نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر رژیم صهیونیستی توسط وزیر خارجه فرانسه توبیخ شد

  • کد خبر: ۲۹۹۷۶۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰
سفیر رژیم صهیونیستی توسط وزیر خارجه فرانسه توبیخ شد
پس از دستگیری ۲ ژاندارم فرانسوی توسط نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی، منابع خبری اعلام کردند که سفیر این رژیم در فرانسه توسط وزیر خارجه این کشور توبیخ شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این منابع اعلام کردند که «ژان نوئل بارو»، وزیر خارجه فرانسه پس از حادثه در کلیسای فرانسوی در بیت‌المقدس، سفیر رژیم صهیونیستی در فرانسه را توبیخ کرده است.

طبق گزارش نشریه تایمز چاپ فلسطین اشغالی، «جاشوا زارکا» سفیر رژیم صهیونیستی در فرانسه امروز در پاریس با وزیر امور خارجه فرانسه دیدار داشته است. در طول این دیدار، به علت حادثه دیپلماتیک هفته گذشته در یک کلیسای فرانسوی در قدس، زارکا توسط نوئل بارو توبیخ شد.

روز پنجشنبه، نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی ۲ ژاندارم فرانسوی دارنده ویزای دیپلماتیک را در جریان یک درگیری پیش از بازدید وزیر امور خارجه فرانسه از کلیسای الئونا در کوه زیتون، دستگیر کردند.

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است: «نیرو‌های امنیتی اسرائیل بدون داشتن مجوز برای انجام این کار، مسلح وارد محل شدند. وزیر با این شرایط مایل به بازدید از سایت نبود.»

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲ محافظ امنیتی پس از خودداری از معرفی خود بازداشت شدند، اما پس از نشان دادن کارت شناسایی دیپلماتیک آزاد شدند. فرانسه گفت که این ۲ مرد که از کارکنان کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس بودند با مداخله بارو آزاد شدند.

این حادثه، خشم شدید پاریس را برانگیخت به طوری که این رخداد را «وضعیتی غیرقابل قبول» توصیف کرد.

به اذعان یک منبع دیپلماتیک فرانسوی، روایت دروغ مقامات صهیونیستی حساسیت و جدی بودن این حادثه را تشدید کرده است.

این مسئله پس از شدت گرفتن تنش‌ها بین پاریس و تل‌آویو رخ داده است.

اخیرا خواست «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه برای دستیابی به آتش بس در لبنان و غزه به مجادله‌ای لفظی بین او و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی انجامیده است.

ماکرون در اوایل اکتبر بر ضرورت یک توافق آتش‌بس در غزه و لبنان تاکید ورزید، اما نتانیاهو از این موضع ماکرون انتقاد کرد و گفت: «اسرائیل از فرانسه انتظار حمایت دارد و نه تحمیل محدودیت بر آن.»

رئیس جمهور فرانسه همچنین اعلام کرد که ارسال محموله‌های تسلیحاتی که در درگیری‌های غزه و لبنان استفاده می‌شوند، باید به عنوان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای یافتن راه‌حل سیاسی، متوقف شود.

این موضع، آتش خشم نتانیاهو را شعله‌ور کرد که در انتقاد شدید خود از رئیس جمهوری فرانسه گفت: «شرم بر آنها!»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->