان مدیریت حمل و نقل بار، شناسنامهدار کردن و ساماندهی ناوگانهای حمل و نقل بار با رویکردهای امنیتی، اجتماعی وترافیکی است تا بتوانیم ترددهای شهری را ساماندهی و نظارت کنیم تاحرکت بهینهتر جریان بار و کالا در شهر، پاسخگوی مناسب فضای عرضه و تقاضا بازار باشد.
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: با توجه به ماده ۹ قانون مدیریت مصرف سوخت ودر ارزیابیهایی که توسط اتحادیه حمل و نقل بار کشوری ذیل وزارت کشورانجام شد، مشهد رتبه نخست ساماندهی حمل و نقل شهری را در کشور کسب کرد.
شمس بیان کرد: در حوزه صدورپروانه فعالیت ناوگان باری ومعاینه فنی در صورتی که هرگونه اتفاقی رقم بخورد شاکیان میتوانند از طریق این سازمان پیگیری بکنند ناوگانی که در حوزه سازمان مدیریت حمل و نقل بار ساماندهی میشوند معمولا میزان تخلفات آنها کمتر هست.
وی افزود: در ارزیابی سال ۱۳۰۲ و ۱۴۰۳ این سازمان در حوزه ایجاد زیرساختهای حمل و نقل بار، رتبه نخست را در کشور کسب کرده است،برای اینکه بتوانیم حمل و نقل آسان، ایمن و سریع در حوزه حمل و نقل بار درون شهری داشته باشیم نیاز به زیرساختهایی دارد از جمله زیرساختهایی که در این دوره مدیریت شهری و شورا اتفاق افتاد، توقفگاههای موجود مشهد دوبرابر شد همچنین سامانه مربوط به صدور بارنامههای شهری برای اولین بار در مشهد صورت گرفت که هم اکنون در حال ارائه فعالیت است.