پاکستان با روسیه و عمان رزمایش‌های ضدتروریسم برگزار کرد

  • کد خبر: ۴۴۷۱۵۸
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۴
رزمایش نظامی
ارتش پاکستان اعلام کرد رزمایش‌های نظامی جداگانه‌ای با نیرو‌های ویژه روسیه و عمان با هدف تقویت ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متقابل در حوزه مقابله با تروریسم برگزار کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی ارتش پاکستان امروز با انتشار بیانیه‌ای از برگزاری نهمین رزمایش مشترک «دروژبا» با نیرو‌های مسلح روسیه و دومین رزمایش «وشق الجبل» خبر داد.

این رزمایش‌ها به مدت ۲ هفته در حوزه مقابله با تروریسم در مرکزی ملی مبارزه با تروریسم در منطقه پابی در شمال غرب پاکستان برگزار شد.

بر اساس این بیانیه، این رزمایش ها، یگان‌هایی از ارتش پاکستان را در کنار همتایانشان از ارتش روسیه و ارتش سلطنتی عمان گرد هم می‌آورد تا به تبادل تجربیات عملیاتی، ارتقای سطح تمرینات و روش‌های مبارزه با تروریسم و همچنین افزایش توان عملیاتی مشترک (هم‌افزایی) بپردازند.

در جریان این رزمایش، نیرو‌های سه کشور با نمایش بالاترین سطح از مهارت‌های حرفه‌ای و آمادگی رزمی، به اجرای عملیات مشترک پرداختند.

ارتش پاکستان اعلام کرد: ارتقای دکترین‌ها، رویه‌ها و تکنیک‌های متقابل مرتبط با عملیات مقابله با تروریسم از طریق تمرینات مشترک تقویت می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.