تولیت آستان قدس رضوی: موضوع زیارت باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد معرفی برگزیدگان فراخوان قاری و مؤذن در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اجرای طرح «آقا حساب کردند» در بیمارستان اکبر مشهد جایگاه عاقبت‌اندیشی در آموزه‌های دینی | دوراندیشی، سد پشیمانی است بیانیه جمعی از همسران شهدای مدافع حرم در پی تحولات اخیر در سوریه (۱۸ آذر ۱۴۰۳) سوغات زیارت امام رضا (ع) برای زائر کلید خوشبختی در دست زبان | بررسی نقش گناهان زبانی و تأثیر گفتار بر سرنوشت انسان آیت‌الله علم‌الهدی: محور فعالیت در مناطق تلفیقی تقریب و وحدت باشد | تقریب مذاهب اسلامی با تبیین معارف اهل‌بیت(ع) نقش حکمرانی در ارتقای کیفیت زیارت تشکیل سازمان منطقه آزاد سرخس | گامی بزرگ به سوی توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی «صدیقه خدیوی» سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی شد ادب دینی؛ لازمه رشد و حیات ارتباط‌های ما مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی: زیارت باید امتداد اجتماعی داشته باشد سرعت‌گیر‌های راه راست را بشناس! | قرآن کریم بهترین منبع برای شناخت موانع تقواست رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد: تحول در حکمرانی زیارت نیازمند تغییر نگرش و استفاده از ظرفیت‌های گسترده است خاکسپاری شهید بمباران بیروت در حرم رضوی (۱۶ آذر ۱۴۰۳) معرفی کتاب «حقیقت عظیم»، مجموعه بیانات رهبر انقلاب درباره زندگی و شخصیت حضرت فاطمه (س) ویدئو | همدلی مشهدی‌ها با مردم لبنان در موکب الرضا(ع) منطقه زینبیه دمشق
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: هویت هر انسان مستلزم کرامت اوست

  • کد خبر: ۲۹۹۴۲۷
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
تولیت آستان قدس رضوی: هویت هر انسان مستلزم کرامت اوست
تولیت آستان قدس رضوی هویت هر فرد را مستلزم کرامت انسانی او دانست و گفت: اگر کرامت انسان گرفته شود، هویت او نیز از بین می‌رود.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی امروز (۲۱ آبان ۱۴۰۳)، در اولین کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی که در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، به اهمیت کرامت انسان اشاره کرد و گفت: زمانی که کرامت انسان گرفته شود، هویت او نیز از بین می‌رود و انسان بی‌هویت تحت تأثیر هر زشتی و پلیدی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه، با تأکید بر برابری زن و مرد در دسترسی به منابع انسانی، خاطرنشان کرد: دین اسلام بر حفظ کرامت زنان و دختران تأکید دارد تا آن‌ها بتوانند در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پیشرفت کنند.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین به این نکته اشاره کرد که نباید به زنان به عنوان ابزاری و جنسیتی نگاه شود و آن‌ها باید به عنوان اعضای مؤثر اجتماعی توانمند شوند. آنان که زن را تشویق می‌کنند که مورد جلب توجه شهوت‌انگیز قرار گیرند، باید پاسخگو باشند.

وی همچنین به انتقاد از تمدن غرب پرداخت و گفت: تمدن غرب از یک سو کرامت زن را نابود کرده و از سوی دیگر از حقوق زنان سخن می‌گوید که این خود یکی از بزرگ‌ترین دروغ‌های غرب است.

مروی حجاب را فرصتی بزرگ برای حرکت در مسیر رشد و حضور اجتماعی مؤثر دانست و افزود: یکی از شعار‌های انقلاب اسلامی در برابر تمدن غرب، برگرداندن کرامت زن است تا به تعالی برسد و خانواده به عنوان کانونی برای کرامت‌بخشی شناخته شود.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه، به نقش خانواده اشاره کرد و گفت: خانواده فقط مسئول تأمین نیاز جنسی نیست، بلکه کانون تربیت انسان و حفظ کرامت اعضای خانواده است.

وی همچنین به وقایع جاری در غزه و لبنان اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی تنها انسان‌ها را نمی‌کشد، بلکه دست به کشتار کرامت انسان‌ها و خانواده‌ها زده است. این در حالیست که جنگ مرسوم در دنیا جنگ با افراد نظامی است، نه خانواده‌ها و افراد بی‌سلاح.

مروی در پایان، تأکید کرد که کرامت انسانی یک حلقه مفقوده است و اگر از همین نقطه شروع کنیم و به تربیت انسانی و مواجهه با ناهنجاری‌ها بپردازیم، واژه «امربه‌معروف و ارشاد» محبوب‌ترین واژه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->